Na, én is megnéztem
Pozitívan csalódtam benne. Azt hittem, hogy unalmas lesz, de egyáltalán nem, épp ellenkezőleg. Már az első rész is ütős volt. A kedvenc szereplőm Faye, igaz szemét volt Cassie-vel, de nem baj Adam szerintem is sokkal jobban összeillik Cassie-vel, mint Diana-val. Diana apját nagyon nem bírom Ugye ő gyújtotta fel Cassie házát?! A zene nekem se jön be annyira
The Secret Circle (2011-2012)
2011. szeptember 17. 14:29
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (tothferi5 @ 2011.09.17. 08:56)
Egy újabb promókép, egyelőre MQ méterben. Szerintetek milyen?
Szerintem szuper. Thomas rajta nagyon jól néz ki
De felesleges olyan gyorsan felrakni az MQ-t csak várni kell egy vagy két napot és lesz HQ-ban is. Amúgy nekem megvan egy kicsit nagyobb méretben, de az sem teljesen HQ.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Domcicc
2011. szeptember 17. 15:15
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Én is megnéztem az első részt. Érdekes sorozat. Egyelőre tetszik. Bár nekem a legelején kicsit TVD beütése volt. Jó, hát mondjuk CW ugyebár. Kíváncsi vagyok, hogy majd mit fognak tudni belőle kihozni. Phoebs karaktere iszonyatosan tetszik. Furcsa őt ilyen szerepben látni. Akit egyelőre még nem igazán tudok hová tenni, az a főszereplő kis csaj, Brittany. Remélem majd az elkövetkező részekben az ő karakterét is megkedvelem.
A szereplőgárda meg kifejezetten tetszetős. Erről a Jessica Parker Kennedyről nem is gondoltam volna, hogy már 25 éves. Én mondjuk max egy 20-nak tippeltem volna. Már kíváncsian várom a 2. részt is.
A szereplőgárda meg kifejezetten tetszetős. Erről a Jessica Parker Kennedyről nem is gondoltam volna, hogy már 25 éves. Én mondjuk max egy 20-nak tippeltem volna. Már kíváncsian várom a 2. részt is.
2011. szeptember 17. 16:20
Neki áltam és megnéztem az első részt, eddig nagyon érdekesnek tűnik nekem tetszik Pheobe karaktere az egyik akit nem bírok, viszont Thomas eszméletlenül helyes
Nem tudom mit kezdjek Brittany-vel, egyelőre szimpatikus a számomra, de lehet, hogy fog ez változni...
Nem tudom mit kezdjek Brittany-vel, egyelőre szimpatikus a számomra, de lehet, hogy fog ez változni...
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. szeptember 18. 10:20
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Ne megnéztem a részt, nem rossz, nem rossz
Eddig Gale (jól áll neki a badass) , Thomas, meg Phoebe karaktere győzött meg, Britt meg ...hát mondjuk alakul, de még nem győzött meg, a többi meg no comment egyelőre Ja és persze a Thomas apját játszó pasi se rossz sajnáltam volna , ha megmurdel
Eddig Gale (jól áll neki a badass) , Thomas, meg Phoebe karaktere győzött meg, Britt meg ...hát mondjuk alakul, de még nem győzött meg, a többi meg no comment egyelőre Ja és persze a Thomas apját játszó pasi se rossz sajnáltam volna , ha megmurdel
2011. szeptember 18. 10:28
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Tegnap este én is megnéztem. Nem dobtam el az agyamat tőle, de azért nem volt rossz. Mondjuk lehet azért nem tetszett, mert szinte a teljes pilot cselekményét már tudni lehetett, de remélem a folytatás már jobb lesz és, ahogy nézem az 1x02 előzetesét, jobb részre számíthatunk, mint a premier volt.
2011. szeptember 18. 12:28
Én jó sorozatra számítottam, és hát az is. Még így annyira nem óriási kedvencem, de alakulgat, szimpatikus. A szereplőosztás is nagyon jó, Britt, Phoebe, Thomas.
Nos, mikor Cassie anyukájára rágyújtották a házat, nagyon meglepődtem, és felmerült bennem a kérdés ; miért? Mit tett? Majd a későbbiekben választ kaptam a kérdésemre. Mikor Cassie megtalálja a családi naplót, akkor van benne egy levél, neki címezve. Ott is meglepődtem, mert az anyja írta a levelet, és azt írta hogy mikor ezt olvassa Cassie, ő már nem él akkor. Egyébként Adam jobban illik Cassie-hoz, mint Diana-hoz. De Adam apja el is mondta, hogy ők egymásnak vannak teremtve. ( Adam & Cassie. )
Legszimpatikusabb karakter Cassie. Jó sorozatnak ígérkezik, bár még összesen egy részt láttam.
Nos, mikor Cassie anyukájára rágyújtották a házat, nagyon meglepődtem, és felmerült bennem a kérdés ; miért? Mit tett? Majd a későbbiekben választ kaptam a kérdésemre. Mikor Cassie megtalálja a családi naplót, akkor van benne egy levél, neki címezve. Ott is meglepődtem, mert az anyja írta a levelet, és azt írta hogy mikor ezt olvassa Cassie, ő már nem él akkor. Egyébként Adam jobban illik Cassie-hoz, mint Diana-hoz. De Adam apja el is mondta, hogy ők egymásnak vannak teremtve. ( Adam & Cassie. )
Legszimpatikusabb karakter Cassie. Jó sorozatnak ígérkezik, bár még összesen egy részt láttam.
2011. szeptember 18. 13:55
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
TSC és TVD promo HD
18 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Twilight6,
LULUPeas,
niiikiii,
Lolla,
Domcicc,
Rékakroki72,
DisneyFans,
DiscoDiva,
Adrianna,
Lady Suzy,
pillecukor3,
BunnyGirl,
hailey19,
WhiteRosee,
rolllllleee,
LoveNessa,
Cintii
2011. szeptember 18. 13:58
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Két kedvenc egy helyen
Klaus Kár hogy kimaradt Thomas , Ian és Paul
de azért így sem rossz , köszi
Klaus Kár hogy kimaradt Thomas , Ian és Paul
de azért így sem rossz , köszi
2011. szeptember 18. 14:03
Az, hogy 3-adszorra nézem újra és újra, szerintem mindent elárul. Nagyon imádom, és az a zene az elején... már most csengőhang. Nagyon eltalálták, a hangulatot és a nyitány is..10 pontos
szereplőkből nem titok ki a kedvencem. Phoebe nagyon adta. bár elsőre zabos voltam hogy nem övé a főszerep, most már nem hogy megbékéltem vele, de szerintem jobb is hogy nem Cassie-t játssza, mert nekem pont ő az, aki abszolúte nem szimpatikus. Lehet hogy Brit miatt, mert eddig nem nagyon tudtam hova tenni őt, de nem tehetségtelen, nem kizárt hogy megkedvelem. Phoebsnek nagyobb kihívás Faye, és örülök hogy ilyen meggyőzőre sikeredett, igazi színésznő. eddig rajta kívül még Nick szimpatikus bár nem sokat láttam belőle, és Adam karaktere sem rossz, és Diana is elmegy meg persze Melissa is nagyon helyesnek tűnik - ahhoz képest hogy ő sem egy szent. Én már várom a 2. részt, és ha ilyen erősen folytatják ezt a színvonalat, bele sem merek gondolni milyen sikerei lesznek a TSC nek...
szereplőkből nem titok ki a kedvencem. Phoebe nagyon adta. bár elsőre zabos voltam hogy nem övé a főszerep, most már nem hogy megbékéltem vele, de szerintem jobb is hogy nem Cassie-t játssza, mert nekem pont ő az, aki abszolúte nem szimpatikus. Lehet hogy Brit miatt, mert eddig nem nagyon tudtam hova tenni őt, de nem tehetségtelen, nem kizárt hogy megkedvelem. Phoebsnek nagyobb kihívás Faye, és örülök hogy ilyen meggyőzőre sikeredett, igazi színésznő. eddig rajta kívül még Nick szimpatikus bár nem sokat láttam belőle, és Adam karaktere sem rossz, és Diana is elmegy meg persze Melissa is nagyon helyesnek tűnik - ahhoz képest hogy ő sem egy szent. Én már várom a 2. részt, és ha ilyen erősen folytatják ezt a színvonalat, bele sem merek gondolni milyen sikerei lesznek a TSC nek...
2011. szeptember 18. 14:55
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Már a pilot is nagyon ott volt! Brittben nem csalódtam. Sejtettem, hogy egy olyan "tündi-bündi" karaktere lesz. De végül is ez jól áll neki. Phoebe rég a kedvencem, nem csalódtam benne. Thomast is ismerjük már, ő sem okozott csalódást. Kíváncsian várom a folytatást, és hogy a karaktereket jobban megismerjük.
Biztos vagyok benne, hogy a TSC-nek is lesz akkora sikere, mint a TVD-nek.
Nálam ez a rész: 10/10 pontot ér!
2011. szeptember 18. 15:25
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.09.18. 14:55)
Olvasgatom a véleményeiteket és java részével teljesen egyetértek. benyaw93 veled is mert ha visszanézzük a promokat egytől-egyig lényegében megmutatták a pilot történéseit.
Szerintem lehet akkora sikere mint a TVD-nek, hiszen a nézettségi adatok elég meggyőzőek. A TSC magasan a legnézettebb újonc a The CW-nél eddig, még úgy is, hogy a premier előtt már elérhető volt.
2011. szeptember 18. 15:32
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én pénteken kezdtem el nézni,de csak most bírtam befejezni.
Nem csalódtam benne,megérte várni erre a sorozatra.
Sajnálom amit Cassie anyukájával történt,szörnyű halál...
Faye...kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle,nekem tuti ő lesz a kedvencem.
Diana is szimpatikus,eddig őt bírom a legjobban.
Adam (Thomas) nagyon helyes srác.Kíváncsi vagyok hogy alakulnak majd Cassie és közte a dolgok.
Cassie remélem kicsit majd pörgetnek a karakterén,mert nem igazán bírom az ilyen ártatlan kislányokat.
Nem csalódtam benne,megérte várni erre a sorozatra.
Sajnálom amit Cassie anyukájával történt,szörnyű halál...
Faye...kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle,nekem tuti ő lesz a kedvencem.
Diana is szimpatikus,eddig őt bírom a legjobban.
Adam (Thomas) nagyon helyes srác.Kíváncsi vagyok hogy alakulnak majd Cassie és közte a dolgok.
Cassie remélem kicsit majd pörgetnek a karakterén,mert nem igazán bírom az ilyen ártatlan kislányokat.
2011. szeptember 18. 15:38
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Bevallom én nem sok reményt fűztem ehhez a sorozathoz, kíváncsiságból azonban mégis megnéztem. De még szerencse! Annyira tetszik az egész történet, mindegyik karakter szimpatikus Már most függő lettem és kíváncsian várom a következő részt
2 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
WhiteRosee
2011. szeptember 18. 20:39
Nem tudom volt-e már, ha igen akkor bocsi, de itt 2. rész ismertető.
CASSIE PRÓBÁLJA ELKREÜLNI A BOSZORKÁNYSÁGOT, DE DIANÁNAK MÁS TERVEI VANNAK - Annak érdekében, hogy eltávolodjon a Körtől, Cassie egy normális léggkört szeretne ki alakítani magának Chance Harborban, és ezért összebarátkozik a nem-boszorkány Sally Matthews-zal (Logan Browning). Az erők elszabadulnak, s csak Diana lép közbe, hogy tegyenek ellene valamit. Faye nem hajlandó Dianára hallgatni, mert izgatott amiatt, hogy ekkora erő birtokosa, míg Melissa flörtől Nickkel, annak ellenére, hogy Faye figyelmeztette őt, hogy ne tegye. Eközben Adam magában vívja meg az érzéseit Cassie iránt, de a körülmények úgy adódnak, hogy Cassie-nek muszáj ezügyben döntenést hoznia. Gale Harold, Natasha Henstridge és Ashley Crow is feltűnik az epizódban.
Itt a 3. rész is:
ADAM FÉLTÉKENY, AMIKOR CASSIE MÁSSAL RANDIZIK A SULIBÁLBAN - Egy kedves Luke nevű srác (Zachary Abel) megkéri Cassie-t (Brittany Robertson), hogy tartson vele a sulibálba, és mivel a látja, hogy Adam (Thomas Dekker) együtt tölti az idejét Dianával (Shelley Hennig) a csónakházban, beleegyezik. Eközben Melissa (Jessica Parker Kennedy) lehetőséget lát a bálban, hogy közelebb férkőzhessen Nikchez (Louis Hunter). Dawn felfedez valakit a múltjában, egy Zachary (Dave Baez) nevű férfit, aki kérdéseket tesz fel Cassie-vel és a Körrel kapcsolatban, ezért megkéri Charles-t (Gale Harold), hogy tartsa rajta a szemét.
Majd a 4.:
CASSIE HELYREHOZ EGY HIBÁT AZ ANYJA MÚLTJÁBÓL - Cassie felkeresi az anyja egyik régi barátnőjét, Heather Barnes-t, s felfedezi, hogy katatón állapotban van a 16 évvel ezelőtti éjszakai tűz-baleset miatt. Bűnösnek érzi magát, hogy talán az anyja és a régebbi Kör tehet Heather mostani állapotáról, ezért Cassie elmondja Dianának, és azt akarja, hogy varázslattal segítsenek rajta. Diana nem hajlandó segíteni, de Faye nagyon lelkes, hogy újra használhatja az erejét - árért cserében.
CASSIE PRÓBÁLJA ELKREÜLNI A BOSZORKÁNYSÁGOT, DE DIANÁNAK MÁS TERVEI VANNAK - Annak érdekében, hogy eltávolodjon a Körtől, Cassie egy normális léggkört szeretne ki alakítani magának Chance Harborban, és ezért összebarátkozik a nem-boszorkány Sally Matthews-zal (Logan Browning). Az erők elszabadulnak, s csak Diana lép közbe, hogy tegyenek ellene valamit. Faye nem hajlandó Dianára hallgatni, mert izgatott amiatt, hogy ekkora erő birtokosa, míg Melissa flörtől Nickkel, annak ellenére, hogy Faye figyelmeztette őt, hogy ne tegye. Eközben Adam magában vívja meg az érzéseit Cassie iránt, de a körülmények úgy adódnak, hogy Cassie-nek muszáj ezügyben döntenést hoznia. Gale Harold, Natasha Henstridge és Ashley Crow is feltűnik az epizódban.
Itt a 3. rész is:
ADAM FÉLTÉKENY, AMIKOR CASSIE MÁSSAL RANDIZIK A SULIBÁLBAN - Egy kedves Luke nevű srác (Zachary Abel) megkéri Cassie-t (Brittany Robertson), hogy tartson vele a sulibálba, és mivel a látja, hogy Adam (Thomas Dekker) együtt tölti az idejét Dianával (Shelley Hennig) a csónakházban, beleegyezik. Eközben Melissa (Jessica Parker Kennedy) lehetőséget lát a bálban, hogy közelebb férkőzhessen Nikchez (Louis Hunter). Dawn felfedez valakit a múltjában, egy Zachary (Dave Baez) nevű férfit, aki kérdéseket tesz fel Cassie-vel és a Körrel kapcsolatban, ezért megkéri Charles-t (Gale Harold), hogy tartsa rajta a szemét.
Majd a 4.:
CASSIE HELYREHOZ EGY HIBÁT AZ ANYJA MÚLTJÁBÓL - Cassie felkeresi az anyja egyik régi barátnőjét, Heather Barnes-t, s felfedezi, hogy katatón állapotban van a 16 évvel ezelőtti éjszakai tűz-baleset miatt. Bűnösnek érzi magát, hogy talán az anyja és a régebbi Kör tehet Heather mostani állapotáról, ezért Cassie elmondja Dianának, és azt akarja, hogy varázslattal segítsenek rajta. Diana nem hajlandó segíteni, de Faye nagyon lelkes, hogy újra használhatja az erejét - árért cserében.
2011. szeptember 18. 21:31
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Öhm, nem tudom, van-e értelme egyébként minden rész ismertetőjét beírni ide. Ezzel nem beszólni akarok vagy valami, csak lényegében még az ismertető is minősülhet spoilernek egyesek szemében, főleg, ha már a 3 résszel későbbit is beírja valaki. Ha be is írjuk ide, lehetne fehérrel inkább? Ugyanúgy, ahogy a rendes spoilereknél.
Kezdünk sokan lenni a topikban és csak le szeretnék tisztázni 1-2 dolgot. Ha valaki nem tudná, akkor fehéríteni így kell: [color=white][/color] a kettő közé pedig a szöveg.
Ha interjús videókat illeszt be valaki, és van benne olyan rész, ami utal későbbi dolgokra, esetleg még nem látott jeleneteket vágnak bele, ott is tüntessük fel a Spoiler jelzést, félkövérrel.
Remélem nem túlzás ezt kérni. Köszönöm a figyelmet
Kezdünk sokan lenni a topikban és csak le szeretnék tisztázni 1-2 dolgot. Ha valaki nem tudná, akkor fehéríteni így kell: [color=white][/color] a kettő közé pedig a szöveg.
Ha interjús videókat illeszt be valaki, és van benne olyan rész, ami utal későbbi dolgokra, esetleg még nem látott jeleneteket vágnak bele, ott is tüntessük fel a Spoiler jelzést, félkövérrel.
Remélem nem túlzás ezt kérni. Köszönöm a figyelmet
7 felhasználónak tetszik:
funny18,
benyaw93,
wannascream,
Boscorelli,
Adrianna,
Twilight6,
WhiteRosee
2011. szeptember 18. 21:41
Megnéztem a részt és megimádtam a sorozatot. Nem értettem, mit és miért tudják ezt annyian szeretni. De most rájöttem. Nagyon izgalmas sorozatnak nézünk elébe, számomra elég meggyőző volt az évadkezdő rész. Nagyából tudom már, hogy ki kicsoda és kik a kedvenceim is. Most úgy vagyok vele, hogy alig várom a következő részt/részeket.
A kedvenc belőle Faye, egyszerűen imádom, de szerintem az is közrejátszott benne, hogy mindig a rosszakat választom.
Egyetértek azokkal a véleményekkel, amik azt mondják, hogy Adam-nak és Cassie-nek kéne összejönni, az erdős résznél is jó lett volna látni egy csókot.
Domicc: Bocsánat, akkor ezeket mindenképpen észben tartom. És a fehérjelzést is köszönöm, már rég meg akartam tudni, hogyan kell kifehéríteni.
A kedvenc belőle Faye, egyszerűen imádom, de szerintem az is közrejátszott benne, hogy mindig a rosszakat választom.
Egyetértek azokkal a véleményekkel, amik azt mondják, hogy Adam-nak és Cassie-nek kéne összejönni, az erdős résznél is jó lett volna látni egy csókot.
Domicc: Bocsánat, akkor ezeket mindenképpen észben tartom. És a fehérjelzést is köszönöm, már rég meg akartam tudni, hogyan kell kifehéríteni.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. szeptember 18. 23:57
kíváncsi vagyok mikor fog kiderülni, hogy diana faterja ölte meg cassie anyját. gondolom húzni fogják majd rendesen, meg tele lesz filler részekkel a sorozat. mindegy, kikapcsolódásnak jó lesz
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.