Selena Gomez őszinte vallomása
2011. május 19. 20:23
leskukrisztina#syn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 882 Csatolások: 451 Azonosító: 150104 offline |
Hajrá!
2011. május 19. 20:28
Idézet (LittleVampire @ 2011.05.19. 18:36)
Nem vagy egyedül. Én veled vagyok, ugyanis ez a lány számomra az egyik legirritálóbb sztár, akit valaha láttam. Az interjúiból árad a "műség", és az álszerénység. Néha arroganciát is látok a csajban. Én csak sajnálni tudom az elvetemült rajongókat. Nem veszik észre az igazi tehetségeket, mint Demi vagy bármelyik ismeretlen tehetség. Engem is támadhattok nyugodtan, de a véleményem nem fog megváltozni.
Ebben igazad van. Én is észrevettem, hogy ez a túlzott szerénység csak színjáték. Meg az, hogy ő milyen felnőtt. Őszintén 17 évesen én nem hittem magamat nőnek. Igaz, értelmesebb voltam a többi velem egykorúaknál, de ez már túlzás, hogy ő folyton ezt hangoztatja. Mit mondjak? Ügyesen csinálja, hogy eljátssza 17 évesen a felnőtt, szerény női imázst. Nekem is szimpatikus, hogy ezeket hallom róla, de ez a csaj tényleg mű, ahogy van. Nem természetes az, amiket mond. Bár nem vagyok pszichológus, de szerintem ezzel az egóját növeli. Nekem is herót van amúgy ettől a csajtól. Tehetségesnek tehetséges, de ezek a bölcs mondásai... nekem sántít. Bár szerintem megmondják neki, hogy mit mondjon.
2011. május 19. 21:16
rékaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 142893 offline |
mért ne gondolkodhatna egy 18 éves ember éretten.....magyarul csak felbírja fogni az életet...én sokkal fiatalabb vagyok Selena-nál és mégis kitudok szedni magamból egy, vagy akár több olyan mondatot is mint Selena, és nem játszom meg, pusztán az a véleményem.
2011. május 19. 22:05
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Holly Keller:
amúgy 18 éves, nem 17.
és inkább úgy legyen felnőtt, hogy éretten gondolkodik, nem úgy mint miley, hogy úgy koncertezik hogy melle meg mindene kilátszik, plusz olyan klippeket csinál hogy az autó hátsóülésén élvezkedik meg.. mint egy ribanc. melyik a szimpatikusabb 'felnőtté válás'? ÉRETT gondolkodással? szerintem egyértelműen Selena.
meg most őszintén, mi olyan szerénység ezekben a mondatokban? elmondja a véleményét. mért, hogy kéne beszélnie? nem nagyon értelek titeket.. még példát se tudok találni, hogy mi lenne ezek között a mű.
amúgy 18 éves, nem 17.
és inkább úgy legyen felnőtt, hogy éretten gondolkodik, nem úgy mint miley, hogy úgy koncertezik hogy melle meg mindene kilátszik, plusz olyan klippeket csinál hogy az autó hátsóülésén élvezkedik meg.. mint egy ribanc. melyik a szimpatikusabb 'felnőtté válás'? ÉRETT gondolkodással? szerintem egyértelműen Selena.
meg most őszintén, mi olyan szerénység ezekben a mondatokban? elmondja a véleményét. mért, hogy kéne beszélnie? nem nagyon értelek titeket.. még példát se tudok találni, hogy mi lenne ezek között a mű.
2011. május 19. 22:45
"És tudom, hogy a következő szakítás is nagyon fog fájni, de még szeretném élvezni a helyzetet.”
Miért jár vkivel ha tudja, hogy szakítani fognak?! Semmi értelme sincs, inkább szeressen olyat akinél tudja, hogy az ő az igazi. Mindenesetre szerintem sikerülni fog neki .
Miért jár vkivel ha tudja, hogy szakítani fognak?! Semmi értelme sincs, inkább szeressen olyat akinél tudja, hogy az ő az igazi. Mindenesetre szerintem sikerülni fog neki .
2011. május 19. 22:46
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline |
Kár hogy vége lett a WOWP-nek. De remélem, hogy a Disney nélkül is megállja a helyét és hogy jobbnál jobb filmekben fogjuk őt látni. Sok sikert neki a továbbiakhoz!! =)
2011. május 19. 22:59
menjen csak Hollywood-ba,úgyse viszi ott sokra
énekesnek egyszerűen nagyon rossz
énekesnek egyszerűen nagyon rossz
2011. május 19. 23:43
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline |
Idézet (Taurilla @ 2011.05.19. 17:23)
Nevetséges ez az egész dizni banda. Esküszöm néha olyan gondolataim vannak, hogy szégyellem magam. Legszívesebben velük csinálnám meg azt amit egy bizonyos embert csinált egy bizonyos etnikummal. Embergyűlölővé tesz ez a társadalom, és ez szégyenteljes dolog...
Egyre gondolunk
2011. május 20. 06:28
Disney Szeretoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 151254 offline |
es a 4 evaddal mi lesz?
2011. május 20. 06:29
Disney Szeretoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 151254 offline |
ennek a sorozatnak nem szabad hogy vege kegyen:((((
2011. május 20. 07:30
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
Sel nagyon érett az már biztos!
2011. május 20. 10:38
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
LittleVampire és Holly Keller
Szerintem amúgy nem is olyan tehetséges, mint amilyennek beállítják, még színészetben sem... Nem láttam sok helyen, csak a varázslós mesesorozatban vagy mi az, de engem nem lenyűgözött le az az óriási tudása ahhoz, hogy varázsigéket beszéljen meg olyan cukin nevetgéljen. Én most 14 éves vagyok, igen, én is van úgy, hogy komoly vagyok, és mondok valami ilyesmiket, de én az ő helyében kiélvezném Hollywood fényeit, nem ilyeneket zagyválnák. *-* XD Lehet azt mondani, hogy minek olvassuk el, én adok is rá választ: egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mit fog már megint összebeszélni. Na meg még egy hozzáfűzni valóm a kapcsolatáról: én ha szerelmes lennék és lenne egy pasim, biztos nem arról nyilatkoznék, hogy majd fájni fog a szakítás...
Nekem sem a kedvencem Miley, sőt, de szerintem mindenki maradjon meg saját maga. Úgy értem, hogy egyik nap nem ennek legyen a rajongója, utána meg a másiknak, mert már kicsit feltűnő. Amúgy is, miért kellene egy 18 éves lánynak felnőttnek és érettnek lennie? Oké, ne legyen gyerekes, vállalja mindennek a következményét stb., de szerintem néha azért el lehetne mondani egy picit keményebben a véleményed, nem csak cincogni.
Szerintem amúgy nem is olyan tehetséges, mint amilyennek beállítják, még színészetben sem... Nem láttam sok helyen, csak a varázslós mesesorozatban vagy mi az, de engem nem lenyűgözött le az az óriási tudása ahhoz, hogy varázsigéket beszéljen meg olyan cukin nevetgéljen. Én most 14 éves vagyok, igen, én is van úgy, hogy komoly vagyok, és mondok valami ilyesmiket, de én az ő helyében kiélvezném Hollywood fényeit, nem ilyeneket zagyválnák. *-* XD Lehet azt mondani, hogy minek olvassuk el, én adok is rá választ: egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mit fog már megint összebeszélni. Na meg még egy hozzáfűzni valóm a kapcsolatáról: én ha szerelmes lennék és lenne egy pasim, biztos nem arról nyilatkoznék, hogy majd fájni fog a szakítás...
Idézet (misssha @ 2011.05.19. 22:05)
Holly Keller:
amúgy 18 éves, nem 17.
és inkább úgy legyen felnőtt, hogy éretten gondolkodik, nem úgy mint miley, hogy úgy koncertezik hogy melle meg mindene kilátszik, plusz olyan klippeket csinál hogy az autó hátsóülésén élvezkedik meg.. mint egy rib*nc. melyik a szimpatikusabb 'felnőtté válás'? ÉRETT gondolkodással? szerintem egyértelműen Selena.
amúgy 18 éves, nem 17.
és inkább úgy legyen felnőtt, hogy éretten gondolkodik, nem úgy mint miley, hogy úgy koncertezik hogy melle meg mindene kilátszik, plusz olyan klippeket csinál hogy az autó hátsóülésén élvezkedik meg.. mint egy rib*nc. melyik a szimpatikusabb 'felnőtté válás'? ÉRETT gondolkodással? szerintem egyértelműen Selena.
Nekem sem a kedvencem Miley, sőt, de szerintem mindenki maradjon meg saját maga. Úgy értem, hogy egyik nap nem ennek legyen a rajongója, utána meg a másiknak, mert már kicsit feltűnő. Amúgy is, miért kellene egy 18 éves lánynak felnőttnek és érettnek lennie? Oké, ne legyen gyerekes, vállalja mindennek a következményét stb., de szerintem néha azért el lehetne mondani egy picit keményebben a véleményed, nem csak cincogni.
2011. május 20. 11:12
Szerintem ez a Hollywoodi próbálkozás sülhet el akár jól is.Az embernek kell a kihívás , kell az a közeg ami ismeretlen számára. Szerintem jól gondolkodik..de a szerelmet illetően nem biztos,hogy jó emberrel van.Justin az öccse lehetne.Most nem a szerelmet itélem el,de azért..
És szerintem se Demi Lovato se Miley Cyrus nem olyan jó színész. Inkább csak gyerek színészek mind.Hiába mutogatja Miley magát-ön kifejezés és akkor?-És most hiába van felkapva Demi is csak mert teljesen le építette önmagát.Szerintem elsősorban mindenki törődjön önmagával aztán a másikkal..
És szerintem se Demi Lovato se Miley Cyrus nem olyan jó színész. Inkább csak gyerek színészek mind.Hiába mutogatja Miley magát-ön kifejezés és akkor?-És most hiába van felkapva Demi is csak mert teljesen le építette önmagát.Szerintem elsősorban mindenki törődjön önmagával aztán a másikkal..
2011. május 20. 16:00
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Szerintem jól tette Selena, hogy otthagyta a Disneyt, már felnőtt nő, szerintem másféle filmekben is megállná a helyét. Kezdjen alulról és lépcsőfokonként haladjon a csúcsra. Remélem sikeres lesz! Van tehetsége, koncentráljon magára, a paparazzókkal meg ne foglalkozzon.
Ez most jó döntés volt Sel!♥
Ez most jó döntés volt Sel!♥
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.