Starity

Selena Gomez őszinte vallomása

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 20. 17:56 #101
Lilla2
Lilla2

StátuszKi tudja mi jön, nem? Éljünk a mának, ennyi a lényeg.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 425
Azonosító: 139586
Sok sikert a továbbiakban.
2011. május 20. 18:13 #102
- törölt felhasználó -    
tölem aztán
2011. május 20. 18:15 #103
petrahundlily
petrahundlily
új tag

Státuszaz adatlap fejlesztés alat.szavazás hogy teccene jobbanoha punk lennék v igy jo
Hozzászólás: 95
Csatolások: 0
Azonosító: 150512
nemtommmitirjakk.. cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
2011. május 20. 18:16 #104
- törölt felhasználó -    
selly-t nem tom megunni valahogy
jo a tehetsége szinésznek és énekesnek is egyaránt megfelel
semmi rosszat nem ceretnék rola hallani bárkitől sem
de aki nem szereti az legyen az ő baja rohog.gif rohog.gif
imádlak selly
2011. május 20. 18:31 #105
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
Brr...De irritál már ez a lány blink.gif Játssza hogy ő a legszerényebb, legtehetségesebb, legkedvesebb-aranyosabb, édi-bédi, cuki-muki, ártatlan kis lányka, de messze nem ő a legjobb.Nem az a példás, ha valaki félénk, csak 'cincog', és szerénykedik, mert ez inkább röhejes.Látszik, hogy nem akarja magát rossz színben feltüntetni, ami ugye nem is baj, de legalább mondja ki amit gondol, és próbálja élvezni hogy fiatal még, sztárolják, és híres, ami valljuk be nem mindenkinek adatik meg.Miley nem egy aranyos jó kislány, illetve lehet de nem ezt mutatja, hanem legalább önmagát adja.Bármilyen ribisen viselkedik, akkor sem mű, és megcsinált mint Sel.Eljátssza hogy Ő egy tökéletes immáron nő, és el is hiszik róla, de tökéletes ember nem létezik, Selena sem az, mert csak megjátssza magát.Hú, erről ennyit biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: mikeyla, Holly Keller
2011. május 20. 19:14 #106
Holkyee
Holkyee

Státuszι'м A+ ғσяɛωɛя♥
Hozzászólás: 630
Csatolások: 11
Azonosító: 150475
Dolly-Lolly -nak van igaza!!
2011. május 20. 19:45 #107
- törölt felhasználó -    
sok sok sikert Selly!!!
a rajongóid nagyon nagyon szeretnek (köztük én is) *__* ^^<3
2011. május 20. 19:49 #108
- törölt felhasználó -    
Dolly-Lolly:
Énis pont ezt gondoltam csak nem tudtam hogy írjam le. biggrin.gif
2011. május 20. 20:12 #109
betike
betike
új tag
Hozzászólás: 26
Azonosító: 137566
En nagyon szerettem Selt ugyan ugy mint Mileyt de szeritem mind ketto sajat magat adja.Amiert Miley egy kicsit ribis lett azert mar nem Selenanak is az lennie. Szerintem sokkal jobb igy mint ahogy ti elkepzelitek.(bocs az ekezetekert)tongue.gif
2011. május 20. 20:50 #110
xXvaliXx
xXvaliXx

Státusz...hiszen az angyalok köztünk élnek..:))
Hozzászólás: 695
Csatolások: 1728
Azonosító: 124538
Sok sikert az élethez, Selena..4!!
2011. május 21. 00:29 #111
Selena Loves
Selena Loves
visszatérő vendég
Hozzászólás: 105
Azonosító: 146721
Sok sikert Selly biggrin.gif
2011. május 21. 01:59 #112
- törölt felhasználó -    
Idézet (misssha @ 2011.05.19. 22:05)
Holly Keller:
amúgy 18 éves, nem 17.
és inkább úgy legyen felnőtt, hogy éretten gondolkodik, nem úgy mint miley, hogy úgy koncertezik hogy melle meg mindene kilátszik, plusz olyan klippeket csinál hogy az autó hátsóülésén élvezkedik meg.. mint egy r*ibanc. melyik a szimpatikusabb 'felnőtté válás'? ÉRETT gondolkodással? szerintem egyértelműen Selena.
meg most őszintén, mi olyan szerénység ezekben a mondatokban? elmondja a véleményét. mért, hogy kéne beszélnie? nem nagyon értelek titeket.. még példát se tudok találni, hogy mi lenne ezek között a mű.

Maga az egész csaj mű úgy, ahogy van. Nem a zenéjére vagy a színészi tehetségére gondolok, hanem a személyiségére. Mert tehetségesnek szerintem tehetséges. Ugyanazt csinálja, mint májli. Megpróbálja ő is bizonygatni, hogy ő milyen felnőtt, az már más tészta, hogy ő okosabban csinálja. Ettől pedig én személy szerint a plafonon vagyok. Nekem már 16 évesen is felnőtt gondolkodásom volt és sosem kellett bizonygatnom senkinek sem azt. Ha Selena felnőtt lenne agyilag, akkor nem kezdené el bizonygatni, hogy ő milyen felnőtt és, hogy milyen érett gondolkodása. Az pedig, hogy jobbról, balról, elölről, hátulról nyalizik a híresebb sztároknak, hát ne haragudj, de ez szerintem undorító. Olvasd el a csaj nyilatkozatait! Olyan erőltetett és mű az egész. Elég csak egy felvételt megnézni, ahol interjút ad. Egyszerűen látszik az, hogy mait mondd az mű, megrendezett és megjátszott. Tény, okosan csinálja, hisz így belopja magát mindenki szívébe, hogy ő a szerény tinisztár kislányka, aki olyan hú, de felnőtt. Ha ő akkora felnőtt, akkor minden bejövő centjét írassa át egy beteg gyermekeket segítő alapítványnak, vonja meg magától a plazma tévét, az extra kúlos szobát meg ezeket a luxus cikkeket. Éljen olyan házba, mint te és egye ugyanazt az ételt, mint te. Amíg nem él ugyanolyan átlag életet, mint itt bárki a fórumon, addig nekem ne mondja senki sem, hogy Selena milyen felnőtt és milyen szerény. Ugyanolyan, mint a többi sztár, csak megjátssza magát. Dolly-lolly-nak pedig igaza van. Ki nem állhatom Szájrúzst, de az legalább magát adja. Viszont, hogy a rákba tudod elküldeni káromkodással együtt a hozzászólásodat, azt nem tudom. Megjegyzem, nekem kellett kicsillagoznom a kedves "r*banc" szavadat, mert nem akarta elküldeni. Kérlek, azért moderáld magadat!
1 felhasználónak tetszik: adriienn96
2011. május 21. 10:43 #113
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 151456
istenem...csak azért regisztráltam,hogy elmondhassam:ha nem szeretitek selenát,akkor minek jöttök ide?de amúgy is honnan veszitek,hogy mű?!ha gyakorol a beszédére,vagy izgul,akkor már biztos mű,ugye?neki is van élete,és nagyon hülye lenne,ha ennyi pénzzel nem venne magának egy villát,megdolgozott érte.és Holly Keller képzeld segít a gyerekeken: az UNICEF legfiatalabb nagykövete,nemrég a Tap projecttel segített a gyerekeken -.-" szóval mehettek máshova okoskodni,nem kell itt osztani a nemlétező eszeteket,csak leégetitek magatokat wink.gif (nem is kicsit xDD)
2011. május 21. 12:14 #114
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 10:43)
istenem...csak azért regisztráltam,hogy elmondhassam:ha nem szeretitek selenát,akkor minek jöttök ide?de amúgy is honnan veszitek,hogy mű?!ha gyakorol a beszédére,vagy izgul,akkor már biztos mű,ugye?neki is van élete,és nagyon hülye lenne,ha ennyi pénzzel nem venne magának egy villát,megdolgozott érte.és Holly Keller képzeld segít a gyerekeken: az UNICEF legfiatalabb nagykövete,nemrég a Tap projecttel segített a gyerekeken -.-" szóval mehettek máshova okoskodni,nem kell itt osztani a nemlétező eszeteket,csak leégetitek magatokat wink.gif (nem is kicsit xDD)

Vélemény, ennyi volt csupán. Én elfogadom a tiédet, te meg az enyémet. Nem okoskodtam, csak leírtuk azt, amit gondolunk. Az, hogy nem tetszik, az a te problémád. Nem kívánom megváltani a világot még mielőtt azt hinnéd. Egyébként meg ez egy fórum. A véleményemet kulturáltan és normálisan írtam le, és azt hiszem ilyen formában lehet véleményt nyilvánítani. Az, hogy te másképp gondolod, az egyéni szociális probléma. Leírtam az érveimet, a gondolataimat és az észrevételeimet. Nem kívánok vitát nyitni erről kifolyólag. Nem tetszik? Ez van. Fogadd el! És, aki okoskodik, az nem pont én vagyok... blink.gif
2011. május 21. 12:36 #115
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
sok sikert!
2011. május 21. 13:05 #116
- törölt felhasználó -    
Na igen.Itt érvényesül az amit Taylor Swift mondott.
Aki nem szereti a paparazzókat,annak nem ezt a pályát kellett volna választani.
2011. május 21. 15:21 #117
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
ez most oltás akart lenni? xDDD
tőlem mondd ki a véleményed 'szociálisan',és 'kultúráltan',de mielőtt mindenféle hülyeséget összehordasz,legalább olvasd el,hogy mennyi mindent csinált életében,mert ő már felnőtt agyilag is,nem értem mire érted hogy bizonygat :/
2011. május 21. 15:50 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 15:21)
ez most oltás akart lenni? xDDD
tőlem mondd ki a véleményed 'szociálisan',és 'kultúráltan',de mielőtt mindenféle hülyeséget összehordasz,legalább olvasd el,hogy mennyi mindent csinált életében,mert ő már felnőtt agyilag is,nem értem mire érted hogy bizonygat :/

Te felfogtad, amit írtam? Szociálisan? Szociális = közösségi, azt hiszem, vagy valami hasonló. Egyéni szociális probléma = a te gondod és nagyon nem érdekel. Vedd, aminek akarod. Nem oltásnak szántam, de, ha akarod vedd annak! Mint írtam, nem kívánok értelmetlen dolgokról vitába keveredni. De te ugyanazt csinálod, mint a többi. Regisztrálsz egy új nicket, hogy primitíven szidhass mindenkit. Ez a lehető legszánalmasabb dolog, mikor valaki nem hajlandó magára vállalni a véleményét.
2011. május 21. 16:04 #119
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
jól,van akkor abbahagytam,most jobb? -.-
2011. május 21. 16:09 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 16:04)