Sztárok és hasonmásaik
2011. május 30. 20:29
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Natalie és Keira
2011. május 31. 10:29
wow nagyon durvák én egy sztárra sem hasonlítok xD Ian és Chace között nehéz lenne választani, mindkettő iszonyat helyes *-*
2011. május 31. 10:41
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
:OOO WOOOAWW!!
2011. május 31. 11:07
Jézusom elsözör valamelyiknél nem is tudtam ki kicsoda??!!!Nagyon durva...
2011. május 31. 18:48
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
jééééhhh... télleg
2011. május 31. 19:46
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
wow ez nagy
2011. május 31. 20:22
Szerintem utolsó 2 pár egyáltalán nem hasonlít, az első 3-nál meg vannak hasonló vonások, de rossz a szeme annak aki összetéveszti őket..
2011. május 31. 20:36
Fel nem tudom fogni miért akarják annyira erőltetni ezt a Chase-Ian-hasonlóság dolgot. Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, bár ez a Messi-Musso (ez csak szerintem hangzik viccesen?) és a Barbara Mori-Megan Fox párosításnál is elmondható. Zimány Linda sem éppen hasonlít Britney Spears-re. Egyedül talán Natalie Portman hasonlít Kiera Knightley-ra, de ő sem annyira. Nekem kifejezetten úgy tűnik, mintha csak és kizárólag a hajuk alapján titulálták volna hasonlónak ezeket az embereket... Sajnálom badperfect, de szerintem ez a cikk nem sikeredett valami jóra.
2011. május 31. 20:42
Idézet (vampiregomez @ 2011.05.26. 20:27)
Nina Dobrev és Victoria Justice
Szerintem ők kifejezetten NEM hasonlítanak egymásra. Victoria koránt sincs olyan gyönyörű jelenség, mint Nina, itt is egyedül a hajuk hasonlít, semmi más. Ha rákeresel Google-en, akkor is megfigyelheted, hogy csak a hajuk és néhány képen a testtartásuk egyezik meg. Ez pedig alapjában véve nem ad okot arra, hogy azt mondjuk, hasonlítanak egymásra.
2011. május 31. 20:51
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.31. 20:36)
Fel nem tudom fogni miért akarják annyira erőltetni ezt a Chase-Ian-hasonlóság dolgot. Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, bár ez a Messi-Musso (ez csak szerintem hangzik viccesen?) és a Barbara Mori-Megan Fox párosításnál is elmondható. Zimány Linda sem éppen hasonlít Britney Spears-re. Egyedül talán Natalie Portman hasonlít Kiera Knightley-ra, de ő sem annyira. Nekem kifejezetten úgy tűnik, mintha csak és kizárólag a hajuk alapján titulálták volna hasonlónak ezeket az embereket... Sajnálom badperfect, de szerintem ez a cikk nem sikeredett valami jóra.
én nem ahajuk alapján csináltam, csak ha kicsit jobban megnéznéd a képeket az arc vonásaik nagyon hasonlítanak egymásra..ha nem tetszik akkor írj jobbat
ha megnézéd Ian és Chace mosolya is hasonlír, Britney és Linda kicsit hosszúkásabb arca is, Messi és Mitchel kicsit olyan fordított háromszögű állkapocs és stb. gondolkozz..
2011. május 31. 21:24
Idézet (badperfect @ 2011.05.31. 20:51)
én nem ahajuk alapján csináltam, csak ha kicsit jobban megnéznéd a képeket az arc vonásaik nagyon hasonlítanak egymásra..ha nem tetszik akkor írj jobbat
ha megnézéd Ian és Chace mosolya is hasonlír, Britney és Linda kicsit hosszúkásabb arca is, Messi és Mitchel kicsit olyan fordított háromszögű állkapocs és stb. gondolkozz..
Hát, akkor ezt meglehetősen másképp látjuk, sajnálom.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.