Adele nem adja el magát
2011. május 29. 11:08
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
"elutasítja azt a marketingfogást, miszerint a lemezkiadó újra megjelenteti az albumot extra számokkal, csak hogy a rajongók kétszer megvegyék ugyanazt."
Milyen igaza van - a biboros meg 3x is kiadja ugyanazt a gagyit másképpen.
Én CD-t sem veszek már megjelenéskor, mindig várok vele, mert jön a deluxe változat plussz számokkal és inkább azt veszem meg. Pedig régebben már a hivatalos megjelenési nap elött 1-2 nappal megvolt ami kellett egy ismerősöm által
Milyen igaza van - a biboros meg 3x is kiadja ugyanazt a gagyit másképpen.
Én CD-t sem veszek már megjelenéskor, mindig várok vele, mert jön a deluxe változat plussz számokkal és inkább azt veszem meg. Pedig régebben már a hivatalos megjelenési nap elött 1-2 nappal megvolt ami kellett egy ismerősöm által
2011. május 29. 20:34
Nagyon remélem, hogy nem fogja feladni az elveit jó pár év elteltével sem. Én nagyon tisztelem mindazért, amiket a cikkben írtak, és mert a legkevésbé sem akar megfelelni egy adott nő-, és sztársablonnak(max. 50 kg, mindene mű, a klipje abból áll, hogy egy szál semmiben rázza magát stb.)
2011. május 29. 22:00
A viselkedése nagyon tetszik.Főleg az,hogy nem akarja 2x kiadni ugyanazt az albumot.
2011. május 31. 10:54
Na igen, a hülye Deluxe CD-k. Beyoncé 5x is kiadja ugyanazt simán... és egyiken sincs rajta az összes dal, vagy más verzióban van, hogy megvegyék mindet. Botrány... Inkább adnák ki azt az 5-6 számot EP-n. Mondjuk úgy sem sokkal olcsóbb, szóval igazából mindegy. De legalább adják ki azokat a számokat, sokszor kincsek vannak a B-Sideok és a Bonus Trackek között.
2011. június 01. 15:42
imádom az a nőt. nem csak gyönyörű és csodálatos a hangja hanem még okos is mamma mia, hova csöppentem én? nagyon jól teszi, remélem soha nem fogja eladni magát...
2011. június 05. 20:10
Gyönyörű a hangja és dicséretre méltó, hogy valóban a tehetségéből akar megélni nem pedig reklámokból és egyéb ügyletekből...
Szóval.. le a kalappal Adele előtt.
Szóval.. le a kalappal Adele előtt.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.