A Cinderella Story: Once Upon A Song / Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal (2011)
2011. május 29. 23:12
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
17 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
Brittany,
zsofeeh,
Alexis_0504,
Cakey5000,
Adrianna,
csicsi20,
Kelly,
Boscorelli,
katie993,
DiscoDiva,
Twilight6,
SmileyZ,
Lady Suzy,
LDreamP,
Szandi0820,
standoffan
2011. május 30. 07:09
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Juuj, vele is lesz egy Cinderella Story??? Imádom az ilyen filmeket Nagyon várós film
(Vajon felülmúlja a Hilary Duff-féle Cinderella Story-t? )
(Vajon felülmúlja a Hilary Duff-féle Cinderella Story-t? )
1 felhasználónak tetszik:
Marus
2011. szeptember 09. 16:25
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Az előbb fejeztem be a filmet. Hát én kicsivel többet vártam. Eléggé hajazott az 'Another Cinderella Storry"-ra, amely nekem nem kedvencem, csak ebben éneklésről volt szó, abban meg táncoltak. Végülis Lucy miatt érdemes volt megnézni, mert nem csak PLL-ből marad meg emlék róla
Freddie meg nagyon helyes és a hangja eszméletlenül tetszik.
Szóval én erre a filmre 10/8-at adok Lucy (hangja) és Freddie miatt
(u.i.: még mielőtt valaki megkérdezné angolul néztem és sajnos felirat nélkül, mert nem találtam.)
+1 kép, úgy láttam ez nem volt még
Freddie meg nagyon helyes és a hangja eszméletlenül tetszik.
Szóval én erre a filmre 10/8-at adok Lucy (hangja) és Freddie miatt
(u.i.: még mielőtt valaki megkérdezné angolul néztem és sajnos felirat nélkül, mert nem találtam.)
+1 kép, úgy láttam ez nem volt még
2011. szeptember 09. 16:49
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Nem volt még fenn és itt a többi kép is a filmből.
Nekem sokkal jobban tetszett mint a Selenás változat. Lucy és Freddie nagyon aranyosak voltak az egész film alatt. Freddie-t én még csak most hallottam énekelni és ahhoz képes egész kellemes hangja volt. Nálam ez a film 9 pontos csakis Lucy miatt.
Felirat meg szerintem nem mostanában lesz ha egyáltalán lesz. Bár még elég korai beszélni róla hiszen csak pár napja jelent meg.
Nekem sokkal jobban tetszett mint a Selenás változat. Lucy és Freddie nagyon aranyosak voltak az egész film alatt. Freddie-t én még csak most hallottam énekelni és ahhoz képes egész kellemes hangja volt. Nálam ez a film 9 pontos csakis Lucy miatt.
Felirat meg szerintem nem mostanában lesz ha egyáltalán lesz. Bár még elég korai beszélni róla hiszen csak pár napja jelent meg.
2011. szeptember 16. 20:09
funny18epiphany |
Idézet (katie993 @ 2011.09.16. 20:03)
Bocsánat az off-ért, de nem tudjátok, kb. mikorra lesz magyar felirat?
Sajnos én még angolról sem tudok nemhogy magyarról. Ha angol lenne hozzá akkor biztos készülne magyar is, de arra még várni kell.
2011. október 08. 19:15
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.10.08. 19:11)
Poster és still HQ
Elérhető a filmhez az angol felirat
Elérhető a filmhez az angol felirat
De jó. Pont ma reggel néztem meg felirat nélkül, miután egy sort idegeskedtem, hogy sehol nem találok hozzá. Na mindegy, érteni majdnem mindent értettem, de adott volna egy kis biztonságérzetet az "indiai" csávónál, amikor beszélt... Amúgy aranyos kis film volt, Lucyt meg egyre jobban bírom és nem is gondoltam volna, hogy így énekel.
2011. november 20. 20:00
funny18epiphany |
Túlestem a magyar szinkronos verzión is. Vegyes érzelmeim vannak. Amikor elkezdődött a film és meghallottam, hogy Vadász Bea hangján szólal meg Lucy néztem nagyokat, de a film végére már megszoktam, de ettől függetlenül én annyira nem tartom jó választásnak őt. A többieket átlagban eltalálták. A filmet még mindig imádom ezen a magyar szinkron se változtat.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.