Lady Gaga pucérra vetkőzött a vörös szőnyegen
2011. június 08. 12:02
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Ez az egyik ok, amiért nem tudom komolyan venni, tisztelni Lady Gagát. Felesleges, figyelemfelkeltő és obszcén megmozdulásokkal tarkítja a személyiségét, máskülönben a karrierje valószínűleg megfeneklene, hiszen a zenéje korántsem olyan egyedi és formabontó, mint ahogyan azt ő beállítja. Lehet, hogy ez a lány tehetséges, de mindezt elnyomja az, hogy egyszerűen túl sok. Amit le akarnak nyomni a torkomon, azt automatikusan visszaöklendezem.
2011. június 08. 12:03
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Nem baj ha önmaga akar lenni,de szerintem ez már túlzás..
2011. június 08. 12:11
fúúj de undorító, azért ez már tulzás nem mindenki kíváncsi az ő testére inkább eltakarná magát, egyre furcsább dolgokat művel
2011. június 08. 12:22
Azt hittem, lejjebb már nem süllyedhet, de ezek szerint tévedtem. Valamit csinálni kéne, hogy végre észhez térjen...
2011. június 08. 12:27
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.08. 12:02)
Ez az egyik ok, amiért nem tudom komolyan venni, tisztelni Lady Gagát. Felesleges, figyelemfelkeltő és obszcén megmozdulásokkal tarkítja a személyiségét, máskülönben a karrierje valószínűleg megfeneklene, hiszen a zenéje korántsem olyan egyedi és formabontó, mint ahogyan azt ő beállítja. Lehet, hogy ez a lány tehetséges, de mindezt elnyomja az, hogy egyszerűen túl sok. Amit le akarnak nyomni a torkomon, azt automatikusan visszaöklendezem.
ezt szépen megmondtad, valahogy így gondolom én is.
2011. június 08. 12:28
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
Komolyan nem értem mit kell ezen ennyire meglepődni, GaGa ilyen, ezt eddig is tudtuk. Van, aki szereti van, aki nem. Ennyi! Nem szereted ne nézd!
2011. június 08. 12:36
Eszméletlen undorító.Mostanában senki sem tudja hogy kell viselkedni egy díjátadón?
2011. június 08. 12:39
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Fhúúúúj ez már ténleg begolyózott nem okos nem gondolja,hogy eztet kis gyerekek is látják!
2011. június 08. 12:46
Ez a nő szerintem nagyon sok... Lehet, hogy csak egy szerep, lehet, hogy tényleg ilyen idióta, de akkor is sok(k). Nem igazán látom, hogy mi olyan jó benne
Persze, én elfogadom, hogy van tehetsége, most nem is arról beszélek, hanem a viselkedéséről... Ő lenne az utolsó ember, akit példaképemnek választanék.
Persze, én elfogadom, hogy van tehetsége, most nem is arról beszélek, hanem a viselkedéséről... Ő lenne az utolsó ember, akit példaképemnek választanék.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 08. 12:55
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Grace Benning teljesen egyetértek, de nem fogom leírni a dolgot a saját szavaimmal, mert még rámtámad az a tegnapi litlemánszter
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.