Lady Gaga pucérra vetkőzött a vörös szőnyegen
2011. június 08. 12:58
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Szegény már nem tudja mit találjon ki. Ez az erőlködés mindenesetre egyre viccesebb kezd lenni, kíváncsi leszek mikor jutunk el a lábközi "véletlen" bugyi nélküli villantásokhoz, az autóból kiszállásnál. Már csak az hiányzik a listáról.
2011. június 08. 12:58
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Perlita @ 2011.06.08. 12:55)
Grace Benning teljesen egyetértek, de nem fogom leírni a dolgot a saját szavaimmal, mert még rámtámad az a tegnapi litlemánszter
Támadjon, váljék egészségére. Jogod van kifejteni a véleményed, főleg, ha nem csúnya szavakkal tűzdelve nyilvánítod ki. Jogod van másként gondolkodni, mint a tömeg. Ennyi. Aki ezt nem tudja elfogadni, szenvedjen, meg pörögjön rajta, neked attól rosszabb nem lesz.
2011. június 08. 13:09
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
az első képen véletlenül csúszott le a ruha, a másodikon meg le van ragasztva a bimbója, akkor nem értem hol a probléma?
Ti tényleg ki tudtok akadni ilyen apróságokon? Ebben semmi sokkoló sincs. Ő Lady Gaga =D
Ti tényleg ki tudtok akadni ilyen apróságokon? Ebben semmi sokkoló sincs. Ő Lady Gaga =D
2011. június 08. 13:12
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 13:09)
Ebben semmi sokkoló sincs. Ő Lady Gaga =D
A második mondatoddal van a probléma. Ha nem szenvedne feltűnési viszketegségben, még bírnám is, mert pár számát szeretem.
2011. június 08. 13:15
Hogy lehet divatikon, amikor sosincs rajta elég ruha?
2011. június 08. 13:18
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
dave095: az előtt is extrémen öltözködött, hogy sztár lett. Sőt az elején (Just Dance, Pokerface, stb.) még próbálta visszafogni magát, pont azért, h ne piszkálják ilyenekkel, h feltűnési viszketegség. De eljutott arra a pontra, hogy lesz*rja azokat, akik nem értik meg
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. június 08. 13:29
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 13:18)
dave095: az előtt is extrémen öltözködött, hogy sztár lett. Sőt az elején (Just Dance, Pokerface, stb.) még próbálta visszafogni magát, pont azért, h ne piszkálják ilyenekkel, h feltűnési viszketegség. De eljutott arra a pontra, hogy lesz*rja azokat, akik nem értik meg
Ez aztán a stílus. Inkább ízlésficamúnak vagy stílustalannak nevezném. Jó, ha neki úgy jó, ha kint a csöcse meg mindene, akkor egészszégére, de akkor gondolkozzon már el azon, hogy fiatal rajongói is vannak, akik ezt látják. Az Isten szerelmére már. Nem hiába egy nagy k.rva a tinilányok nagy többsége.
2 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Christo
2011. június 08. 13:31
A zenéjét szeretem (bár a mostaniakat nem annyira) de a nőt nem kedvelem
2011. június 08. 13:32
"nem értik meg" ??? szerintem saját magát sem érti a szerencsétlenje...
2011. június 08. 13:32
jó mellei vannak azt meg kell hagyni
amúgy nagyon örülök hogy ő lett az év Divatikonja.
amúgy nagyon örülök hogy ő lett az év Divatikonja.
2011. június 08. 13:34
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 231 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline |
jézusom xD
2011. június 08. 13:35
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (bertmccracken @ 2011.06.08. 13:32)
"nem értik meg" ??? szerintem saját magát sem érti a szerencsétlenje...
Ezt adom. Ugyanezt gondolom róla. Ő egy nagy útkereső, és mivel még ő maga sincs egészen tisztában önmagával, nem szerencsés, hogy próféta szerepet vállal. Tisztuljon le, békéljen meg és találja meg, hogy ki is ő valójában. Kívánom neki, hogy ez sikerüljön, mert amúgy konkrétan én nem utálom, csak egyszerűen nem szeretem, mert sok. Azt azonban elismerem, hogy egy szál zongorával egész jó dolgokat tud művelni. Nem kiemelkedő, de kellemes és legfőképpen hallgatható a számomra is. Ha ilyen lenne, egyszerű, őszinte és letisztult, még én is odáig lennék érte.
2 felhasználónak tetszik:
dave095,
thunderbird
2011. június 08. 13:36
Candy_attackMonster |
dave095: hát aki azért lesz k*rva, mert ezt valakitől látja, arról az a véleményem, hogy meg is érdemli. Nekem is Gaga a kedvencem, de azért nem venném fel a ruháit, mert mondjuk rajta tetszik, de nem mernék bennük utcára lépni.
Azok, akik vakon követik a kedvenceiket, igyekeznek olyanok lenni, mint ők, holott ezt nem tehetik meg azok egyszerűen idióták. Aki meg hülye, annak nem kell példakép, magától is az.
Amúgy az emberek más szempontból is figyelhetnék Gagát, nem csak az öltözködése alapján. Lehet, hogy "botrányos" de sokkal jobb példakép, mint a sztárok 90%-a...
Azok, akik vakon követik a kedvenceiket, igyekeznek olyanok lenni, mint ők, holott ezt nem tehetik meg azok egyszerűen idióták. Aki meg hülye, annak nem kell példakép, magától is az.
Amúgy az emberek más szempontból is figyelhetnék Gagát, nem csak az öltözködése alapján. Lehet, hogy "botrányos" de sokkal jobb példakép, mint a sztárok 90%-a...
2011. június 08. 13:39
dave095 |
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 13:36)
dave095: hát aki azért lesz k*rva, mert ezt valakitől látja, arról az a véleményem, hogy meg is érdemli. Nekem is Gaga a kedvencem, de azért nem venném fel a ruháit, mert mondjuk rajta tetszik, de nem mernék bennük utcára lépni.
Értem én mit akarsz ezzel mondani, de sajnos a gyerek úgy van vele, hogy amit lát, szerinte az a normális. Akkor légyszi, mesélj már nekünk, hogy miért is jobb példakép, mint a sztárok 90%-a?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.