Megjelent a Bad Meets Evil nevű duó klipje, a bandát Eminem és Royce 5'9 alapították meg. A dal a Fast Lane címre keresztelték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Eminem új klipje
2011. június 09. 16:14
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
2011. június 09. 16:16
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
(Y)(Y) egész klassz!!
2011. június 09. 16:21
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
a klip es a dal is fantasztikus, engem magaval ragadott..BME
2011. június 09. 16:33
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Nekem tetszik a videó és a szám is. Régen szerettem Eminemet, de az utóbbi időben nem igazán jött be amit alkotott. De ez most megint jó.
De a cím rossz, mert ez nem Eminem videója, hanem a Bad Meets Evilé.
De a cím rossz, mert ez nem Eminem videója, hanem a Bad Meets Evilé.
2011. június 09. 16:35
Szerintem a szám nagyszerű, a klip meg nagyon ötletes. Be kell vallani, hogy mindketten nagyon tehetséges rapperek, szóval együtt csak egy NAGYOT tudnak alkotni, úgy, ahogy külön-külön is. Azon csodálkozom, hogy Eminemet mostanában nem nagyon lehet hallani solo-ban. Mióta visszatért ott volt a Not Afraid. Azt még nagyra értékelem tőle. Utána jött Rihannával a közös dala, ami nagy slágerré nőtte ki magát (mások szemében). Most nemrég megjelent Bruno-val a közös száma...most meg újból a Bad Meets Evil. Hol van az egyedüli és nagyszerű rapper, "Slim Shady"?
2011. június 09. 17:07
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
A klip nagyon jó, de a szám nem tetszik, nem bírom Eminemet.Egészen attól fog amikor Lady Gaga-ról beszélt.... -.-
2011. június 09. 17:11
Nagyon jó klip lett és a szám is tökéletes, Eminem mindig jó munkát ad ki a kezéből, nagyon tutin néz ki a klipben!
2011. június 09. 17:13
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Ahogy hallgattam meg néztem a klipet, végig örömködtem, hogy "Ez az! Ez hiányzott Eminemből mostanában!" A Bad Meets Evil duójuk ütős, és komolyan, így kellett volna visszatérnie tavaly, mert EZ jó. Royce kihozta belőle azt a palit, akit imádtam régen.
1 felhasználónak tetszik:
Adri98
2011. június 09. 17:16
Domcicc: egyetértek a Bad Meets Evil volt, van és lesz is. Ő az "igazi" Eminem.
2011. június 09. 17:20
Idézet (Adri98 @ 2011.06.09. 16:35)
Szerintem a szám nagyszerű, a klip meg nagyon ötletes. Be kell vallani, hogy mindketten nagyon tehetséges rapperek, szóval együtt csak egy NAGYOT tudnak alkotni, úgy, ahogy külön-külön is. Azon csodálkozom, hogy Eminemet mostanában nem nagyon lehet hallani solo-ban. Mióta visszatért ott volt a Not Afraid. Azt még nagyra értékelem tőle. Utána jött Rihannával a közös dala, ami nagy slágerré nőtte ki magát (mások szemében). Most nemrég megjelent Bruno-val a közös száma...most meg újból a Bad Meets Evil. Hol van az egyedüli és nagyszerű rapper, "Slim Shady"?
Szerk: hát most már itt
2011. június 09. 17:24
Jó lett a szám is meg a klip is.Mondjuk a grafikája lehetett volna jobb de erről már nem ők tehetnek.menni fog ez a Bad Meet Evil dolog hajrá.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.