Eminem szerint az internet ostoba dolog, épp ezért nem használja sem a Twittert, sem pedig a Facebookot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eminemet nem érdekli az internet
2011. június 10. 14:10
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
2011. június 10. 14:14
Nagyon helyes!Nekem nincs Facebookom,csak Twitterem,de azért engem se érdekelnek annyira az ilyen féle oldalak.
2011. június 10. 14:14
utálom a fészbukot(nincs is),Twiterrem meg nincs de azt nem utálom
2011. június 10. 14:29
Én sem lógok egész nap a Twitteremen sem a Facebookomon sőt egyiket sem használom a Twitteren is csak kettőt csiripeltem mióta megvan
Én csak Starityzni szoktam és ennyi
Nagyon helyes Eminem gondolkodása
Ilyet ritkán hallani
Én csak Starityzni szoktam és ennyi
Nagyon helyes Eminem gondolkodása
Ilyet ritkán hallani
2011. június 10. 14:34
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
nekem sincs fészbukom, mert unom h mindenki csak azon lóg mostanság :"Jaaaj fééész, lájkold bla bla bla...." persze semmi bajom vele, de azért nem kell túlzásba vinni.. és az is túlzás, h az internet ostobaság. csak 1-2 oldi rajta...
2011. június 10. 14:58
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline |
A haját tépné? Nem valószínű, ahhoz haj is kéne
Amúgy, ha nem lenne internet, őt is sokkal kevesebben ismernék,sőt senki nem ismerné... Az internet nagyon fontos egy sztárnak...
Amúgy, ha nem lenne internet, őt is sokkal kevesebben ismernék,sőt senki nem ismerné... Az internet nagyon fontos egy sztárnak...
2011. június 10. 15:04
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline |
Az internet nyilván nem ostobaság, mármint attól függ, hogy ki mire használja. Eminemnek abban igaza van, hogy nem olvas kritikákat magáról. Van akit lehet hogy nem hat meg a rossz kritika, de az ember általában a 99% jó között az 1% rosszat veszi észre, én pl a hajamat tépném, ha híres lennék és ezeket elolvasnám. A Facebook meg a twitter sem rossz bizonyos kereteken belül, de ha valaki már azt is kiposztolja, hogy mikor sz*rik a wc-n, az már elég idegesítő, na meg a face-en azok az idióta alkalmazások Naszóval én megértem.
2011. június 10. 15:20
Szerintem igaza van,bár én tuti nem élnék sokáig net nélkül.
2011. június 10. 15:23
Kata0818új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 3 Azonosító: 151210 offline |
Látszik nem igen tűri a kritikákat..mert most istenem..véletlenül olyat lát, hogy szidják vagy kritizálják abban mi van? semmi..el kell viselni, hogy van ilyen is. Azon kívül meg tényleg nem hülyeség, mert nagyon is hasznos tud lenni, akármit meg lehet tudni innen, meg még szórakoztat is..az meg a másik hogy csak az válik függővé aki akar. De ő tudja....
2011. június 10. 15:38
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219460 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Bogszics @ 2011.06.10. 15:04)
Az internet nyilván nem ostobaság, mármint attól függ, hogy ki mire használja. Eminemnek abban igaza van, hogy nem olvas kritikákat magáról. Van akit lehet hogy nem hat meg a rossz kritika, de az ember általában a 99% jó között az 1% rosszat veszi észre, én pl a hajamat tépném, ha híres lennék és ezeket elolvasnám. A Facebook meg a twitter sem rossz bizonyos kereteken belül, de ha valaki már azt is kiposztolja, hogy mikor sz*rik a wc-n, az már elég idegesítő, na meg a face-en azok az idióta alkalmazások Naszóval én megértem.
egyetértek veled
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. június 10. 16:08
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline |
Bárcsak én is megtudnám tenni hogy nem használom az internetet,de ez már lehetetlen számomra.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.