Starity

Jared Padalecki - Supernatural Chicago Convention - 2008 /HQ/

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 14. 20:40 #1
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5974
Csatolások: 135801
Azonosító: 67913
Csak Jared (Just Jared) de nem Just Jared képek rohog.gif Na igen, ez borzalmas poén volt, de nem bírtam kihagyni, sorry pardon.gif

Szóval, nem tudom mekkora igény lesz Jared képekre, de, ha gondoljátok, lehet róla is még több sorozat beer.gif
10 felhasználónak tetszik: Sixy, Domcicc, funny18, House Of Wax, thunderbird, goldman, Bessie, csicsi20, gasolina, Lakreen.
2011. június 14. 20:56 #2
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (Boscorelli @ 2011.06.14. 20:40)
Csak Jared (Just Jared) de nem Just Jared képek rohog.gif Na igen, ez borzalmas poén volt, de nem bírtam kihagyni, sorry pardon.gif
Szóval, nem tudom mekkora igény lesz Jared képekre, de, ha gondoljátok, lehet róla is még több sorozat beer.gif

Köszönjük Jaredet is meghajolo.gif
Szerintem, ha van még képed Jared-ről, hozhatod nyugodtan, neki is van tábora wink.gif
2011. június 15. 00:14 #3
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Jaj köszönöm! Bár én Jensent részesítem előnyben (és még páran, ha jól gondolom), de azért Jaredről is szívesen látok ilyen képeket, sokkal szimpatikusabb a "való életbeli énje", mint a színészi oldala blush.gif (Jensennél mindkettőt imádom laugh.gif )
És persze Jarednek is van itt sok rajongója, sokan meg pont ellenkezőleg gondolják, mint én. pardon.gif
Még egyszer köszönöm a feltöltést. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, csicsi20
2011. június 15. 16:15 #4
- törölt felhasználó -    
Na, véégre megtaláltam. laugh.gif Mondjuk nem kellett sokat keresni. rohog.gif

...Így már mindjárt jobb... wub3.gif wub.gif Ez a haja sokkal jobban tetszett, mint a mostani, de hát ő tudja. biggrin.gif

Idézet
[...]sokkal szimpatikusabb a "való életbeli énje", mint a színészi oldala blush.gif

Én pont ellenkezőleg vagyok vele. Megszoktam a komoly Samet. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok