Idézet (janet7 @ 2011.06.18. 13:03)
Milyen nagy divat lett manapság ezt mondani. Érdekes, hogy most ezt mondja, egyébként meg folyton adja a jókislányt (de a lovakat azért rózsaszínre festeti, hiszen úgyis csak lovak, kinek fáj az, nem?
). Engem nem zavar, hogy jókislánykodik, nem azért mondom, aki úgy próbálja fenntartani a figyelmet, hogy r.bancodik (májli és társai) azt sem tartom többre semmivel. Nem az alapján szeretek/utálok egy hírességet, mert r.bancos vagy jókislányos, hanem az alapján, hogy van-e tehetsége, igényes zenéi/filmjei, neadjisten' egy kis egyénisége. Mivel neki egyik sem adatott meg, ezért én sem gondolom úgy, hogy jó példakép lenne. De nem azért mert így meg úgy öltözik, vagy jókislány, vagy akármi, hanem mert nem gondolom, hogy jó példa egy olyasvalaki, aki annak ellenére híres, hogy nincsen semmi tehetsége. Nem ő az egyetlen, a "sztárvilág" manapság sajnos tele van ilyenekkel. Szerintem nem kell neveket sorolnom. Ha valaki úgy híres, hogy megdolgozott érte, hogy nem toltak minden a s.gge alá annak ellenére, hogy nagyon tehetséges, az már példakép. De nála ez pont fordítva van. És ő meg a hozzá hasonló tehetségtelen egyedek ma a sztárvilágban azt sugallják, hogy tök mindegy, hogy semmi tehetséged, csak legyen csinos arcocskád, nem árt egy-két befolyásos ismerős, rokon, akármi és máris sztár lehetsz. Nem tudsz énekelni? Gond egy szál se, majd feljavítják a hangodat. Koncerteken meg vagy playback, vagy az elvakukt rajongóid addigra már annyira imádni fognak, hogy úgyis elhitetik magukkal, hogy tudsz énekelni még akkoris, ha nyílt titok, hogy nem így van. Tegyünk még hozzá egy kis jóténykonykodást is, mert az ma oly divatos, hogy még több rajongót szerezzük és higgyék csak azt, hogy törődünk az emberekkel. Igaz, hogy nem így van, hogy nem szívből tesszük, de ezt nekik nem kell tudniuk. Annyira szomorú, hogy rengeteg tehetséges ember el van nyomva ezek miatt, csak mert nincs babaarca, vagy nem botrányos, vagy nincsenek befolyásos ismerősei. Miközben tömegével imádnak a fiatalok (igen, én is az vagyok, de nekem nem veszi be ezeket a gyomrom) olyan embereket, akik semmit nem tettek érte és nem érdemlik meg. Azért megnézem, hogy 3 év múlva hol lesz Selena, Miley, JB és a többi tehetségtelen tucatsztár. Várjunk csak...már tudom is. 3 év múlva a mostani nagy rajongók cikinek fogják találni és le fogják tagadni, hogy valaha ők ilyeneket szerettek. Lehet, hogy nem is azért, mert megjön az eszük/ízlésük, csak azért, mert akkorra már el fognak tűnni a süllyesztőben ezek a "sztárok" és jön az utánpótlás, lehetőleg minnél tehetségtelenebb emberekből. Akik igazán tehetségesek, azokra bizony 20-30-50-100 év múlva is emlékezni fognak, mégpedig annélkül, hogy bármilyen nemű botrányuk/hangfeljavításuk/befolyásos ismerősük lett volna. Ezt hívják tehetségnek, művészetnek és nem azt, amit ezek művelnek.
Bocsi,hogy ezt "előre hozom" és nem írok saját véleményt,de szerintem ezzel mindent leírtál,és mindenben egyetértek!
(Igaz,én szeretem Demi Lovatot,de nem a disney sz*rságok miatt,hanem neki tényleg van hangja,és szimpatikus)