Nem kerül mozikba a Vizet az elefántnak
2011. június 20. 13:00
A kis Pattinson filmjei közül mind mozikba ment.Van olyan,hogy nem kerül be egy.Nálam ilyen nem is egyszer volt már és sajnos lesz is. A film története nem hangzik annyira rosszul.Bár a szokásos Love Story a könyökömön jön ki..
2011. június 20. 13:05
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
szokásos love story a történet,szerintem nem lehet valami érdekes.van ilyen,rengeteg film nem jön be magyarországra,ami külföldön ˝népszerű˝ nem tudom miért kell felfújni.persze,ő robert pattinson,de mindegy.nem szeretem,de tehetsége azért talán van valamennyi,bár a twiglight soha nem jött be.
2011. június 20. 13:21
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Szerintem nem lesz a legjobb film, de majd ha esetleg kijön DVD-n, akkor valahogy megnézem, de csak is Reese miatt. Robert csak a Twilightban tud jól alakítani.
2011. június 20. 13:21
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline |
hála istennek... én már láttam a filmet neten, de hogy őszinte legyek egyáltalán nem lett jó.. a Remember me, és a Twilight Saga után azért tőle sokkal jobbat várhatnak az emberek.. az más kérdés h én alapból utálom Robertet, de ha egy film jó akkor a nem a szereplőgárdát nézem(nézzük)... na mind1 a lényeg hogy nekem nem tetszett ((:
2011. június 20. 13:35
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline |
Elég morbid, hogy a filmben Robertet Jacobnak hívják D
Mellesleg miért kéne, hogy leszinkronizálják? Ahhoz, hogy megnézhesd elég egy jó felirat is... És megnézheted neten is... Így pedig még tanulhatsz angolul is egy kicsit
Mellesleg miért kéne, hogy leszinkronizálják? Ahhoz, hogy megnézhesd elég egy jó felirat is... És megnézheted neten is... Így pedig még tanulhatsz angolul is egy kicsit
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.