Britney Spears paparazzóverésről álmodik
2011. június 22. 21:05
nekem tökre tetszett D elsőre nemannyira másodjára harmadjára már igen de a szám jobban megfogott mint maga a klipp, az valahogy nemtetszik nekem, de amugy jó a történet
2011. június 22. 22:09
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
A "Till the World Ends" után számomra ez a klipp egy csalódás. A történet nagyon jó, és a klipphez nagy reményeket fűztem, hiszen egy ilyen sztoriból csak jó dolgot lehet kihozni. <-- Ezt gondoltam én. De valójában ez nem volt egy nagy szám. A zene tetszik, az fülbemászó. A biztosítékot nálam a klipp vége verte ki. Mi volt ez a "kocsibaülökésszáguldozokhűűűdemenővagyok" póz? És ez "atejetmagamraöntömdecooool"? Úristen. WTF?! Amúgy ne értsétek félre, én szeretem Britney-t, de ez most kicsit gyengére sikeredett. Várom a követkző kislemezt, remélem az jobb lesz ennél, és nagyobb színvonalú, mint ez. Amúgy az eleje nagyon ott volt.
2011. június 23. 10:39
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline |
Nagyon tetszik. Imádom Britney-t. Nagyon gyönyörű ebben a klipben.
2011. június 23. 14:10
Az való igaz, hogy a paparazzók külön állat fajok A szám nem rossz a klip, nem az én sítusom, de jól sikerült ez a szám is
2011. június 23. 16:53
Tök jó lett az egész klip,főleg az eleje meg a vége jó
A szám is tetszetős
A szám is tetszetős
2011. június 23. 21:10
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
Ez is egy nagyon jó szám Britney-től
az eleje nagyon király F**ck you, You Cool! és az paparazzis rész nagyon durva
az eleje nagyon király F**ck you, You Cool! és az paparazzis rész nagyon durva
2011. június 24. 10:52
Thevampirediariesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 153130 offline |
nagyon cool lett!
2011. június 24. 12:03
imádom Britney az egyik legnagyobb kedvencem ha így folytatja az is marad.
Az elején nagyon bírom azt a: Fuck you, fuck you, fuck you! You're cool. Fuck you! I'm out. xD
Az elején nagyon bírom azt a: Fuck you, fuck you, fuck you! You're cool. Fuck you! I'm out. xD
2011. június 24. 21:03
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline |
Hát ez a fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, you're cool, fuck you, fuck you... valami haláli Az tény, hogy kicsit erős lett, de nekem nagyon bejön. A szám nem az én műfajom, de a klip nagyon tetszik és való igaz, hogy Britney jó formában van
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.