Véget ért Alekosz és Veronika románca
2011. június 24. 13:13
Hát persze, megvolt a nagy nászút, Veronika megkapta az ajándékokat és ennyi. Tudtam, hogy ez fog történni...
2011. június 24. 13:14
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Nos, az első sokk ott ért hogy "a Hellász hőse", a második meg ott, hogy nem csak a szép, de a ronda pasik is köcs*gök. Hát besza-behu komolyan! Sírva röhögök! Ezek sztárok, ezeket valaki a kedvenc hírességei közé sorolja? Óhó, hát Magyarországnak tényleg ennyire elmentek itthonról?
2011. június 24. 13:20
Én tudtam, hogy nem fog sokáig tartani a "szerelem". Kezdjük ott, hogy egyik se volt szerelmes, meg most úgy őszintén, ha a hátad mögött keresnek neked feleség jelöltet ( vagy férj jelöltet) akkor annak nagyon kicsi az esélye, hogy megtalálod a nagy Őt.
2011. június 24. 13:22
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline |
Már kezd idegesítő lenni ez az egész. Ennek a műsornak sem volt értelme, ahogy a Való Világ 4-nek sem
2011. június 24. 13:23
Idézet
Magán Alekoszon hamar túllendültem, hiszen nem voltunk sokáig együtt, de a pasikból egy életre elegem lett. Engem eddig folyamatosan átvágtak és megcsaltak a palik
Még mindig elmehetsz apácának.
2011. június 24. 13:24
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline |
Egyébként Alekoszt is minek kell isteníteni...? Lehet, hogy a VV-ben nagy ember volt, mert mindenkinek beszólt és jól taktikázott, de ez a műsor...huhh
2011. június 24. 13:27
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
Egyértelmű volt,hogy ez lesz a vége.Veronika meg tudhatta volna,hogy ez lesz a vége,persze,hogy Tünde kell Alekosznak,állítólag már több éve egy pár.Azért is húzott meg annyi nőt a villában,hogy átverje ezzel a fél országot -.- Szánalmas.
2011. június 24. 13:33
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline |
haha xD
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.