Véget ért Alekosz és Veronika románca
2011. június 24. 14:23
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
elöszőr (mikor a címet olvastam) arra gondoltam, h ez a lány csak addig volt vele amíg kiviszi görögbe alekosz aztán utána fel is is út le is út. De itt tényleg olyan érveket sorolt fel amik jellemzőek alekoszra, és nem is tudom, h h akar megtartani egy nőt, ha ilyen életképtelen gyökér!
2011. június 24. 14:25
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
hát legalább így utólag beismerte hogy mekkora egy gyökér -,-"
2011. június 24. 14:42
Azt csodálom,hogy ilyen sokáig bírta ekkora bunkó s*ggfej mellett.
2011. június 24. 14:42
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline |
várható volt, hogy ez lesz, tök kamu volt az egész, egyáltalán nem voltak egymásba szerelmesek, ez látszott rajtuk, Aleknek még mindig Tündi kell, valószínűleg ezt a műsort csak a pénz miatt vállalta el, ennek a műsornak semmi értelme nem volt, gondolok én most a Nagy Ő és Benkő műsorára, na ez is tök hülyeség volt
2011. június 24. 14:55
Cöhh...Na ez a mai sztárok viselkedése,és ezért utálom az ilyen fa*zságokat,mert tök fölösleges...És ez csak a pénzért van...Mellesleg olyanokból csinálnak "sztárt"(amikor nem s sztárok,se celebek)akiknek ehhez a szakmához fingjuk sincs!!!!(már bocsánat a modoromért!)
2011. június 24. 15:37
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Ki gondolta volna?
2011. június 24. 15:49
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
juj...én azt hittem hogy a szerelmük erős és tényleg örökké fog tartani...jajj én úgy sajnálom
Kit akarok hüylíteni??? xD
persze mindenki tudta h ez lesz a vége...
No meg alek..büdös...piált meg stb...nem csodálkozom h "kiábrándult" belőle xD szerintem eleve nem is szerette alekoszt és azt vágtam le a szövegből h nem jó pasi mert tényleg nem az és beismerte alekosz meg csak azért vállalta el a műsort h nővel legyen meg h legyen pénz oszt ennyi...szánalom az egész ember....
Kit akarok hüylíteni??? xD
persze mindenki tudta h ez lesz a vége...
No meg alek..büdös...piált meg stb...nem csodálkozom h "kiábrándult" belőle xD szerintem eleve nem is szerette alekoszt és azt vágtam le a szövegből h nem jó pasi mert tényleg nem az és beismerte alekosz meg csak azért vállalta el a műsort h nővel legyen meg h legyen pénz oszt ennyi...szánalom az egész ember....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.