How I Met Your Mother / Így jártam anyátokkal (2005 - 2014)
2009. november 19. 15:15
royal flessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.18. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 112492 offline |
én is imádom nem egy Jóbarátok,de nagyon ott van ez is,kicsit "komolyabb" Ted és Robin 4ever,mer olyan cukik
1 felhasználónak tetszik:
linus04
2010. június 29. 14:56
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Legjobb sorozat evör!! A House-szal együtt
Ha ezek már fent vannak, bocseszka!
Ha ezek már fent vannak, bocseszka!
2010. augusztus 09. 20:10
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
Imádom ezt a sorozatot! :) Barney a legjobb! ♥
2 felhasználónak tetszik:
tothbianka,
Sellycica
2010. szeptember 10. 12:06
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Idézet (nozso13 @ 2010.07.07. 21:57)
Okés, de itt nem csak a képekről van szó, hanem ide leírhatják a sorozatról si a véleményeket
2010. szeptember 10. 12:18
Mrs. Frankenstein |
Így jártam anyátokkal (How I et Your Mother)
Az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) egy 2005-ben debütált amerikai tévésorozat. Amerikában a CBS csatorna sugározza hétfő esténként 20:00-ás kezdettel. Magyarországon a Comedy Centralon látható. A sorozat negyedik évadát 2010. április 26-án kezdték szinkronizálva vetíteni.
A történet 2030-ban kezdődik: Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg az édesanyjukat. A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy miként alakult Ted és barátainak az élete 2005-ben. Hogyan ismerkedett meg Robinnal, a tévés bemondóval, hol lakik barátjával, Marshall-lal és annak menyasszonyával, Lilyvel, és miféle őrült kalandokba keveredik Barneyval.
Az Így jártam anyátokkal 100. részét 2010. január 11-én adták le az amerikai CBS csatornán.
Műfaj: Szituációs komédia
Alkotó(k): Carter Bays, Craig Thomas
Főszereplő(k): Josh Radnor (Ted Mosby - Fesztbaum Béla), Jason Segel (Marshall Eriksen - Csőre Gábor), Cobie Smulders (Robin Scherbatzky/Robin Sparkles - Németh Borbála), Neil Patrick Harris (Barney Stinson - Markovics Tamás), Alyson Hannigan (Lily Aldrin - Závodszky Noémi)
Narrátor: Bob Saget
Főcím: The Solids - "Hey Beautiful"
Ország: USA
Nyelv: angol
Évadok száma: 5
Epizódok száma: 112
Producer(ek): Carter Bays, Pamela Fryman, Rob Greenberg, Craig Thomas
Játékidő: 20–22 perc/epizód
Sugárzás: CBS (USA), Comedy Central (Magyarország)
Eredeti sugárzás: 2005. szeptember 19. - most is fut
Az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) egy 2005-ben debütált amerikai tévésorozat. Amerikában a CBS csatorna sugározza hétfő esténként 20:00-ás kezdettel. Magyarországon a Comedy Centralon látható. A sorozat negyedik évadát 2010. április 26-án kezdték szinkronizálva vetíteni.
A történet 2030-ban kezdődik: Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg az édesanyjukat. A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy miként alakult Ted és barátainak az élete 2005-ben. Hogyan ismerkedett meg Robinnal, a tévés bemondóval, hol lakik barátjával, Marshall-lal és annak menyasszonyával, Lilyvel, és miféle őrült kalandokba keveredik Barneyval.
Az Így jártam anyátokkal 100. részét 2010. január 11-én adták le az amerikai CBS csatornán.
Műfaj: Szituációs komédia
Alkotó(k): Carter Bays, Craig Thomas
Főszereplő(k): Josh Radnor (Ted Mosby - Fesztbaum Béla), Jason Segel (Marshall Eriksen - Csőre Gábor), Cobie Smulders (Robin Scherbatzky/Robin Sparkles - Németh Borbála), Neil Patrick Harris (Barney Stinson - Markovics Tamás), Alyson Hannigan (Lily Aldrin - Závodszky Noémi)
Narrátor: Bob Saget
Főcím: The Solids - "Hey Beautiful"
Ország: USA
Nyelv: angol
Évadok száma: 5
Epizódok száma: 112
Producer(ek): Carter Bays, Pamela Fryman, Rob Greenberg, Craig Thomas
Játékidő: 20–22 perc/epizód
Sugárzás: CBS (USA), Comedy Central (Magyarország)
Eredeti sugárzás: 2005. szeptember 19. - most is fut
2010. szeptember 10. 12:18
Mrs. Frankenstein |
Én speciel imádom a sorozatot, úgy ahogy van. A történetek -ahogyan a karakterek is- eredetik, nem egy értelmetlen koppintás az egész. A színészcsapat nagyon-nagyon össze van válogatva, csak gratulálni tudok hozzá. Nekik köszönhetem például, hogy megismertem Neil Patrick Harrist, akinek azóta több filmjét is láttam, és zseniális! Cobie Smulders képeitől oda meg vissza vagyok, egyszerűen imádom őket. A többiek közül még Jason Segelt szerettem meg, a Forgetting Sarah Marshall valami állati! Szóval elég sokat köszönhetek az egész sorozatnak, és eddig az összes részt megnéztem már. Kíváncsian várom a hatodik évadot. És amúgy lesz nyolcadik is, mert hallottam, hogy aláírtak egy szerződést. Szóval nagyon kíváncsi vagyok már. Nem tudom, hogyan tudják ennyire elhúzni az egész sztorit, de jól csinálják!
2010. szeptember 10. 18:40
Idézet (Fjucita @ 2010.09.10. 18:20)
hey hello nemtudod mikor lesz évad premier?? én is imádom a sorozatot. kicsit jóbarátokos de nagyon jóóó egyik kedvenc:)
A 6. évad szeptember 20.-án indul. Nekem is ez az egyik kedvenc sorozatom.
2010. szeptember 10. 18:49
egyszerűen imádom!
2010. szeptember 10. 21:02
Mrs. Frankenstein |
Idézet (mooka @ 2010.09.10. 18:40)
A 6. évad szeptember 20.-án indul. Nekem is ez az egyik kedvenc sorozatom.
Igy is van. Megpedig a 'Big Days' cimu epizoddal. Ilyen ismertetot talaltam (megbizhato forras)
When Ted and Barney argue about who has “dibs” on a hot girl, Ted realizes that she is there with Cindy, a girl he previously dated who is also the roommate of his future wife. Meanwhile, Robin is heartbroken over Don, and Marshall can’t keep quiet about his desire to start a family
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.