How I Met Your Mother / Így jártam anyátokkal (2005 - 2014)
2010. december 30. 14:57
Mi az ncore-ról szoktuk letölteni, és nagyon szeretem ezt a sorozatot.
2011. január 14. 17:36
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
nekem ez a kedvencem
2011. február 08. 22:26
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
6x15 spoiler!
Eredetileg csak ennyit akartam mondani: Na végre!
Az előző két rész annyira nem volt Himymhez méltó ezzel a sok szomorúsággal, ez a rész most jól jött. Azért Katy Perry ne menjen el színésznek.
Eredetileg csak ennyit akartam mondani: Na végre!
Az előző két rész annyira nem volt Himymhez méltó ezzel a sok szomorúsággal, ez a rész most jól jött. Azért Katy Perry ne menjen el színésznek.
2011. február 09. 12:11
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Na, végre egy igazi jó rész! Ez az évad jónak indult, aztán a 13-14. rész szomorú volt, és már majdnem ott voltam, hogy nem is nézem meg a mostani részt, de megnéztem és ez most tényleg egy nagyon jó rész volt.
Amúgy azért a Lostot sikerült megint belevinni, hacsak egy másodperce erejéig is.
Amúgy azért a Lostot sikerült megint belevinni, hacsak egy másodperce erejéig is.
2011. március 05. 06:58
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Berendeltek még két évadot
Egyet még megértettem volna, mert mondjuk évad végén jön anyuci, aztán járogatnak, és következő évad végén esküvő, hepiend blablabla, de kettő? Miért? Minek? Ha évad végén nem jön himym-anyu, én tuti kaszálom, ez már komolyan szenvedés...
Egyet még megértettem volna, mert mondjuk évad végén jön anyuci, aztán járogatnak, és következő évad végén esküvő, hepiend blablabla, de kettő? Miért? Minek? Ha évad végén nem jön himym-anyu, én tuti kaszálom, ez már komolyan szenvedés...
2011. március 05. 08:04
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.03.05. 06:58)
bennem hirtelen az is felmerült, hogy jobban rá fognak állni a többiekre
2011. március 05. 11:07
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.03.05. 06:58)
Kettőt? Ezt alig tudom elhinni. Meddig kell még várnunk, hogy megtudjuk ki az anyjuk. Imádom a sorozatot meg minden, de sztem atovábbi 2 évad az már nagyon sok lesz így.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.