Katy Perry megdöntheti Jackson rekordját!
2011. július 03. 23:07
Mi a francnak hasonlítanak állandóan Michaelhez mindent? Úgy unom már. Nem tudom, hogy nem tudják felfogni, hogy attól, hogy valaki több albumot ad el esetleg, mint ő vagy ilyesmi, attól a tudása nem lesz több. Nem fog jobban énekelni, mint Michael, nem lesz olyan nagy ember, mint ő, mert olyan sztár nincs, és nem is lesz, mint amilyen ő.
2011. július 04. 13:33
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1347 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline |
Teljesen más idők jártak régen, nem kéne őket összehasonlítani persze Katy-t is szeretem úgyhogy hajrá neki!
2011. július 05. 21:40
Kérlek... Hol van Perry Katica Michael Jacksonhoz képest? :/ Csalódott lennék, ha egy ilyen tucat-zenével meg lehetne dönteni Michael Jackson rekordját. Emberek, hol az eszetek/fületek?
2011. július 07. 11:26
Michael Jacksonhoz ne hasonlítsanak már mindenkit. Szegény biztos forog a sírjában amennyit felemlegetik...
2011. július 10. 18:45
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline |
ez most komoly?-.-' miért kell hasonlítgatni rögtön valakit Michael-hez,akit a szokásosnál többen néznek meg..?..én nekem nem jött be ez a szám..örülök Katy sikerének én is,de azért...ne máá!Michael az az ember aki utánozhatatlan!!!és ez a szó még gyenge ahhoz ami az igazság...Michael örökre a pop,a rock és a soul királya lesz!!senki nem veheti el tőle ezt..!!soha!..amilyen tehetséges volt ...soha senki nem érhet még a nyomába sem!..<33Mike<33ŁŁŁ
2011. július 20. 23:05
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline |
hát azt azért biztos felülmulja
2011. július 21. 16:34
Jó olvasni, és rohadtul megható, hogy még mindig ennyien szeretik itt is, Bíbörke és Fluorka ellenére :'DDD
2011. július 22. 14:32
Hiába szurkolsz, nem fog sikerülni Michaelnek sok rekordja van, nem csak egy És akkor sem fogom megemelni a kalapom senki előtt, ha tényleg megdöntenék a rekordját, mert biztosra veszem, hogy olyan dologgal teszik ezt, ami nem nevezhető zenének :'DD
2011. július 28. 14:39
Idézet (amy72 @ 2011.07.28. 12:12)
"Nem erre mondtam, hogy nem zene : ) "
Ahm... akk mégis mire?? inkább hallgass, jó, azzal mindenkinek csak jót teszel!
Ahm... akk mégis mire?? inkább hallgass, jó, azzal mindenkinek csak jót teszel!
Nyugodj már meg, hé. Nem, nem erre mondtam, hanem arra, amit néhány mostani, tehetségtelen sztár csinál.
Úgy látom, ezen a honlapon is vannak azért 'értelmes' emberek :PPP
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.