Idézet (ophely88 @ 2012.04.07. 10:56)
Nagyon sok jót olvastam a sorozatról de némileg visszatartó erő, hogy ez is remake sorozat. Talán tényleg kivételt kellene tennem. Csigalépésben haladok az eredeti, dán verzióval. Van itt olyan emberke, aki látta az eredetit és ezt is nézi? Tényleg csak akkor akarok belevágni ha van értelme, jó amerikai remake sorozatot még nem láttam de hajlandó vagyok megtörni a jeget és időt áldozni a sorozatra ha valaki azt mondja, hogy fele annyira jó, mint az eredeti. Annál jobb gondolom úgysem lesz, hiszen az eredeti legyűrhetetlen és amerika sorozat lévén nem a legjobb feldolgozás de ki tudja. Hátha megtörik a jég és van 1 emberke, aki képes feldolgozni egy sztorit análkül, hogy elcseszné.
én az első két részt láttam a Dán sorozatból mert sajnos csak ahhoz találtam feliratot.
a pilot epizód gyakorlatilag ugyanaz. a két rész alapján az Amerikai verzió nem rosszabb mint az eredeti és nekem valahogy a két főszereplő nyomozó kapcsolata is jobban tetszett az Amerikai verzióban.
mert mondom Joel Kinnaman eszméletlen meglepetés ahogy alakítja Holder nyomozót akit az eredetiben Meyer-nek hívnak.
ha nem szereted az Amerikai sorozatokat és fenntartásaid vannak velük kapcsolatban és a remake-eket sem szereted akkor ne nézd meg.mivel úgy is azon fogsz kattogni hogy ez jobb volt az eredetiben bla bla bla.