The Killing (2011-)
2016. május 17. 12:10
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
SPOILER
Egy picit másabb sorozatra számítottam, már ami az első két évadot illeti. A harmadik és negyedik évad már inkább passzolt az elképzeléseimhez Az első két évadban túl sok volt nekem a politika, bár persze tekintve a gyilkost, és magát a gyilkosságot, egyértelmű, hogy beletették a politikát, de nekem sokszor ez zavaró volt, mert én nagyon nem foglalkozom a politikával Ettől eltekintve tetszett ez a két évad, és a gyilkos kilétén is meglepődtem Viszont volt egy dolog ami nagyon nem tetszett, Mitch volt az, attól a karaktertől a világból kirohantam volna. Gyászában lelép, otthagyja a férjét, meg a két gyerekét, erre az első szembejövő férfival lefekszik, majd mikor hazamegy még neki áll feljebb mert nem fogadták túl nagy örömmel
A harmadik és a negyedik évad már nagyon tetszett, abba belekötni sem akarok, mert azok tényleg lekötöttek, és hát a negyedik évadot nagyon szépen lezárták Viszont én egy francos csókot azért vártam volna a végére, de hát, ez betudható a romantikus énemnek
A szereplőket nagyon szerettem, ügyes színészeket válogattak össze Joel Kinnaman ( ) miatt kezdtem el nézni, és miatta nagyon megérte, kedveltem a karakterét, még ha nem is volt könnyű eset Mireille Enost nem ismertem, itt igazából tetszett a játéka, szóval ez alapján mondhatom, hogy ügyes színésznő, legalábbis Lindent jól hozta Akinek még nagyon örültem, az Peter Sarsgaard volt Mikor megtudtam, hogy végig benne lesz a harmadik évadban, nagyon örültem
Összességében jó kis sorozat volt, izgalmas és érdekes Viszont jó ötletnek tartom, hogy befejezték mert ebből kihozták azt, amit lehetett
Egy picit másabb sorozatra számítottam, már ami az első két évadot illeti. A harmadik és negyedik évad már inkább passzolt az elképzeléseimhez Az első két évadban túl sok volt nekem a politika, bár persze tekintve a gyilkost, és magát a gyilkosságot, egyértelmű, hogy beletették a politikát, de nekem sokszor ez zavaró volt, mert én nagyon nem foglalkozom a politikával Ettől eltekintve tetszett ez a két évad, és a gyilkos kilétén is meglepődtem Viszont volt egy dolog ami nagyon nem tetszett, Mitch volt az, attól a karaktertől a világból kirohantam volna. Gyászában lelép, otthagyja a férjét, meg a két gyerekét, erre az első szembejövő férfival lefekszik, majd mikor hazamegy még neki áll feljebb mert nem fogadták túl nagy örömmel
A harmadik és a negyedik évad már nagyon tetszett, abba belekötni sem akarok, mert azok tényleg lekötöttek, és hát a negyedik évadot nagyon szépen lezárták Viszont én egy francos csókot azért vártam volna a végére, de hát, ez betudható a romantikus énemnek
A szereplőket nagyon szerettem, ügyes színészeket válogattak össze Joel Kinnaman ( ) miatt kezdtem el nézni, és miatta nagyon megérte, kedveltem a karakterét, még ha nem is volt könnyű eset Mireille Enost nem ismertem, itt igazából tetszett a játéka, szóval ez alapján mondhatom, hogy ügyes színésznő, legalábbis Lindent jól hozta Akinek még nagyon örültem, az Peter Sarsgaard volt Mikor megtudtam, hogy végig benne lesz a harmadik évadban, nagyon örültem
Összességében jó kis sorozat volt, izgalmas és érdekes Viszont jó ötletnek tartom, hogy befejezték mert ebből kihozták azt, amit lehetett
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2017. november 12. 22:02
Nemtom mi van velem de újra elővettem korábbi sorozatokat. A hét elején elkezdtem darálni a Sons of Anarchy-t másodszorra! és újra elővettem a Killing-et egyszerűen megjött a kedvem hozzá és annyira király ez a sorozat is imádom! Ma megnéztem 7 részt az első évadból. Linden/Holder párosa nagyon jól működik még mindig. Megaztán ez a borongós esős Seattle-i időjárás is remek de egyben nyomasztó hangulatot teremt a sorozatnak. A bűnügy is eléggé érdekes és kellően szövevényes hogy fenntartsa a néző érdeklődését 13 részen keresztül többszöri újranézés után is. De egyértelműen Linden és Holder párosa az ami elviszi a sorozatot és kiemeli a tömegből! Nagyszerű páros és Kinnaman és Enos remek színészek!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.