Justin Bieber parfümmel rukkolt elő, ami be is jött neki, hiszen már megjósolták, hogy sokkal sikeresebb lesz az illatszer, mint Beyoncé és Spears illata együttvéve.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Someday lekörözi Britney és Beyoncé illatát
2011. július 05. 13:00
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline |
Justin :$ ez olyan aranyos dolog
2011. július 05. 13:01
Mikor azt írják, Britney illata, akkor a Radiance-ról van szó? Mert ő már 8 parfümöt is kiadott, amik között voltak nagyon sikeres darabok is, mint a Fantasy vagy a Curious. Egyébként pedig sokan csak azért veszik meg, mert Bieber fanok, nekem nem azért van kétféle Britney parfüm is a polcon, meg Beyoncé Heatje is, mert akkora fan vagyok, hanem mert annyira tetszik az illatuk. Ha Justiné tetszene, azt is megvenném, de egyelőre nem tudom, milyen illata van.
Viszont Britney Midnight Fantasy-jénél jobb illat számomra (egyelőre) nem létezik a világon! *-*
Viszont Britney Midnight Fantasy-jénél jobb illat számomra (egyelőre) nem létezik a világon! *-*
2011. július 05. 13:02
Lady Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 192 Csatolások: 380 Azonosító: 153383 offline |
Én soha nem venném meg Justin illatát...
2011. július 05. 13:04
Nekem az üveg tetszik, az illat...hát, nem szagoltam, szóval nem tudom, de hogy a reklámfilmje egy merő borzalom, az hétszentség.
2011. július 05. 13:07
Hát nem tudom ezt a gyereket már túl erőltetik . ;/ Belőle csinálnak biszniszt van már neki köröm lakkja ;/ . Ami még else jött még Magyarországra akkor mikkor jön parfüm egy év múlva szóval bíber rajongok várni kell .
2011. július 05. 13:11
Ez nem lenne meglepő.A tinik odavannak ezért a gyerekért,márpedig ha ez így van akkor tuti megveszik,bármilyen illata is van.
2011. július 05. 13:16
"Justin az eladásokból kapott pénzt jótékonykodási célra használja majd fel."
Megsegíti magát ebben a nehéz helyzetben.
Megsegíti magát ebben a nehéz helyzetben.
2011. július 05. 13:28
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline |
xD Miah008 egyetértek, és Möszivel is
2011. július 05. 13:28
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline |
Éns em venném meg :S
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.