Ashley és Zac: csak barátok
2011. július 06. 15:59
HÜLYE PLETYKA+ROSSZINDULAT? HAGYJUK MÁR EZT, utálom ezt az Ashley csajt..folyton bájolog és az egy dolgog, Vanessáért sem vagyok oda, de ne nézzen már hülyének Ash mindenkit, amióta csak együtt volt Zac és Nessa, mindig is Zac-re hajtott... a vak is látja és felesleges szépíteni. Meg különbenis mi ez a kép? Ez is csak egy "ártatlan" kép ugye? Na persze.. -.- mindenre lehet kifogást találni.
2011. július 06. 16:05
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Imádom Ash-t,de én a fiú barátaimmal nem járok kézen járva és nem kapnak csak úgy fel.Aztán lehet csak én tévedek
2011. július 06. 18:00
szeretem Ash-t, de most nem hiszek neki...azért ez a kép kicsit egyértelmű...am nagyon nem bírom ezt a Zac-et...csak régebben voltam oda érte xD
2011. július 06. 18:27
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Ők tudják, sok olyan kavarás van a sztárvilágban, ami nem kerül nyilvánosságra. Nekem elég annyi, hogy jó volt Asht ilyen boldognak látni, tök mindegy, hogy ki tette azzá.
2011. július 06. 19:45
A képek nagyon aranyosak lettek róluk és összeillenének,de én annak is örülök,hogy ő boldog Scottal. Boldog utó szülinapot Ashley!
2011. július 06. 20:58
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Milyen aranyosak ezen a képen.Szerintem jó párost alkotnának,de én annak is örülök,hogy Ash boldog Scottal.
2011. július 07. 07:51
Nagyon aranyosak ezeken a képeken Szerintem összeillenének
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.