Idézet (Regina @ 2011.07.06. 11:27)
ToTo: régebbi parfümjeinél azt nyilatkozta Elizabeth Arden, hogy elég aktívan részt vett Britney is az illat készítésében, így nyilván olyan illat készült, amit ő is szeret, azért van annyi édes, gyümölcsös parfümje,amit én IMÁDOK
A Believe-nél mondjuk nem hiszem, hogy közreműködött, mert épp kopaszon rohangált, azért írtam, hogy ennél nem tudni. Na. De egyébként már szerintem se érdekli semmi, csak úgy van.
A Believe-nél mondjuk nem hiszem, hogy közreműködött, mert épp kopaszon rohangált, azért írtam, hogy ennél nem tudni. Na. De egyébként már szerintem se érdekli semmi, csak úgy van.
Mindenféle kötekedés nélkül kérdem, hogy szerinted mit jelent az, hogy 'aktívan részt vett az illat készítésében"? El tudod képzelni róla, hogy vegyészruhát ölt magára és beül közéjük mintákat kevergetni meg tesztelni? Ebédszünetet tart és a munkaidő végén sietve blokkol, mert este nagykoncert lesz?
Szerintem annál több nem történik amit leírtam, max miután az orra alá tolják a mintát hozzáteszi, hogy édesebbet, erősebbet, lágyabbat - tetszik, nem tetszik, jó lesz nem lesz jó - ha ezt nevezzük aktív részvételnek, akkor egyről beszélünk.