Starity

Nem lesz megemlékezés Aaliyah-ról!

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 06. 22:25 #21
- törölt felhasználó -    
Látod, janet7, valakinek róla is kell írnia... smileeee.gif sad.gif Nálam sem léphet soha senki a helyébe, óriási ürességet hagyott maga után, hiszen az ő zenéje mindig is olyan volt, ami nem hasonlított senki máséra. Pontosan ezért nem is pótolhatja senki.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah, Twilight6
2011. július 06. 22:37 #22
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
janet7 meghajolo.gif Sajnálom, hogy nem lesz megemlékezés, hiszen pont 10. évfordulója van a halálának, és Aaliyah igazán megérdemelné ezt a tiszteletadást. Én mindenesetre gyászolni fogok 25-én sad.gif Iszonyatosan hiányzik, néha fel sem fogom, hogy már meghalt, olyan korán távozott el. Könyörgöm, még csak 32 éves lenne, neki még mindenképpen itt kéne lennie, és akkor talán az r'n'b sem tartana ott, ahol most van. MIÉÉRT?? Mindig ezt a kérdést teszem fel, mert ő pont az a fajta lány volt, aki nem ezt érdemelte az élettől. Úgyhogy azt fenntartom, hogy egy angyal volt a földön, Isten angyala, ezért vette olyan korán magához őt. A rövid idő ellenére is, amit a földön töltött, beírta a nevét a legnagyobbak közé. És abban egyetértek janet7-tel, hogy rá megemlékezés nélkül is fognak emlékezni, mert LETETT VALAMIT AZ ASZTALRA, ráadásul ilyen fiatalon. Valamint neki nem elvakult rajongói vannak, mint mondjuk a dizni gyártmányoknak, akiket csak a cukipofikáért meg a felhajtásért imádnak annyira. Nem, őt a rajongói őszintén, igazán, a ZENÉÉRT szeretik. Ezt az is bizonyítja, hogy még a halála után is szerzett, és még fog is szerezni rajongókat. Én is csak nemrég szerettem meg, 4 éves voltam amikor meghalt, honnan tudhattam volna akkor még róla? Már ebbe is furcsa és durva belegondolni, hogy a halála után 10 évvel ismertem meg, mert úgy szeretném, ha még élne sad.gif Lényeg az, hogy mellette a producerek által felturbózott, eladható bábuk (a nevüket nem fogom egy lapon említeni Liyahval) labdába sem rúghatnak, még most sem. Ő több volt, mint egy énekesnő. Még ódákat tudnék zengeni róla, aki ismeri, tudja. Aki nem ismeri, és még azt meri magáról állítani, hogy r'n'b-t hallgat, akkor ajánlom, hogy sürgősen nézzen utána. Liyah klasszikusat alkotott az r'n'b-ben, és a halála hatalmas veszteség a világnak. Szóval iszonyatosan sajnálom, hogy már nincs velünk, az emléke örröké a szívemben és a többi rajongó szívében fog élni. Én hiszem, hogy létezik a menny, és ő most ott van és boldog. Nyugodj békében, Liyah! heart.gif sad.gif És köszi az értelmes cikket, végre meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, Aalyah, Twilight6
2011. július 06. 22:47 #23
Amymya15
Amymya15
We ♥ John's 1.25

StátuszBread Section
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 32
Azonosító: 118559
megérdemelné :/
2011. július 06. 22:48 #24
Pillebaba98
Pillebaba98
New York *-*

StátuszLégy önmagad :)
Hozzászólás: 1505
Csatolások: 10
Azonosító: 152801
sajnálom nagyon hogy meghalt :/ nagyon tehetséges volt sad.gif
2011. július 06. 23:25 #25
Flower21
Flower21
♥ Books&Movies ♥

Státusz♥ Sunshine ♥ Books ♥ Loki ♥ BTS ♥ Sherlock ♥ Paul Walker
Hozzászólás: 1122
Csatolások: 0
Azonosító: 151172
sajnálom, hogy meghalt, nagyon tehetséges volt
Bogszics és janet7 egyetértek
2011. július 06. 23:31 #26
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Ki az a Rihanna? Aaliyah-hoz képest egy senki. Aaliyah nagyon fiatalon hunyt el, de így is örökre fogok/fogunk rá emlékezni. Rövid pályafutása alatt bebizonyította, hogy egy roppant tehetséges énekesnő és színésznő volt. Akkoriban hatalmas sztár volt, és mégsem szállt el magától. És 25-én biztosan fogok egy gyertyát gyújtani az emlékére. Kis pisis voltam, amikor a számait hallgattam. Őt soha nem lehet elfeledni! (Nem akartam a Rihanna fanokat megbántani, elismerem a RiRi tehetségét, de nem volt olyan rátermett a szakmára, mint Aaliyah)
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. július 06. 23:51 #27
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen, hogy már 10 éve halott.
2011. július 07. 00:00 #28
- törölt felhasználó -    
Szegény lány sajnálom nem halottam énekelni de lehet hogy nagyon jó volt.
2011. július 07. 00:19 #29
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Már 10 éve? Hogy megy az idő! Megérdemelne legalább egy emlékműsort!
2011. július 07. 08:14 #30
King Beyonce
King Beyonce
új tag

StátuszBeyonce 4
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 52
Csatolások: 314
Azonosító: 153863
Nagyon jó énekesnő volt és mondhatjuk jó színésznőnek is.Nem eszt érdemelni a halála után.
A családja is furcsán áll hozzá a megemlékezéshez.Én a helyükben nem hagynám ennyiben.
2011. július 07. 08:24 #31
JJulcsi
JJulcsi
visszatérő vendég

StátuszLucky that my lips not only mumble They spill kisses like a fountain! :)
Hozzászólás: 158
Csatolások: 0
Azonosító: 94679
Én 2 éve ismertem meg az Öld meg Rómeó-ban. Akkor tudtam meg, hogy énekesnő, mert mikor még élt, akkor még kicsi voltam és nem tudtam, hogy ő van, hallottam a Try again című számát, de akkor még nem tudtam, hogy ő énekli.
Ennek ellenére, már 2 éve hatalmas rajongója vagyok. Születésnapján és halálának napján mindig gyertyát gyújtok. Ő szerettette meg velem az R&B-t, nem pedig Rihanna, vagy Beyonce.
Aaliyah örökre az R&B királynője marad. Ő nem azzal vált királynővé, hogy: "húhh, már megint villantott" ; hanem a tehetségével, a gyönyörű hangjával. Én biztos, hogy meg fogok róla emlékezni! BabyGirl FOREVER!!!
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. július 07. 08:47 #32
- törölt felhasználó -    
nagyon sajnálom..Nyugodjon békében!
2011. július 07. 08:50 #33
Raindrops
Raindrops

StátuszOh she want's me... overdose
Hozzászólás: 804
Csatolások: 33
Azonosító: 137983
Nagyon sajnálom
2011. július 07. 09:11 #34
- törölt felhasználó -    
sajnálom =( Nyugodjon Békében
2011. július 07. 09:12 #35
PiciPicur
PiciPicur

Státuszúj profil=)
Hozzászólás: 720
Csatolások: 49
Azonosító: 152840
sajnálom..
2011. július 07. 09:14 #36
Babett22
Babett22
visszatérő vendég

StátuszNyisd ki a szemed és álmodj ébren :)..
Hozzászólás: 138
Csatolások: 5
Azonosító: 152795
nagyon szerettem őt :-(
2011. július 07. 09:18 #37
- törölt felhasználó -    
Én se ismertem őt régen , csak a neve volt mindig ismerős biggrin.gif meg hogy híres R&B énekeső volt smileeee.gif de ezen kívül semmi.. de aztán láttam az Öld meg Rómeó-ban, megnéztem kik játszottak benne, meglepődtem mikor megláttam a nevét biggrin.gif és volt benne 1 szám, ami nagyon tetszett, asszem az is az övé biggrin.gif a szám címe most nem jut eszembe smileeee.gif de nagyon bejött biggrin.gif a gépen láttam hogy fentvan 1 száma.. a címe Try Again, egyből arra gondoltam, jéé ezt ismerem biggrin.gif bár honnan kellett volna tudnom pisis koromba ki énekli tongue.gif akkoriban még nem érdekelt annyira a zene, max Britneyt hallgattam mert az volt apám nagy kedvence.. de IGAZÁBÓL ebben a hónapba kezdett érdekelni a zenéje, és leszedtem pár számát biggrin.gif az 1. albuma nekem nagyon bejött tongue.gif meg van pár száma ami megfogott biggrin.gif
viszont van 1 zenehallgatós oldal, ami engem nagyon meglep... hisz csak közel 8 millió lejátszása van.. ez azért lep meg, mert hát elég híres, és népszerü volt, és rengeteg rajongója van, én a helyükbe segitenék a csajnak a top10 előadó közé jutni... mert ez hozzáképest egész kevés sad.gif és én sajnálom hogy nem lesz megemlékezése.. és már nincs forgalomba? ez így nemjó.. lehet hogy az R and B királynője, de ha nincsen forgalomba, akkor nem veszik.. és hát ez azért probléma sad.gif

és sajnos az R and B kezd eltűnni, hisz minden előadó átvált popra, és kitudja mi lesz még
10 év mulva, lehet addigra az emberek elfelejtik az R and B-t... de van esély hogy sokáig fennmaradjon Aaliyah, ha a rajongók megmutatják a zenéjét majd a gyerekeiknek wink.gif és ők is majd megmutatják biggrin.gif és kitudja, lehet Aaliyah akkoris fenmaradhat, és szerethetik még akkor is, mikor már senki nem csinál R and B zenét biggrin.gif

én most is az ő számát hallgatom tongue.gif I Care 4 U heart.gif

ja és Aaliyah fanok, ha kivik vagytok az oldalra, és sokat hallgatjátok a számait, akkor privibe írjatok és elmondom hova kell regelnetek wink.gif bár asszem az egyik starity tagot láttam fent, aki nagy Aaliyah fan smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Aalyah
2011. július 07. 09:57 #38
- törölt felhasználó -    
én sem ismertem őt de a neve ismerős!!
Sajnálom sad.gif
2011. július 07. 10:15 #39
Claudiia
Claudiia
directioner ♥

Státusz~elmúlik~
Hozzászólás: 1854