Nem lesz megemlékezés Aaliyah-ról!
2011. július 06. 22:25
Látod, janet7, valakinek róla is kell írnia... Nálam sem léphet soha senki a helyébe, óriási ürességet hagyott maga után, hiszen az ő zenéje mindig is olyan volt, ami nem hasonlított senki máséra. Pontosan ezért nem is pótolhatja senki.
2011. július 06. 22:37
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline |
janet7 Sajnálom, hogy nem lesz megemlékezés, hiszen pont 10. évfordulója van a halálának, és Aaliyah igazán megérdemelné ezt a tiszteletadást. Én mindenesetre gyászolni fogok 25-én Iszonyatosan hiányzik, néha fel sem fogom, hogy már meghalt, olyan korán távozott el. Könyörgöm, még csak 32 éves lenne, neki még mindenképpen itt kéne lennie, és akkor talán az r'n'b sem tartana ott, ahol most van. MIÉÉRT?? Mindig ezt a kérdést teszem fel, mert ő pont az a fajta lány volt, aki nem ezt érdemelte az élettől. Úgyhogy azt fenntartom, hogy egy angyal volt a földön, Isten angyala, ezért vette olyan korán magához őt. A rövid idő ellenére is, amit a földön töltött, beírta a nevét a legnagyobbak közé. És abban egyetértek janet7-tel, hogy rá megemlékezés nélkül is fognak emlékezni, mert LETETT VALAMIT AZ ASZTALRA, ráadásul ilyen fiatalon. Valamint neki nem elvakult rajongói vannak, mint mondjuk a dizni gyártmányoknak, akiket csak a cukipofikáért meg a felhajtásért imádnak annyira. Nem, őt a rajongói őszintén, igazán, a ZENÉÉRT szeretik. Ezt az is bizonyítja, hogy még a halála után is szerzett, és még fog is szerezni rajongókat. Én is csak nemrég szerettem meg, 4 éves voltam amikor meghalt, honnan tudhattam volna akkor még róla? Már ebbe is furcsa és durva belegondolni, hogy a halála után 10 évvel ismertem meg, mert úgy szeretném, ha még élne Lényeg az, hogy mellette a producerek által felturbózott, eladható bábuk (a nevüket nem fogom egy lapon említeni Liyahval) labdába sem rúghatnak, még most sem. Ő több volt, mint egy énekesnő. Még ódákat tudnék zengeni róla, aki ismeri, tudja. Aki nem ismeri, és még azt meri magáról állítani, hogy r'n'b-t hallgat, akkor ajánlom, hogy sürgősen nézzen utána. Liyah klasszikusat alkotott az r'n'b-ben, és a halála hatalmas veszteség a világnak. Szóval iszonyatosan sajnálom, hogy már nincs velünk, az emléke örröké a szívemben és a többi rajongó szívében fog élni. Én hiszem, hogy létezik a menny, és ő most ott van és boldog. Nyugodj békében, Liyah! És köszi az értelmes cikket, végre
2011. július 06. 22:48
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
sajnálom nagyon hogy meghalt :/ nagyon tehetséges volt
2011. július 06. 23:31
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Ki az a Rihanna? Aaliyah-hoz képest egy senki. Aaliyah nagyon fiatalon hunyt el, de így is örökre fogok/fogunk rá emlékezni. Rövid pályafutása alatt bebizonyította, hogy egy roppant tehetséges énekesnő és színésznő volt. Akkoriban hatalmas sztár volt, és mégsem szállt el magától. És 25-én biztosan fogok egy gyertyát gyújtani az emlékére. Kis pisis voltam, amikor a számait hallgattam. Őt soha nem lehet elfeledni! (Nem akartam a Rihanna fanokat megbántani, elismerem a RiRi tehetségét, de nem volt olyan rátermett a szakmára, mint Aaliyah)
2011. július 07. 00:00
Szegény lány sajnálom nem halottam énekelni de lehet hogy nagyon jó volt.
2011. július 07. 00:19
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Már 10 éve? Hogy megy az idő! Megérdemelne legalább egy emlékműsort!
2011. július 07. 08:14
King Beyonceúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 314 Azonosító: 153863 offline |
Nagyon jó énekesnő volt és mondhatjuk jó színésznőnek is.Nem eszt érdemelni a halála után.
A családja is furcsán áll hozzá a megemlékezéshez.Én a helyükben nem hagynám ennyiben.
A családja is furcsán áll hozzá a megemlékezéshez.Én a helyükben nem hagynám ennyiben.
2011. július 07. 08:24
JJulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.01. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 94679 offline |
Én 2 éve ismertem meg az Öld meg Rómeó-ban. Akkor tudtam meg, hogy énekesnő, mert mikor még élt, akkor még kicsi voltam és nem tudtam, hogy ő van, hallottam a Try again című számát, de akkor még nem tudtam, hogy ő énekli.
Ennek ellenére, már 2 éve hatalmas rajongója vagyok. Születésnapján és halálának napján mindig gyertyát gyújtok. Ő szerettette meg velem az R&B-t, nem pedig Rihanna, vagy Beyonce.
Aaliyah örökre az R&B királynője marad. Ő nem azzal vált királynővé, hogy: "húhh, már megint villantott" ; hanem a tehetségével, a gyönyörű hangjával. Én biztos, hogy meg fogok róla emlékezni! BabyGirl FOREVER!!!
Ennek ellenére, már 2 éve hatalmas rajongója vagyok. Születésnapján és halálának napján mindig gyertyát gyújtok. Ő szerettette meg velem az R&B-t, nem pedig Rihanna, vagy Beyonce.
Aaliyah örökre az R&B királynője marad. Ő nem azzal vált királynővé, hogy: "húhh, már megint villantott" ; hanem a tehetségével, a gyönyörű hangjával. Én biztos, hogy meg fogok róla emlékezni! BabyGirl FOREVER!!!
2011. július 07. 09:18
Én se ismertem őt régen , csak a neve volt mindig ismerős meg hogy híres R&B énekeső volt de ezen kívül semmi.. de aztán láttam az Öld meg Rómeó-ban, megnéztem kik játszottak benne, meglepődtem mikor megláttam a nevét és volt benne 1 szám, ami nagyon tetszett, asszem az is az övé a szám címe most nem jut eszembe de nagyon bejött a gépen láttam hogy fentvan 1 száma.. a címe Try Again, egyből arra gondoltam, jéé ezt ismerem bár honnan kellett volna tudnom pisis koromba ki énekli akkoriban még nem érdekelt annyira a zene, max Britneyt hallgattam mert az volt apám nagy kedvence.. de IGAZÁBÓL ebben a hónapba kezdett érdekelni a zenéje, és leszedtem pár számát az 1. albuma nekem nagyon bejött meg van pár száma ami megfogott
viszont van 1 zenehallgatós oldal, ami engem nagyon meglep... hisz csak közel 8 millió lejátszása van.. ez azért lep meg, mert hát elég híres, és népszerü volt, és rengeteg rajongója van, én a helyükbe segitenék a csajnak a top10 előadó közé jutni... mert ez hozzáképest egész kevés és én sajnálom hogy nem lesz megemlékezése.. és már nincs forgalomba? ez így nemjó.. lehet hogy az R and B királynője, de ha nincsen forgalomba, akkor nem veszik.. és hát ez azért probléma
és sajnos az R and B kezd eltűnni, hisz minden előadó átvált popra, és kitudja mi lesz még
10 év mulva, lehet addigra az emberek elfelejtik az R and B-t... de van esély hogy sokáig fennmaradjon Aaliyah, ha a rajongók megmutatják a zenéjét majd a gyerekeiknek és ők is majd megmutatják és kitudja, lehet Aaliyah akkoris fenmaradhat, és szerethetik még akkor is, mikor már senki nem csinál R and B zenét
én most is az ő számát hallgatom I Care 4 U
ja és Aaliyah fanok, ha kivik vagytok az oldalra, és sokat hallgatjátok a számait, akkor privibe írjatok és elmondom hova kell regelnetek bár asszem az egyik starity tagot láttam fent, aki nagy Aaliyah fan
viszont van 1 zenehallgatós oldal, ami engem nagyon meglep... hisz csak közel 8 millió lejátszása van.. ez azért lep meg, mert hát elég híres, és népszerü volt, és rengeteg rajongója van, én a helyükbe segitenék a csajnak a top10 előadó közé jutni... mert ez hozzáképest egész kevés és én sajnálom hogy nem lesz megemlékezése.. és már nincs forgalomba? ez így nemjó.. lehet hogy az R and B királynője, de ha nincsen forgalomba, akkor nem veszik.. és hát ez azért probléma
és sajnos az R and B kezd eltűnni, hisz minden előadó átvált popra, és kitudja mi lesz még
10 év mulva, lehet addigra az emberek elfelejtik az R and B-t... de van esély hogy sokáig fennmaradjon Aaliyah, ha a rajongók megmutatják a zenéjét majd a gyerekeiknek és ők is majd megmutatják és kitudja, lehet Aaliyah akkoris fenmaradhat, és szerethetik még akkor is, mikor már senki nem csinál R and B zenét
én most is az ő számát hallgatom I Care 4 U
ja és Aaliyah fanok, ha kivik vagytok az oldalra, és sokat hallgatjátok a számait, akkor privibe írjatok és elmondom hova kell regelnetek bár asszem az egyik starity tagot láttam fent, aki nagy Aaliyah fan
1 felhasználónak tetszik:
Aalyah
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.