Aranyosi Péter veri a családját?
2011. július 08. 22:36
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline |
2011. július 09. 12:27
Idézet (joe_r @ 2011.07.08. 14:14)
Ha csak ennyit tudtok hozzátenni, hogy egyetértek, meg lol, meg a címet, a cikket, vagy a szerzőt kritizálni, akkor jobb lenne csendben maradni.
Most úgy csináltok, mintha nem ilyen címekkel lenne tele az összes bulvárújság, honlap, és tv-műsor.
Most úgy csináltok, mintha nem ilyen címekkel lenne tele az összes bulvárújság, honlap, és tv-műsor.
ez az, amiatt már ez a hely is idáig süllyedt...én azokat a szennylapokat sem olvasom, és ahhoz sem szólok hozzá, ami ilyen kaliberű "cikk".
az volt az első reakcióm amikor elolvastam a CÍMET, hogy na Ő, biztosan nem csinálna ilyet, egyszerűen nem tudom elképzelni róla.nagy megkönnyebbülés volt amikor ELOLVASTAM AZ EGÉSZ CIKKET.
2011. július 09. 12:44
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
A cím nagyon szívató... Semmi köze a cikk lényegéhez...
2011. július 09. 21:38
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Hát valahogy ez a cím nem passzol a cikkhez.Már komolyan csodálkoztam,hogy ez az ember ilyet tenne.Ez a cím tökéletes példa arra,hogy hogyan forgatják ki az ember szavát a riporterek.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 15. 20:13
A cím nem megfelelő a cikkhez. Ezzel nem akartam megbántani azt, aki írta a cikket. És itt megkérlek szépen, hogy ne adj becsapós cikkneveket. ( Habár ott a kérdőjel a ,,verés" szó eltereli az ember figyelmét és kapkodva olvassa végig az egészet.)
2013. augusztus 22. 14:37
Ez lehet,hogy igaz,sőt valószínű de nem erre kell tenni a hangsúlyt
2013. augusztus 22. 14:41
Nem akarom megbántani a cikkszerzőt,hiszen tudom,hogy mekkora munka van egy cikkben.Én mikor az első cikkemet írtam itt a Starityn,az egész délutánom ráment,de nem jelentették meg.Megsértődtem,és most egy ideig nem írok cikket...szóval,nem bántásból.De.Nem szeretném,ha erre a szintre süllyedne a Starity is,hogy mindig kiforgatják egy interjú szavait,és a leglényegtelenebb,ám legjobb reklámfogásnak tűnő,megrázó címet adják a cikkeknek.Persze,el kell olvasni az egészet,nem csak az elejét meg a végét,de azért.
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.