Lady Gaga beteg és a súlya megszállottja
2011. július 08. 18:31
Láttam itt pár hozzászólást hogy elitélik Gagát mert alig evett valamit ezt valószínüleg nem viccből csinálta és higgyétek el szörnyű érzés hogy valaki egész nap koplal
2011. július 08. 18:35
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
2008-ban volt jó. Akkor egész normális ruhákban volt, nem voltak durva botrányai, megjelenései...
Sajnálom egy kicsit GaGát..jobban járna azért ha egy kicsit változtatna az életmódján, lassítson a tempóból, és ne hajszolja túl magát.
Sajnálom egy kicsit GaGát..jobban járna azért ha egy kicsit változtatna az életmódján, lassítson a tempóból, és ne hajszolja túl magát.
2011. július 08. 19:06
Ja és akkor fogadd el magad úgy, ahogy vagy meg born this way baby.
2011. július 08. 19:09
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline |
szegény.
sajnálom őt azért rossz az ilyen hogyha az ember egy ilyen betegségben vagy bár milyen betegségben szenved
sajnálom őt azért rossz az ilyen hogyha az ember egy ilyen betegségben vagy bár milyen betegségben szenved
2011. július 08. 19:31
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Azt, hogy senki sem tökéletes én azzal helyettesíteném, hogy senkinek sem lehet tökéletes élete.
Szerintem az, hogy senki sem tökéletes, maga a kijelentés több sebből vérzik.
- ha van valaki akit nagyon szeretsz, azt tökéletesnek látod. jó, ez sablonduma, de van, hogy tényleg értelme van.
- szerintem mindenki tökéletes. és pont attól vagyunk tökéletesek, mert mindannyiunkban vannak kisebb-nagyobb hibák.
Én így fogom fel az életet.
Szerintem az, hogy senki sem tökéletes, maga a kijelentés több sebből vérzik.
- ha van valaki akit nagyon szeretsz, azt tökéletesnek látod. jó, ez sablonduma, de van, hogy tényleg értelme van.
- szerintem mindenki tökéletes. és pont attól vagyunk tökéletesek, mert mindannyiunkban vannak kisebb-nagyobb hibák.
Én így fogom fel az életet.
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. július 08. 19:39
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Én sajnálom őt! Így csúfolkodjatok csak! Ilyen mély sebeket lehet ejteni egy ember lelkében! Nekem is volt egy osztály társam aki túlsúlyos volt! Addig koplalt míg 6, igen 6 hónap alatt majd 40kg-t ledobott! És majdnem anorexiás lett! Volt, hogy csak egy almát evett egész nap elosztva! Most már szerencsére rájött nem érdemes idegen, ostoba emberekre hallgatnia és szerencsére meggyógyult! Most normál testsúlya van, kicsit talán gömbölyded, de már nem zavarja! Egészséges!
Úgyhogy mindenki próbálja magát elfogadni, és nem hallgatni a gonoszkodásra, mert azok az emberek akik csúfolkodnak általában saját hiányosságukat próbálják rávetíteni másra!
Úgyhogy mindenki próbálja magát elfogadni, és nem hallgatni a gonoszkodásra, mert azok az emberek akik csúfolkodnak általában saját hiányosságukat próbálják rávetíteni másra!
zsófi1997
2011. július 08. 19:54
Sajnállak anyuuu ( Mother Monster )
Am. nem kell csúfolni a stílusa és a súlya miatt!
Am. nem kell csúfolni a stílusa és a súlya miatt!
2011. július 08. 20:01
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
Sajnálom,de fogadja el így magát!
2011. július 08. 20:04
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
hát...
az embernek el kell fogadnia magát
az embernek el kell fogadnia magát
2011. július 08. 20:14
Sajnálom, hogy beteg :/ Szerintem fogadja el magát annak, amilyen. A rajongói így is úgyis szeretni fogják ^^
2011. július 08. 20:27
cseh.reni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 1083 Csatolások: 84 Azonosító: 134658 offline |
Szegényke,de ha sajnálkozunk attól még nem lesz jobban...Most azt mondjuk fogadja el magát,de ha 10-20 kilóval nehezebb lenne minden szem csak ráfigyelne és mutogatnának rá,hogy milyen...
2011. július 08. 21:27
En nem sanalom de csak azert mer o teszi tonkre magat senki nem mondja neki azt hogy tedd tonkre magad vagy nem fenyegetik hogy ha nem teszi tonkre magat akkor megolik ... . Amugy is mostmar nagyon botranyos lett de nagyjabol attol hogy olyan ruhakba jar amilyeneke jar es hogy ugy kifesti magat mint gy 7 eves a barbibababjat ...!!!!Szoval nem sajnalom !!
kateblock
2011. július 08. 22:01
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
Én majdnem mindent tudok Gagáról.. De ez most ki**tt módon megdöbbentett. Remélem azért Mother Monsterünk nem dobja fel a pacskert olyan hamar.. De nagyon sajnálom és úgyis sikerül leküzdenie ezt a betegséget. (Reménykedjünk) *-*^^
2011. július 08. 22:30
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
Az igazat megvallva ezt én már akkor láttam amikor ép ,hogy csak feltűnt a médiában .Persze ezzel nem önmagam szeretném "fényesíteni ",de egy korábbi ehhez kapcsolódó cikk kommentjeként írtam erről . Röviden össze foglalva azt írtam ,hogy bár tehetséges nő ,de igen is romokban van mind lelkileg mind testileg .
Látszott a testén ,hogy le van amortizálódva és ,hogy meg van viselve. A bőre egészségtelen és nem a korához illő . Ezt az alkoholnak köszönheti amit persze "csak " azért fogyasztott ,hogy tudja tartani a súlyát .
Ezt nevezik anorexiának ,ami mostanában elég "trendi " dologgá nőtte ki magát. Alkohol egyenlő a hányással ami egyenlő a fogyással is.
Lehet ,hogy Ő azt hitte ,hogy úgy lesz jó a teste ,lehet ,hogy vékony lett ,de nagyon látszik a testén ,hogy nem "természetes" úton . Ami valljuk be nem egy kellemes látvány(gondolok a foltos ,"megnyúlt" bőrre) .
És én személy szerint a klipjeiben is észre vettem ,hogy dehidratált állapotban van a szervezete,amit nagy részt az alkoholnak más részt pedig a koplalásnak köszönhet . :/
Ez még nem azt jelenti ,hogy nem sajnálom ,hiszen ez a betegség az embert magával ragadja és nem nagyon tudatosul az ember agyában ,hogy milyen helyzetben is van .
És ekkor kezd egyre mélyebbre "húzni" ...
Látszott a testén ,hogy le van amortizálódva és ,hogy meg van viselve. A bőre egészségtelen és nem a korához illő . Ezt az alkoholnak köszönheti amit persze "csak " azért fogyasztott ,hogy tudja tartani a súlyát .
Ezt nevezik anorexiának ,ami mostanában elég "trendi " dologgá nőtte ki magát. Alkohol egyenlő a hányással ami egyenlő a fogyással is.
Lehet ,hogy Ő azt hitte ,hogy úgy lesz jó a teste ,lehet ,hogy vékony lett ,de nagyon látszik a testén ,hogy nem "természetes" úton . Ami valljuk be nem egy kellemes látvány(gondolok a foltos ,"megnyúlt" bőrre) .
És én személy szerint a klipjeiben is észre vettem ,hogy dehidratált állapotban van a szervezete,amit nagy részt az alkoholnak más részt pedig a koplalásnak köszönhet . :/
Ez még nem azt jelenti ,hogy nem sajnálom ,hiszen ez a betegség az embert magával ragadja és nem nagyon tudatosul az ember agyában ,hogy milyen helyzetben is van .
És ekkor kezd egyre mélyebbre "húzni" ...
kateblock
2011. július 08. 22:56
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Valamelyikőtök bemásolta a Born This Way című számának a szövegét, és odaírta, hogy képmutatás amit Gaga csinál. Hát teljes mértékben az. Pedig még valamilyen szinten fel is néztem rá, hogy tényleg nagyon szép a szám szövege, és a számot is szeretem magát, de ez minden csak nem az amiről énekel. Éhezteti magát csak azért, hogy csont sovány legyen, mikor arról énekel, hogy fogadjuk el magunkat? Ez egyet kicsit ellentmondásos nem? Azt hiszem nálam itt veszti el a hitelét Lady Gaga. Ez a sok szövegelés arról, hogy szeressük magunkat, meg fogadjuk el úgy magunk ahogy vagyunk csak rizsa. Ő sem tudja magát elfogadni, világosan látszik, csak erről énekel, ír dalokat, mert ez a "trendi". Vizet iszik és bort prédikál. Ennyi.
coke.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.