Idézet (Bogszics @ 2011.07.09. 19:08)
Remélem nem az jött le a hozzászólásomból, hogy teljesen normálisnak tartom ezt, és az ilyesfajta züllött életmódot. Nem, egyáltalán nem. Sőt azt sajnálom leginkább, hogy egyre több olyan p.csa van, akinek már tinikorától kezdve a cigi, a drog, az alkohol, meg a szex irányítja az életét. Csak mert ez a 'menő'. Taylor fogalmamsincs, hogy milyen, nem ismerem igazából. Lázad. Szerintem emiatt csinálta, és ettől még nem leszbi. Egy bulinak tekinti az egészet. Ez hosszú távon nem jó, úgyhogy remélem változni fog. Az is igaz, hogy vannak ennél durvább esetek is. Szóval én csak azt akartam ezzel mondani, hogy történjen akármi is, én Taylort a zenéjéért fogom szeretni, és ez nálam így van minden egyes előadónál. Ez persze nem menti fel semmi alól, és tényleg visszavehetne. Akiknek meg a ő a példa azokat csak sajnálni tudom.
Köszönöm. Aki azt írta, hogy nem a viselkedéséért szeretik Taylort a rajongói annak elárulom, hogy, mint rajongó én azért is szeretem, persze a zenéjént inkább.
Ahogy Bogszics írta egy bulinak tartja az egészet. És persze néha énis szeretek ilyesfajta hülyeséget csinálni(oké, persze, ne gondoljon senki semmi rosszra) hosszú távon ez nem jó. Megértem, hogy mi már ezt természetesnek veszük, azt viszont nem tudom megérteni, hogy ebbe mi olyan durva. Mármint megérem, csak annyi, hogy Taylor ahoz képest már nem is olyan fiatal(és most énsem az áldásomat adom a tetteire), mint akiket ismerek és ilyen kaliberű dolgokat csinálnak. Ha belegondolunk Taylor még a GG-ben egypár évad erejéig jókislány volt. És nemtudom, hogy most igazából mit várnak el az emberek, mert azt sem tartom valaki észszerűnek, hogy a Disney-sztároktól elvárják 19 évesen, hogy ne legyenek felnöttek. Hogy ne szexeljenek amikor a legtöbbjüknek volt/van komoly kapcsolata stb., tudom, inkább babázzanak.
Ahogy valaki írta neki mindegy mit csinál Taylor, csak csinálja 4 fal között. Szerintem az hogy szinpadon ezzel meg azzal a lányal táncolsz, csókolozól stb. nem nagy bűn, így összevetve azzal, hogy Taylor nem drogozik és még arról sem hallottam, hogy valami baromságot csinálta alkohol miatt megkérdőjelezhető állapotban. Ezekhez képest ez csak olyan volt számomra, mint pár csók üvegezés közben vagy egy buliban. De persze tudom, én már ezen nöttem fel és felháborító, hogy ezt elfogathatónak tartom(már ha valaki ezt szürte le a kommentemből).