Starity

Taylor Momsen leszbi-showt csinált!

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 19:19 #161
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Idézet (Bogszics @ 2011.07.09. 19:08)
laugh.gif Remélem nem az jött le a hozzászólásomból, hogy teljesen normálisnak tartom ezt, és az ilyesfajta züllött életmódot. Nem, egyáltalán nem. Sőt azt sajnálom leginkább, hogy egyre több olyan p.csa van, akinek már tinikorától kezdve a cigi, a drog, az alkohol, meg a szex irányítja az életét. Csak mert ez a 'menő'. Taylor fogalmamsincs, hogy milyen, nem ismerem igazából. Lázad. Szerintem emiatt csinálta, és ettől még nem leszbi. Egy bulinak tekinti az egészet. Ez hosszú távon nem jó, úgyhogy remélem változni fog. Az is igaz, hogy vannak ennél durvább esetek is. Szóval én csak azt akartam ezzel mondani, hogy történjen akármi is, én Taylort a zenéjéért fogom szeretni, és ez nálam így van minden egyes előadónál. Ez persze nem menti fel semmi alól, és tényleg visszavehetne. Akiknek meg a ő a példa azokat csak sajnálni tudom.

meghajolo.gif Köszönöm. Aki azt írta, hogy nem a viselkedéséért szeretik Taylort a rajongói annak elárulom, hogy, mint rajongó én azért is szeretem, persze a zenéjént inkább.
Ahogy Bogszics írta egy bulinak tartja az egészet. És persze néha énis szeretek ilyesfajta hülyeséget csinálni(oké, persze, ne gondoljon senki semmi rosszra) hosszú távon ez nem jó. Megértem, hogy mi már ezt természetesnek veszük, azt viszont nem tudom megérteni, hogy ebbe mi olyan durva. Mármint megérem, csak annyi, hogy Taylor ahoz képest már nem is olyan fiatal(és most énsem az áldásomat adom a tetteire), mint akiket ismerek és ilyen kaliberű dolgokat csinálnak. Ha belegondolunk Taylor még a GG-ben egypár évad erejéig jókislány volt. És nemtudom, hogy most igazából mit várnak el az emberek, mert azt sem tartom valaki észszerűnek, hogy a Disney-sztároktól elvárják 19 évesen, hogy ne legyenek felnöttek. Hogy ne szexeljenek amikor a legtöbbjüknek volt/van komoly kapcsolata stb., tudom, inkább babázzanak.
Ahogy valaki írta neki mindegy mit csinál Taylor, csak csinálja 4 fal között. Szerintem az hogy szinpadon ezzel meg azzal a lányal táncolsz, csókolozól stb. nem nagy bűn, így összevetve azzal, hogy Taylor nem drogozik és még arról sem hallottam, hogy valami baromságot csinálta alkohol miatt megkérdőjelezhető állapotban. Ezekhez képest ez csak olyan volt számomra, mint pár csók üvegezés közben vagy egy buliban. De persze tudom, én már ezen nöttem fel és felháborító, hogy ezt elfogathatónak tartom(már ha valaki ezt szürte le a kommentemből). rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2011. július 11. 20:24 #162
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rekahhh @ 2011.07.11. 19:19)
meghajolo.gif Köszönöm. Aki azt írta, hogy nem a viselkedéséért szeretik Taylort a rajongói annak elárulom, hogy, mint rajongó én azért is szeretem, persze a zenéjént inkább. 
Ahogy Bogszics írta egy bulinak tartja az egészet. És persze néha énis szeretek ilyesfajta hülyeséget csinálni(oké, persze, ne gondoljon senki semmi rosszra) hosszú távon ez nem jó. Megértem, hogy mi már ezt természetesnek veszük, azt viszont nem tudom megérteni, hogy ebbe mi olyan durva. Mármint megérem, csak annyi, hogy Taylor ahoz képest már nem is olyan fiatal(és most énsem az áldásomat adom a tetteire), mint akiket ismerek és ilyen kaliberű dolgokat csinálnak. Ha belegondolunk Taylor még a GG-ben egypár évad erejéig jókislány volt. És nemtudom, hogy most igazából mit várnak el az emberek, mert azt sem tartom valaki észszerűnek, hogy a Disney-sztároktól elvárják 19 évesen, hogy ne legyenek felnöttek. Hogy ne szexeljenek amikor a legtöbbjüknek volt/van komoly kapcsolata stb., tudom, inkább babázzanak. 
Ahogy valaki írta neki mindegy mit csinál Taylor, csak csinálja 4 fal között. Szerintem az hogy szinpadon ezzel meg azzal a lányal táncolsz, csókolozól stb. nem nagy bűn, így összevetve azzal, hogy Taylor nem drogozik és még arról sem hallottam, hogy valami baromságot csinálta alkohol miatt megkérdőjelezhető állapotban. Ezekhez képest ez csak olyan volt számomra, mint pár csók üvegezés közben vagy egy buliban. De persze tudom, én már ezen nöttem fel és felháborító, hogy ezt elfogathatónak tartom(már ha valaki ezt szürte le a kommentemből).  rolleyes.gif

Jó magam pontosan arra szerettem volna rávilágítani, amit te magad konkrétan megfogalmaztál. Tökéletes példa arra, amit én tulajdonképpen nemrégebben megfogalmaztam. Úgy fejeztem ki magamat, hogy ezek a génhulladékok teszik olyanná az emberiséget, amilyen most. És pontosan az a nagy probléma, hogy nektek már tök normális az, ha két csaj egymás bugyijában turkál. blink.gif Akár a pénzért, vagy akármi másért is csinálja. Felőlem 16 évesen is szexelhet az, akit valóban tényleg popón talált Ámor nyila. Sokan csak harmincakárhány éves korukra élvezik a szexet, mert előtte fogalmuk sem volt milyen azzal lenni, akivel az életedet is le tudnád élni. Tudod ez a különbség. Lyuk és virsli, ez a lényeg. Tök mindegy, hogy a szomszéd néni vagy akárki. Pontosan ez a baj. Az pedig, hogy ti normálisnak tartjátok ezt a fajta szexuális identitást, akkor nagyon nagy gáz van.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning, Black Hearth2
2011. július 12. 15:08 #163
clauhh33
clauhh33

Státuszfuck off . !
Hozzászólás: 564
Csatolások: 0
Azonosító: 125625
én nem birom a csajt, se a zenéjét, ugyhogy erre nem tudok mit mondani.. pont olyan ahogy kinéz. és ezzel nem megbántani akartam a rajongókat. smileeee.gif
2011. július 12. 22:13 #164
OrSy4Ever
OrSy4Ever
visszatérő vendég

StátuszAmeddig elek.addig valtozok,minden gyokeret aki beszol elatkozok (:
Hozzászólás: 393
Csatolások: 50
Azonosító: 149675
fuuujj
2011. július 13. 05:16 #165
füles00
füles00
új tag

StátuszLehet menni mindenkinek a jó büdös francba.Fel lehet fordulni.Mindenki kapja be.
Hozzászólás: 19
Azonosító: 133075
fuj
2011. július 13. 08:59 #166
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.11. 20:24)
Jó magam pontosan arra szerettem volna rávilágítani, amit te magad konkrétan megfogalmaztál. Tökéletes példa arra, amit én tulajdonképpen nemrégebben megfogalmaztam. Úgy fejeztem ki magamat, hogy ezek a génhulladékok teszik olyanná az emberiséget, amilyen most. És pontosan az a nagy probléma, hogy nektek már tök normális az, ha két csaj egymás bugyijában turkál. blink.gif Akár a pénzért, vagy akármi másért is csinálja. Felőlem 16 évesen is szexelhet az, akit valóban tényleg popón talált Ámor nyila. Sokan csak harmincakárhány éves korukra élvezik a szexet, mert előtte fogalmuk sem volt milyen azzal lenni, akivel az életedet is le tudnád élni. Tudod ez a különbség. Lyuk és virsli, ez a lényeg. Tök mindegy, hogy a szomszéd néni vagy akárki. Pontosan ez a baj. Az pedig, hogy ti normálisnak tartjátok ezt a fajta szexuális identitást, akkor nagyon nagy gáz van.

Látod, hogy már elég idősek rolleyes.gif Tudod, hamar érnek *sarcasm face*
2011. július 13. 16:14 #167
- törölt felhasználó -    
Já' de imádom ezt a csajt♥*.*
2011. július 14. 17:08 #168
prettyqueen44
prettyqueen44
új tag

StátuszHa netalán sírni látsz én azt is csak simán smile-val az arcomon letagadom :)
Hozzászólás: 64
Azonosító: 151843
öö. ezzel mi a baj? egy rock-sztárhos illően viselkedik. némely rajongó ezért az extra izék miatt szereti. de én nem a viselkedése miatt. nemértem,hogy minek kell őt bántani...
2011. július 14. 19:00 #169
fajagirl
fajagirl

StátuszAdatlapot cserélek!!
Hozzászólás: 564
Csatolások: 5
Azonosító: 153568
Holly Keller írta:

kateblock írta:
Látod, hogy már elég idősek rolleyes.gif Tudod, hamar érnek *sarcasm face*
2011. július 25. 18:59 #170
- törölt felhasználó -    
Én még ezek után is nagyon bírni fogom biggrin.gif biggrin.gif
2011. július 27. 17:38 #171
- törölt felhasználó -    
Jaj, olyan jó volt Gossip Girl-ben, de most? Egyszerűen nem hiszem el... Hogy lehet valaki ennyire... ???
1 felhasználónak tetszik: Twilight6
2011. július 27. 20:27 #172
dIAMOND fLOWER
dIAMOND fLOWER
új tag

StátuszYou"ll Never Walk Alone <3 Torres
Hozzászólás: 11
Azonosító: 156417
Minden ember változi,nagy valami,h megcsokolt egy lányt?jol tette,az a fő h jol szorakozott,kit érdekel a média,ő legalább éli az életét nem ugy mint mások....Én ilyennek iss szeretem amijen,sztem jo barátok lennénk,ha már ojan hasonlok vagyunk.
2011. július 27. 20:29 #173
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (DoRiNe @ 2011.07.27. 17:38)
Jaj, olyan jó volt Gossip Girl-ben, de most? Egyszerűen nem hiszem el... Hogy lehet valaki ennyire... ???

Teljes mértékben egyetértek. meghajolo.gif
Csak az a baj, hogy a GG csak egy sorozat. De amit taylor csinál az botrányos dry.gif
2011. augusztus 18. 13:37 #174
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Nos én megértem valahol őt.Azért van annak oka,hogy így viselkedik,nem?Mert biztos,hogy van.Bosszút áll a szülein?Lehet!És még számtalan oka lehet a mostani viselkedéséhez.Amúgy meg fiatal még,most kövessen el hülyeségeket.Majd amikor tényleg felnőtt,akkor belátja,hogy ez hülyeség volt,de az is lehet,hogy nem...majd eldönti...
Amúgy imádom a zenéit!
2011. szeptember 01. 05:53 #175
Esztija
Esztija
Csokimaci.™

StátuszOne big room full of bad bitches...
Hozzászólás: 1037
Csatolások: 689
Azonosító: 159207
jóbuli lehetett.xd
2012. január 10. 13:49 #176
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3504
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Hát igen, csak ehhez ért...-.-
2012. február 10. 15:36 #177
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
Hát, ha ettől jobban érzi magát, tegye ezt! biggrin.gif Végül is szabad ember..
2012. május 14. 00:07 #178
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem kell elítélni... Nem ismerjük személyesen, nem tudunk az életének minden egyes mozzanatáról, nem tudjuk, hogy mit érez, vagy hogy miért csinálja ezt, szóval szerintem senki ne ítélje el a másikat, amég azt nem ismeri A-tól Z-ig. : )
2012. augusztus 18. 17:02 #179
- törölt felhasználó -    
Gratulálok!Nagy esze van ennek is pardon.gif
2012. augusztus 28. 12:58 #180
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Én szeretem Taylor zenéjét,de elég undorító nőszemély.
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok