Betörtek VV Anikó házába
2011. július 12. 11:28
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
hát ez kellemetlen :/
2011. július 12. 11:39
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (hirosi @ 2011.07.12. 11:37)
Nekem egyből az jutott eszembe , hogy ez egy szánalmas próbálkozás azért , hogy címlapon legyen. A rendőröket kell megkérdezni igaz-e ez az egész.
Azért nem hinném, hogy ilyenről hazudna. Meg ott a kép is.
2011. július 12. 11:44
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
Dancsyy97 teljesen igazad van!
2011. július 12. 11:44
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline |
de rossz
én 1x egyedül voltam otthon és egy hajléktalan majd nem bejött a házba (még jó hogy be volt csukva), én meg annyira megijedtem h kirohantam a konyhába és felkaptam az első kezem ügyébe akadó tárgyat (serpenyő), de szerencsére elment és nem történt semmi baj
én 1x egyedül voltam otthon és egy hajléktalan majd nem bejött a házba (még jó hogy be volt csukva), én meg annyira megijedtem h kirohantam a konyhába és felkaptam az első kezem ügyébe akadó tárgyat (serpenyő), de szerencsére elment és nem történt semmi baj
2011. július 12. 11:46
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline |
az egennn
2011. július 12. 11:56
Wow!Nemigen szeretem Anikót, de ez azért is sok(k).
2011. július 12. 11:59
Én nem tudom sajnálni. Lehet hogy bunkón hangzik, de a nagybátyámhoz is betörtek, pont azután mikor meghalt, és elvittek minden elektronikai berendezést, amit a nagymamám és anya vett neki, vagy ő. De nincs egyedül, apának a telkére is betörtek, felteszem ott sokkal több érték volt(itt most nem a pénzre gondolok), mint az ő lakásában. Nem ő az egyetlen, akihez betörnek, rengeteg ember van még a világon.
Bár 22 éves létére egy nőnek nem szabad a szobájába zárkózni, én legalábbis úgy gondolom ha megfog bármit, ami nehéz, egy üveget, vagy egy fadarabot, vagy bármit, kimegy megnézni, és elmegy a betörő, rosszabb esetben fejbe üti önvédelemből. Hogy ennyire tehetetlen legyen valaki. Ja, és az egy dolog hogy megijed.
Én a VV5-be csak kíváncsiságból tennék egy olyan részt, ahol egy ál-betörő bemegy a villába, megnézném a sok hülye mit csinálna.
A rendőrök és a mentősök szitkozódásáról pedig, ők megteszik a tőlük lehetőt. Te még fogadjunk ennyit sem teszel/tennél a világért, szóval a sértegetéseket itt lehet abbahagyni, mert nem látsz bele a munkájukba, vagy esetleg hogy milyen dugó volt aznap. Az lehet, hogy semmit az ég világon nem tudnak kinyomozni, de az más kérdés.
Bár 22 éves létére egy nőnek nem szabad a szobájába zárkózni, én legalábbis úgy gondolom ha megfog bármit, ami nehéz, egy üveget, vagy egy fadarabot, vagy bármit, kimegy megnézni, és elmegy a betörő, rosszabb esetben fejbe üti önvédelemből. Hogy ennyire tehetetlen legyen valaki. Ja, és az egy dolog hogy megijed.
Én a VV5-be csak kíváncsiságból tennék egy olyan részt, ahol egy ál-betörő bemegy a villába, megnézném a sok hülye mit csinálna.
A rendőrök és a mentősök szitkozódásáról pedig, ők megteszik a tőlük lehetőt. Te még fogadjunk ennyit sem teszel/tennél a világért, szóval a sértegetéseket itt lehet abbahagyni, mert nem látsz bele a munkájukba, vagy esetleg hogy milyen dugó volt aznap. Az lehet, hogy semmit az ég világon nem tudnak kinyomozni, de az más kérdés.
2011. július 12. 12:09
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Esment @ 2011.07.12. 11:59)
Én nem tudom sajnálni. Lehet hogy bunkón hangzik, de a nagybátyámhoz is betörtek, pont azután mikor meghalt, és elvittek minden elektronikai berendezést, amit a nagymamám és anya vett neki, vagy ő. De nincs egyedül, apának a telkére is betörtek, felteszem ott sokkal több érték volt(itt most nem a pénzre gondolok), mint az ő lakásában. Nem ő az egyetlen, akihez betörnek, rengeteg ember van még a világon.
Hmm...van igazság abban, amit mondasz, de ez is csak általánosítás. Nem mindenki olyan bátor, hogy fog valami védekező eszközt és nekimegy a betörőnek. Főleg azért nem tanácsos ilyet tenni, mert a betörő feljelenthet testi sértésért és akkor még a végén te húzod a rövidebbet. Láttunk már ilyet, nem is egyszer a mi drága országunkban.
A másik meg az, hogy mindkét nagybátyám rendőr volt. Nekem pedig volt egy esetem, amikor megtámadtak, kiraboltak, megvertek és a drága rendőrök, akik annyit tesznek értünk, mivel be voltak f*sva a tettesektől, kijelentették, hogy biztos én voltam a hibás és ezzel le volt zárva a dolog. Teszem hozzá, hogy 13 éves voltam, és többen estek nekem a nyílt utcán, fényes nappal, csak mert első szóra nem kívántam nekik odaadni a zsebpénzemet. Szóval isten mentsen a sztereotípiáktól, de láttunk már karón varjút. Hagy legyünk egy kicsit ne elfogultak a rend őreit illetően.
2011. július 12. 12:14
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Minek vannak a rendőrök? Most komolyan, ha valaki életveszélyben lenne, akkor szinte biztos, hogy 10 esetből 7 haláleset lenne, ha a magyar rendőrökön múlna. Sajnálom Anikót, de ha tényleg olyan sz*r zárja volt az ajtóján, mint a képen, akkor nem is csodálom, hogy betörtek nála.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.