Vannak idegesítő szomszédaitok?
2015. március 31. 17:21
Nem,nincsenek Igazából egy kedves nyugdíjas házaspár Nagyon aranyosak.Addig örülök amíg nincsenek ilyen szomszédaim: https://www.youtube.com/watch?v=yO_0Z8pU8YA
2015. április 05. 11:05
Van egy-kettő,amelyiket szívesen tarkón vágnám jópárszor egy féltáglával. Az egyik például pont felettünk lakik,és hadd ne mondjam mekkora élvezet alvási szokásaimat az Ő napirendjéhez igazítani.A másik szerencsére nem tőszomszédunk,bár kezdi kihúzni a gyufát,hogy minden reggel "raptortalálkozó" van az ablakok alatt,mellesleg állandóan terrorizálják a macskámat is a kis óvodásforma gyerekei.
2015. május 02. 13:45
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Igen vannak.
Minden hétvégén arra kelek reggel 7 körül, hogy a szembe szomszédunk gyereke azt üvölti, hogy "MARGÓ, HOVA MÉÉÉÉÉÉSZ?????"
Egy másik kedves ember minden vasárnap délután a Kossuth rádiót bömbölteti (főleg nyáron).
Minden hétvégén arra kelek reggel 7 körül, hogy a szembe szomszédunk gyereke azt üvölti, hogy "MARGÓ, HOVA MÉÉÉÉÉÉSZ?????"
Egy másik kedves ember minden vasárnap délután a Kossuth rádiót bömbölteti (főleg nyáron).
2015. május 02. 17:11
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
Sajnos...ez az utca tele van idősekkel ( ami önmagában még nem is lenne baj) és arról szól egy napjuk, hogy hogyan kukkolják a másikat. Az öregasszony folyton kukkol a kerítésen keresztül, majd amikor lát valami "izgit" megy és elpletykáljak. Azt bírtam a legjobban, mikor haspólóban voltam és műkörömmel jártam megszólal az egyik: " Jézusom, hogy engedheti meg ennek a lánynak, hogy így mászkáljon?" És még azt hitték nem hallom a durvábbakat...
2015. május 03. 10:43
Idézet (SoooGood @ 2015.05.02. 17:11)
Sajnos...ez az utca tele van idősekkel ( ami önmagában még nem is lenne baj) és arról szól egy napjuk, hogy hogyan kukkolják a másikat. Az öregasszony folyton kukkol a kerítésen keresztül, majd amikor lát valami "izgit" megy és elpletykáljak. Azt bírtam a legjobban, mikor haspólóban voltam és műkörömmel jártam megszólal az egyik: " Jézusom, hogy engedheti meg ennek a lánynak, hogy így mászkáljon?" És még azt hitték nem hallom a durvábbakat...
Ugye a "lemegyek,megtéplek,feljelentelek,kivégezlek" kategóriáról van szó?
Az még csak egy dolog,miszerint pletykálnak,de pluszban még olyan sületlenségeket is gyártanak az éppen aktuális sztorihoz,hogy az ember csak kamillázik,ha visszahallja. Szóval ne lepődj meg,amennyiben egy-két hét múlva már a királynő legújabb menye leszel.
Egyébként szomszédokhoz visszatérve,mily' meglepő,hogy pont az a család a legnyugisabb,ahol az anyuka két kisbabával ül otthon gyesen,ahol meg csak egy 13 éves van (igen,a felettünk lakó família az),a napi 3-4 óra techno-n kívül a folytonos szülő-gyerekkel,szülő-szülővel,gyerek-szülővel történő üvöltözést is hallgatni kell.Csúcs.
Sajnálom azt a kislányt.
2015. augusztus 11. 00:42
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Magyarországon voltak, itt nincsenek, sőt... Egy tündéri néni lakik a jobb oldalunkon, a bal oldalon is kedvesek, de velük nem nagyon beszélünk. A néni kissé öreg, de akár hányszor lát engem vagy barátom, mindig ad nekünk valami édességet. Tiszta nagymama feeling. De barátomnak viszont a jobb oldalukon semlegesek, illetve az emeleten lakik valami őrült akit 1000 évben egyszer lehet látni, de a bal oldalukon az udvaron mindig hangosan hallgatják a zenét, és kint zajonganak meg partiznak (sokan laknak ott) de borzalmas ízlésük van. (a barátom szomszédait azért írtam le, mert nagyon sokat vagyok náluk és már szinte olyan, mintha az enyémek lennének )
2015. augusztus 11. 01:06
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
A szembe szomszéd folyton az ablakból leselkedik
2016. február 24. 20:08
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
én vagyok az idegesítő szomszéd
2016. február 24. 20:24
Kitti Mimi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 816 Csatolások: 20 Azonosító: 248600 offline |
Van hát!!! A 4-ből 3 az, a de 4.-kel nincsen bajunk!!! És nem írnám le, hogy milyenek!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.