A HSM szívtiprója nem heverte ki a szakítást?
2011. július 12. 20:36
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
mondjuk Ashley-vel jobb párost alkotnánka, de Nessával sincs semi bajom. Ez az ők döntése...
2011. július 12. 20:44
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline |
Szerintem jó páros voltak
2011. július 12. 20:52
Nekem hiányzik Zanessa : ( Szerintem nagyon jó párost alkottak ők ketten.
Amúgy meg ne felejtsük el, hogy Ashley-nek van barátja. Meg az sem elhanyagolható dolog, hogy Ashley és Vanessa a legjobb barátnők. Járnál a legjobb barátnőd exével?
Én szurkolok Zanessának, szeretném őket együtt látni : )
Amúgy meg ne felejtsük el, hogy Ashley-nek van barátja. Meg az sem elhanyagolható dolog, hogy Ashley és Vanessa a legjobb barátnők. Járnál a legjobb barátnőd exével?
Én szurkolok Zanessának, szeretném őket együtt látni : )
2011. július 12. 20:56
Ashleyvel sokkal jobban összeillenének, nagyon aranyosak együtt, kár ,hogy van Ashleynek Scott.
2011. július 12. 20:56
hát nem csodálom hogy nehezen heveri ki hiszen elég sokáig voltak eggyütt...több évig.. :/
2011. július 12. 21:14
Nos erről annyit,hogy szerintem Vanessával össeilltek teljesen.Személyes vélemény szerint én azt mondom,hogy Ash-hez az a pai áll jól aki most van számomra ők az álompár és nagyon aranyosak együtt.
2011. július 12. 21:16
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
én még mindig nagyon szeretném,ha összejönnének számomra ők voltak az álompár
2011. július 12. 21:25
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline |
Toxic: Zac és Ashley sosem jártak. Ash többször is nyilatkozta, hogy sosem járna Zackel 1, Vanessa miatt 2, azért mert olyan, mintha testvérek lennének. Azt is mondta, hogy amikor a The Suite Life Of Zack And Cody-ben csókolóztak, nagyon kényelmetlenül érezte magát, mert nagyon furcsa volt.
Amúgy meg szerintem ez az egész hír kacsa... Nem azért, imádom Zanessát, minden vágyam hogy megint egy pár legyenek, de nem hiszem hogy zac ilyen húzáshoz folyamodna...
Amúgy meg szerintem ez az egész hír kacsa... Nem azért, imádom Zanessát, minden vágyam hogy megint egy pár legyenek, de nem hiszem hogy zac ilyen húzáshoz folyamodna...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.