A HSM szívtiprója nem heverte ki a szakítást?
2011. július 12. 21:56
ez komoly. pont ashleyvel. hát ezek után vanessa lesz a padlón. ashley "állítólag" a legjobb barátnője azt kavar a volt pasiával. ezgáz.
2011. július 12. 22:05
Cappy Dalma Mileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 153897 offline |
oh )
2011. július 12. 22:14
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
régebben nagyon nagy kedvenem volt Zac és Nessa,de mostmár nem viszont sajnálom,hogy szétmentek,mert összeillettek és Ashleyvel azon a képeken.....hát kicsit félreérthető....
2011. július 12. 22:36
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline |
Az ő életük majd eldöntik.
2011. július 12. 23:10
Hát nem tudom ez a szerelmes pár sose érdekelt zacből kimerem nézni ;/.
2011. július 12. 23:46
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Remélem,hogy újra egymásra találnak
2011. július 13. 07:22
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Még szép hogy az egész kamu. Zac azért volt Ashley-vel a születésnapján , mert nagyon közeli barátok , és ebből a sok gyengén gondolkozó ember már azt vonja le hogy féltékenyé akarja tenni azt a kis ..
Könyörögőm
Az ember nem élheti az életét nyugodtan ?
Egyébként meg Vanessa-t úgy állítják be , hogy mekkora hatalmas főnyeremény volt és Zac meg elszalasztotta Én nagyon örülök annak hogy szétmentek mert Zac 1000X jobbat érdemel ennél
Nem kéne minden hülyeséget elhinni amit írnak !! Nem tudom mikor tanulják már meg az emberek Szerintem ez a szánalmas Ráadásul Zac már nem 5 éves kisfiú hogy ilyeneket tegyen , és különben is szebbnél szebb nőket kaphatna meg ha akarna , majd pont Vanessa kell neki
Könyörögőm
Az ember nem élheti az életét nyugodtan ?
Egyébként meg Vanessa-t úgy állítják be , hogy mekkora hatalmas főnyeremény volt és Zac meg elszalasztotta Én nagyon örülök annak hogy szétmentek mert Zac 1000X jobbat érdemel ennél
Nem kéne minden hülyeséget elhinni amit írnak !! Nem tudom mikor tanulják már meg az emberek Szerintem ez a szánalmas Ráadásul Zac már nem 5 éves kisfiú hogy ilyeneket tegyen , és különben is szebbnél szebb nőket kaphatna meg ha akarna , majd pont Vanessa kell neki
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.