Nem törlik Justin Bieber Babyjét YouTube-ról
2011. július 16. 22:55
Törölhették volna . bár nekem tök mind1 úgyis utálom és kerülöm a zenéjét.
2011. július 17. 08:51
krechlpanna2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155599 offline |
Szeretem is justint meg nem is szóval nekem mind1
2011. július 17. 14:50
Pedig már azthittem hogy megszabadulok ettől.Milyen kár...
2011. július 17. 15:06
Csak az a legnagyobb poén, hogy mindenki erre vevő. Én nem értem, mit szeretnek ebben... olyan, mintha egy macskát nyúznának. Ráadásul a gyerek emberileg sem a legnormálisabb, elég sok olyan dolgot tesz, ami nagyon nagyon gáz.
2011. július 17. 16:04
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline |
Örülök hogy nem törlik.! Szeretem Justint! <3
2011. július 18. 17:08
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
Ehh...b+ a Belieberek kin ek NEM írnak fenyegető levelet szerintem legközelebb egymásnak is fognak írni...Hogy ne hogy ránézzenek Justinra vagy szétlövik a fejüket O.o"
2011. július 18. 22:51
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Idézet (VaanyBieber @ 2011.07.18. 22:46)
ÉS TIKTEKET MEG MIT ZAVAR HOGY FENT VAN AZ A KLIP A YOUTUBE-ON? NEM A TIETEK A YOUTUBE!! ÉS NEM KELL LETÖRÖLNI HANEM NEKTEK NEM KELL ODA MENNI KIS NYOMORÉKOK!! A BŐR FEKETEDIK RAJTATOK ÉS CSAK KOMMENTEKET IRTOK MINTHOGY LEFÜRÖDNÉTEK(tisztelet a kivételeknek)SZÁNALMAS KIS KÚRVÁK!! AZ AMERICAI BELIEEBEREK MÁR SZÉTSZEDTÉK VOLNA A SZÁTOKBA A NYELVETEKET BÁR ÉN IS SZÉTSZEDNÉM HA A SZEMEM ELŐTT LENNÉTEK!! A YOUTUBE MEG KAPJA BE NEKEM IS MEG ANYUNAK IS!! AKKOR JUSTINNAK AZ EGÉSZ SZÁMÁT LEKÉNE TÖRÖLNI MIVEL MINDENKI JUSTIN NEVÉRE KERES RÁ A LEGTÖBBSZÖR MÉG EZEK A ROHADT ANTIK IS!! DE MEGIJEDT A YOUTUBE IS HOGY NEM LESZ LÁTOGATÓJUK ÉS FENT HAGYTÁK A KLIPET!!!ENNYII ÉS MINT MONDTAM BEKAPHATJÁTOK AZ EGÉSZEN!!
és ezért miért kell káromkodni?
2011. július 19. 15:40
VaanyBieber!
Tudod poén,hogy azt hiszed,a káromkodástól nem leszel menőbb!És ha nekem visszamersz itt írni,eskü véged van!Nem kell leszólni valakit,mert utálja az imádatod tárgyát!És nem tudom,mit képzelnek a Bieber-fanok,hogy mindenkit fenyegetnek!elősször Selena Gomez kap tőlük halálos fenyegetést ,most emg a YouTube-os arcokat fenyegetik!Ember!Ezek nem tudják,hol a határ!
Tudod poén,hogy azt hiszed,a káromkodástól nem leszel menőbb!És ha nekem visszamersz itt írni,eskü véged van!Nem kell leszólni valakit,mert utálja az imádatod tárgyát!És nem tudom,mit képzelnek a Bieber-fanok,hogy mindenkit fenyegetnek!elősször Selena Gomez kap tőlük halálos fenyegetést ,most emg a YouTube-os arcokat fenyegetik!Ember!Ezek nem tudják,hol a határ!
2011. július 19. 18:55
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Idézet (Jasmyne @ 2011.07.14. 20:24)
a 3rajongó aki írt a YouTube-nak egyetértek velük,én is imádom a Babyt és sztem ezzel nem vagyok egyedül és minek kellene letörölni mikor sokkal,túlnyomó arényban többen likeolták mint dislikeolták...
Akkor belinkelem neked, hogy lássad!
Mint látod 800.000 likeolták és 1.600.000 dislikeolták. Szerintem egy "picit" több a dislike mint a like!
Szerk: VaanyBieber: A véleményedet finomabban is meglehetne mondani!
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 20. 12:10
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline |
Olyan jó lenne ha TÖRÖLNÉK!Mert nagyon nem szeretem...
VaanyBieber:kom most azt hiszed a káromkodással menőbb leszel,vagy valaki szeretni fog,lejáratod magad!Most minek hiszi magát ez a Bieber?A múltkor lehordta a biztonsági őrt,azután vgy előtt a CSI helyszinelők sztárját Margot!Azt hiszi ő az Atya Úr Isten,mert 5.000.000 tinilány csorgatja előtte a nyálát?Selenát is megtámadták,meg minden!Rengeteg sztárnak törölték már a videóját a youtuberól,és nem lázadtak fel,amit ő "énekel" meg imádják,közbe nem is jó,hát akkor hajrá,tegyék csak,én nem leszek soha Belieber,azaz Biber Fan!
VaanyBieber:kom most azt hiszed a káromkodással menőbb leszel,vagy valaki szeretni fog,lejáratod magad!Most minek hiszi magát ez a Bieber?A múltkor lehordta a biztonsági őrt,azután vgy előtt a CSI helyszinelők sztárját Margot!Azt hiszi ő az Atya Úr Isten,mert 5.000.000 tinilány csorgatja előtte a nyálát?Selenát is megtámadták,meg minden!Rengeteg sztárnak törölték már a videóját a youtuberól,és nem lázadtak fel,amit ő "énekel" meg imádják,közbe nem is jó,hát akkor hajrá,tegyék csak,én nem leszek soha Belieber,azaz Biber Fan!
2011. július 20. 13:28
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline |
Ha valaki nem szereti, ne nézze. Ennyit erről. Egyébként engem nem érint a dolog, életemben csak 1x láttam azt a klipet, és nem is áll szándékomban újra megnézni. Szóval felőlem azt csinálnak vele, amit akarnak:)
1 felhasználónak tetszik:
Spongya
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.