Nem törlik Justin Bieber Babyjét YouTube-ról
2011. július 25. 14:02
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline |
„Kedves YouTube! Ha letörlitek Justin Bieber videóját, Chuck Norris megtalál titeket, és szétrugja a seggeteket.” <== jó nagy paraszt lány léttére
amúgymeg nem hiszem,hogy pont én vagy a többi utáló lennénk az idióták,végülis nem mi vagyunk belezúgva egy buzi fiúnak beöltözött metroszexuális mókusba
nyomorékok -.-
amúgymeg nem hiszem,hogy pont én vagy a többi utáló lennénk az idióták,végülis nem mi vagyunk belezúgva egy buzi fiúnak beöltözött metroszexuális mókusba
nyomorékok -.-
2011. július 27. 02:06
Vy98fuckup. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 727 Csatolások: 1112 Azonosító: 125911 offline |
Már csak azért is 'nemtetszikelem'.És,ha törlik?Összedől a világ?Töltsék le és nézzék,ha erre van igényük!Nem a Bíber gyereket törlik a világból.Akkor meg mit vannak úgy oda?Nem is tudom,mintha az egész YouTubeot törölnék.A net tele van a Baby-vel,miért pont ez hiányozna nekik?
„Nem távolíthatjátok el a történelem legnézetebb videóját néhány idióta utáló miatt.”
A történelem?Idióták? A végén már erről fog történelem órán tanulni a jövő generációja?Megnézném,hogy Chuck Norris Bíber Bejbije miatt egy tapottat is mozdulna.Meg különben is,vagy ezerszer fent van a youtube-on.
„Nem távolíthatjátok el a történelem legnézetebb videóját néhány idióta utáló miatt.”
A történelem?Idióták? A végén már erről fog történelem órán tanulni a jövő generációja?Megnézném,hogy Chuck Norris Bíber Bejbije miatt egy tapottat is mozdulna.Meg különben is,vagy ezerszer fent van a youtube-on.
2011. július 28. 21:07
nem érdekes imádom selenát és ők ketten együtt járnak attól nem muszály szeretnem Justint de egy kicsit elmegy csak nagyon nyávogós a hangja.
2011. július 29. 14:31
Idézet (Vy98 @ 2011.07.27. 02:06)
Már csak azért is 'nemtetszikelem'.És,ha törlik?Összedől a világ?Töltsék le és nézzék,ha erre van igényük!Nem a Bíber gyereket törlik a világból.Akkor meg mit vannak úgy oda?Nem is tudom,mintha az egész YouTubeot törölnék.A net tele van a Baby-vel,miért pont ez hiányozna nekik?
Lehet, hogy a történelem legnézettebb videója (ami azért elég szégyen, valljuk be), de a legrosszabb is x)
2011. augusztus 02. 19:35
lalala98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 157285 offline |
én nem értem ezeket a köcsögöket akik igy leszolják a másik embert ha nem tetszik akkor ne hallgasd, nehogy már azért töröljék a YouTube-ról mert mr. nem tud mást hallgatni, amikor a másik azt hallgatná (ennyi erővel SP-t is törölhatnék ) szánalom -,-" az hallgassa aki szeretni
2011. augusztus 05. 08:51
Bella00,brigi0528!
Korrigálom hibámat,így visszagondolva már vágom,hülyeséget írtam!I'm sorry!
Korrigálom hibámat,így visszagondolva már vágom,hülyeséget írtam!I'm sorry!
2011. augusztus 14. 16:17
Renaxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 131150 offline |
át én ezt nem gondoltam volna..attól hogy tehetséges és a legtöbben azért utálják mert irigyek rá,nem kéne ezt tenni vele!! Szerencsére még maradt egy kis igazság a földön,és megértették az emberek,hogyha törlik a videót azzal sok millió lány szívét törik össze!!
2011. augusztus 20. 12:11
Te is Krisztikehh98?Fenyegetni én is tudok,ahhoz nem kell diploma!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.