DisneyFans
ezzel nem vagy egyedül
Nem törlik Justin Bieber Babyjét YouTube-ról
2011. július 14. 06:32
2011. július 14. 07:14
"a történelem legnézetebb"
"Chuck Norris megtalál titeket, és szétrugja a seggeteket.”"
"Chuck Norris megtalál titeket, és szétrugja a seggeteket.”"
2 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl,
cukorbogyo
2011. július 14. 07:34
Béjbiii béééjbi bééééjbi óóóóóóóó
És ki nem szhärja le a tízmillió dühös fanlányt? Majd nézik a többi dzsásztin videót...
És ki nem szhärja le a tízmillió dühös fanlányt? Majd nézik a többi dzsásztin videót...
UnhappyMeals,
DreamerGirl
2011. július 14. 08:59
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
azért "néhány" utálónál szerintem jóval többről van szó,és nem is csoda hogy ez így van.Különösebben nem foglalkoztat hogy törlik e v sem,ha én nem szeretek valamit,azt általában nem szoktam nézni,s mostmár legalább a Justin rajongók is fellélegezhetnek.
2011. július 14. 09:01
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Nem szeretem a bíborost. Előregyártott tömegcikk, amiből a tarsolyban van még vagy 100 másik. Ha már nem lesz cukinak mondható az arca, lecserélik valamelyik tartalékra és eljő majd az új szupersztár, aki borzolhatja az idegeinket. Azt viszont nem értem miért fáj egyeseknek, hogy a klip fent van a youtube-on. Amennyi baromság ott már van, nem mindegy, hogy eggyel több, vagy kevesebb? Azokat se értem, akik azzal töltik az idejüket, hogy felmennek naponta és dislike-olnak, meg gyűlölködő kommenteket írnak. Tényleg azt hiszitek, hogy az a másfél millió negatív szavazat valóban másfél millió különböző embertől származik? Ugyan már! Van, aki ezzel szórakozik naponta, hogy nyomogatja a dislike-ot és röhög a markába! Persze, jobb volna, ha Justin maradt volna magának, hiszen a zenei ízlés már így is elég erősen elferdült, de ha már itt van, mégis mit csináljunk vele? Kilőni nem lehet, mégiscsak egy gyerekről van szó. Elfér, nem? A sok gagyi mellé ő is befér, nem oszt, nem szoroz. Előbb nekünk, embereknek kell megváltozni ahhoz, hogy az ilyen tehetségtelen tömegcikkek csillaga leáldozzon és teret kapjon az egyediség és a valódi zene.
UnhappyMeals,
janet7
2011. július 14. 09:22
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.14. 09:01)
Tényleg azt hiszitek, hogy az a másfél millió negatív szavazat valóban másfél millió különböző embertől származik? Ugyan már!
Jól mondod, viszont ennek az ellenkezője is igaz. Pl Fluorid Tomika kérkedik, hogy több mint 10 millióan látták a videóját, mert az sem igaz. Az egész országban nem vagyunk annyian és többen vannak akik ki nem állhatják és meg sem nézték. Inkább lehet kb ezer ember aki több ezerszer lejátszotta, azt annyi.
A biborost sem nézik annyian, mint amit a számláló mutat, mert biztos van aki naponta megnézi 5x.
2011. július 14. 10:10
Nem értem, hogy minek nézi meg az a sok ember aki utálja.
2011. július 14. 10:12
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.14. 09:22)
Jól mondod, viszont ennek az ellenkezője is igaz. Pl Fluorid Tomika kérkedik, hogy több mint 10 millióan látták a videóját, mert az sem igaz. Az egész országban nem vagyunk annyian és többen vannak akik ki nem állhatják és meg sem nézték. Inkább lehet kb ezer ember aki több ezerszer lejátszotta, azt annyi.
A biborost sem nézik annyian, mint amit a számláló mutat, mert biztos van aki naponta megnézi 5x.
Ezt adom. A nekem tetsző videókat én is képes vagyok többször megnézni. Akár még napok múlva is visszatérek rájuk és újra megnézem őket, a Youtube meg ezt is számlálja. 10.000 megtekintés lehet, hogy csak 100 fanatikust jelent.
2011. július 14. 10:31
Raindrops |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 804 Csatolások: 33 Azonosító: 137983 offline |
Szerintem igazságtalanság lenne azokkal szemben akik szeretik mert ők ha meg szeretnék hallgatni/nézni nem tudják viszont aki nem szeretik azok egyszerűen nem nézik meg ugyan is nem kötelező megnézni. Én se szeretem de engem nem zavar ha fenn van egyszerűn mást nézek és kész.
2011. július 14. 11:12
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Hát ha több a dislike, mint a like? Akkor gondolom JB antik többen vannak, mint a fanok...
2011. július 14. 11:20
Regica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1470 Csatolások: 0 Azonosító: 126437 offline |
„Nem távolíthatjátok el a történelem legnézetebb videóját néhány idióta utáló miatt.”
Már bocsánat de az "néhány idióta utáló" 1 555 118 .....ebből szerintem már elég világos,hogy mennyien szeretik Dzsusztinkát -.-"
Már bocsánat de az "néhány idióta utáló" 1 555 118 .....ebből szerintem már elég világos,hogy mennyien szeretik Dzsusztinkát -.-"
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.