Spartacus: Vengeance (2012)
2011. július 30. 13:46
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (eventyr @ 2011.07.30. 08:16)
Köszi, a Starz milyen rendes, nem hagyja, hogy silányabb minőségben láthassuk csak
1 felhasználónak tetszik:
DaveChris
2011. július 30. 14:46
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.07.30. 13:46)
Köszi, a Starz milyen rendes, nem hagyja, hogy silányabb minőségben láthassuk csak
Igen milyen rendesek vagy rájöttek hogy ha már fenn a "kalózverzió" nem érdemes tiltani inkább felrakják ők is . Ja igen egyébként én is csatlakoztam a Liam rajongók táborához szóval vagyunk hárman!
Ja és akkor itt jó minőségű videó!
2011. augusztus 28. 01:07
Ameth45♪♫ KPOP is my life ♪♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.10. Hozzászólás: 1255 Csatolások: 1754 Azonosító: 119918 offline |
Már várom nagyon, kiváncsi leszek rá, amúgy szerintem is jobbnak igérkezik az új Spartacus, mint Andy, de azért sajnálom
Annak viszont kifejezetten örültem hogy benne lessz Viva Bianca mint Ilithyia, mivel nagyon Imádtam!
Annak viszont kifejezetten örültem hogy benne lessz Viva Bianca mint Ilithyia, mivel nagyon Imádtam!
2011. november 18. 15:47
Ez már nem Andy...
Nem lesz a 2. évad ugyanolyan, mint volt...
Nem lesz a 2. évad ugyanolyan, mint volt...
2012. február 20. 05:14
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Sixy @ 2012.02.15. 21:51)
Mikor lesz már Gannicus?
Hátha spoilernek minősül: Következő részben VÉGRE!
Btw, srácok, mit gondoltok az új évadról? (vagy majd daráljátok?)
2012. február 21. 18:01
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline |
Idézet (Domcicc @ 2012.02.20. 05:14)
Hátha spoilernek minősül: Következő részben VÉGRE!
A VÉLEMÉNYEMBEN VAN SOK SPOILER, EZÉRT AKIT EZ ZAVAR, AZ EGYÁLTALÁN NE OLVASSA EL, MOST EMIATT NEM FOGOM SZÍNES BETŰKKEL MINDEN 2. MONDATOMAT KITAKARNI!!
Én nagyon imádtam az 1 évadot és a Gods of the Arena-t is, de ezen az évadon egyelőre kicsit fanyalgok. Valahogy nem az igazi... Nehéz megmondani, hogy miért, mert nyilván, aki szerette a két előzőt, az szereti az akció jeleneteket, a brutalitást, a.. khm... naturista szex ábrázolását... és ebben az új évadban is megvan mindez, csak valahogy erőltetettnek érzem az egészet. Például nagyon zavarnak már azok a szexuális jelenetek, amiken annyira látszik, hogy csak azért kerülnek bele a sorozatba, hogy megint meglegyen részenként az 5-10 perc állatias szex. Ilyen volt a bordélyház lerohanása, szerintem, de még sorolhatnám. Kicsit szánalmasnak érzem ezt már.
Engem igazából zavar az is, hogy Lucretia (alias Xena) mégis él. Azt meg egyszerűen nem értem, hogy Naevia-t miért másik színésznő alakítja, vagy ha már mégis (lehet, hogy állapotos Lesley-Ann Brandt???) akkor miért egy ilyen bűn ronda nőt tettek a helyére, akit nem hogy nem mentenék meg a bányából, de még mélyebbre is zárnám be!! (Oké, ez kicsit durva volt...) Sajnos a főszereplőnk is nagyon langyos színész, egyszerűen 0 amit nyújt. Crixus és Agron simán lemossa őt a vászonról! Sem alkatilag, sem színészileg meg sem közelíti Andy Whitfield alakját (R.I.P.).
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.