Vanessa Hudgens sokkol új külsejével
2011. július 17. 12:37
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Én egy kicsit megrémültem mikor így megláttam Vanessát.De a forgatás után remélem,hogy visszaváltozik csinos lányá.Mondjuk egy szerepért tényleg hajlandó ezek szerint megtenni mindent.
2011. július 17. 12:50
:Ojesszusom! én mielőtt elolvasom a szöveget, a képeket nézem meg. Ránéztem az alsó képre és ez volt az első gondolatom: "huh, ki ez a pasi?"
pdig tök jól nézett ki hosszú hajjal! Miért vágatta le???
Mondjuk a szerep kedvéért húzhatott volna parókát.
pdig tök jól nézett ki hosszú hajjal! Miért vágatta le???
Mondjuk a szerep kedvéért húzhatott volna parókát.
2011. július 17. 12:52
a felső képen jól néz ki, de az alsón valami förtelmes...teljesen beájultam
2011. július 17. 13:08
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline |
oh my gosh!!
2011. július 17. 13:19
Régen nagyon szép volt, nem értem miért csinálta ezt! Ez nagyon durva!!!
2011. július 17. 13:29
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Akik tényleg szeretik Nessát, azok így is szeretni fogják továbbra is. Lehet, hogy igazatok van, hogy "jobban nézett ki régebben", de én ezek után is támogatni és szeretni fogom őt!! Nem értem, miért kell tőle elpártolni, csak mert levágatta a haját meg kicsit felszedett magára. Ő attól még ugyanaz az ember! Egyébként igen, jobban állt neki a hosszú haj...ahogy Emma Watsonnak és Dakota Fanningnek is. De érdekesmód én még mindig imádom mindhármukat...
2011. július 17. 13:29
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Ez durva... o.O
2011. július 17. 13:40
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
szörnyű, olyan, mint egy fiú! am úgy látszik, hogy disney egy bölcsőde, vagy óvoda, ugyanis a "nagycsoportosok", akik mindjárt kikerülnk a disney - ből, csak bizonygatják, "hogy már nem is vagyok kicsi!!"
a disney tehát nevezhető egy pénzes, furcsa csapnának? talán igen....
a disney tehát nevezhető egy pénzes, furcsa csapnának? talán igen....
2011. július 17. 13:45
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline |
nem értem mire ez a hiszti. úgy viselkedtek, mint az ovisok. ahelyett hogy itt elhordjátok Nessát mindennek, tisztelnetek kellene, amiért volt benne annyi BÁTORSÁG hogy mindezt be merte vállalni egy szerepért! egy terhes tinit alakít, aki az utcán él még szép hogy így kell kinéznie! ennyire nem tudtok logikusan gondolkodni?!
És különben is, csak a filmben fog így kinézni, lefogadom hogy amint ma véget ér a forgatás elmegy egy fodrászhoz megcsináltatja rendesen a haját és tök gyorsan le is tud fogyni, azok után amilyen edzéseket csinált a Sucker Punch után, nagyon hamar meglesz.
ja és üzenem azoknak akik ezek után képesek és csupán ennyi miatt elpártolnak Vanessa mellől azok soha nem is voltak igazi rajongók! akik meg rajongónak hívják magukat és itt írogatják hogy "jajj Nessa milyen csúnya lett" meg stb, stb annak csak annyit mondanék: hogy mered magad rajongónak hívni?
ennyit akartam, köszönöm szép, ja és nőjetek fel! ez csak egy szerep...
És különben is, csak a filmben fog így kinézni, lefogadom hogy amint ma véget ér a forgatás elmegy egy fodrászhoz megcsináltatja rendesen a haját és tök gyorsan le is tud fogyni, azok után amilyen edzéseket csinált a Sucker Punch után, nagyon hamar meglesz.
ja és üzenem azoknak akik ezek után képesek és csupán ennyi miatt elpártolnak Vanessa mellől azok soha nem is voltak igazi rajongók! akik meg rajongónak hívják magukat és itt írogatják hogy "jajj Nessa milyen csúnya lett" meg stb, stb annak csak annyit mondanék: hogy mered magad rajongónak hívni?
2011. július 17. 13:55
srékavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 330 Csatolások: 35 Azonosító: 141360 offline |
Idézet (Nesquik @ 2011.07.17. 13:45)
nem értem mire ez a hiszti. úgy viselkedtek, mint az ovisok. ahelyett hogy itt elhordjátok Nessát mindennek, tisztelnetek kellene, amiért volt benne annyi BÁTORSÁG hogy mindezt be merte vállalni egy szerepért! egy terhes tinit alakít, aki az utcán él még szép hogy így kell kinéznie! ennyire nem tudtok logikusan gondolkodni?!
Szerintem igazadvan mindenben eggyetértek!!!
2011. július 17. 14:20
krisztiselenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 151446 offline |
Úr isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. július 17. 14:44
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
na jó!! EZ GÁÁZ!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.