Vanessa Hudgens sokkol új külsejével
2011. július 16. 09:01
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline |
Az utcán mindennap látni ilyen embereket, de akkor általában elmarad a tömeges szörnyülködés. Amúgy szerintem tiszteletre méltó, hogy egy szerep kedvéért hajlandó ennyit változni, ez csak annyit jelent, hogy tényleg hivatásként tekint a színészetre és nem a népszerűség ugródeszkájaként. Amúgy nem az első színész, aki hajlandó volt változni egy-egy szerepért, gondoljunk csak Renee Zellweger-re, vagy Christian Bale-re. Szerintem ebben nincs semmi rossz, sőt, nekem tetszik, hogy nem akar tinibálvány lenni. Szerintem meg fogom nézni a filmet.
2011. július 16. 09:07
Szerintem egyáltalán nem szörnyű, sőt, most még kimondottan tetszik is a csaj. Tiszteletre méltó, hogy változik ennyit, és nem csak a tökéletes hercegnő karaktert akarja alakítani, akibe mindenki belezúg. Szerintem még tetszeni is fog a film, mert – bár nem szeretem, és negatív véleményen vagyok róla, elhiszem, hogy tud alakítani, ha képes.. Aranyos ezzel a külsővel.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 16. 09:14
Oo.Klauu.oOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 4 Azonosító: 155435 offline |
de durvaaa lett
2011. július 16. 09:15
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 306 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline |
Az tuti hogy én soha nem vágatnám le hajam és nem híznék meg egy film kedvéért , de vanessa elég vagány csajszi
2011. július 16. 09:26
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline |
Hogy néz ez ki?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.