Vanessa Hudgens sokkol új külsejével
2011. július 18. 11:25
zsorzsamorzsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 155512 offline |
hát elég nagy a változás
2011. július 18. 11:35
hát.. sosem kedveltem igazán mostsem fogom megkedvelni ezáltal..
2011. július 18. 13:37
selike3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 137713 offline |
Hat szerintem,egy forgatason kaptak le igy,mert utana keretem es sehol sem irtak ilyent,meg a nagy vanessa fan oldalon se.Szerintem nem igaz,h valojaba igy nezz ki .Mert ha igaz lenne akkor sok helyen irtak volna rola nem csak itt,nezetek utana
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. július 18. 13:48
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline |
Demiley00: ha eddig sem szeretted, akkor hogy tudsz kiszeretni belőle?
selike: ha nem csak a képet nézted volna meg, rájöhettél volna, hogy ez a Gimme Shelter forgatása, vagyis csak a karaktere ilyen...
istenem, kiábrándító ami itt folyik... és egyes emberek képesek maguknak rajongónak hívni...
selike: ha nem csak a képet nézted volna meg, rájöhettél volna, hogy ez a Gimme Shelter forgatása, vagyis csak a karaktere ilyen...
istenem, kiábrándító ami itt folyik... és egyes emberek képesek maguknak rajongónak hívni...
2011. július 18. 13:54
Úr Istenem!!!!Hát a mai sztárok mit esznek?mérget raknak a kajájukba h hülyék legyenek??!!!Mi van ezekkel??Mint valami hülye állat,minden csaj levágatja a haját,vagy átfesti vagy...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ......Ba*dmeg!Ez genyó rossz!!Bocs mindenkinek,de ez már fáj ott a szivkörnyékemnél!!Pedig a HSM-ben olyan szép volt....Hát az ő dolguk h hogyan utáltatják meg magulat az emberekkel.(legalábbis h hogyan hánnyák el magukat)és ez az én véleményem szóval...
2011. július 18. 14:23
OMG,nem értem MIÉRT kell minden sztárnak,aki új filmszerepet akar vállalni,így megváltoznia.nem értem Dakotát se..és Vanessa,1-2 kilót felszedett? ez ennél jóval több,nézzétek meg az ujjait milyen husi..én soha nem tennék ilyet magammal,még ha sok pénzt is fizetnek érte...és nézzétek meg az arcát,az is milyen húsos,úristenem és a haja.nem találok szavakat.tátva maradt a szám és ha valaki nagy hírű filmben játszik és még forgatnak hozzá több részt,mint például a harry potter,hiába akar kitörni a HSM-es szerepéből,úgy se fog tudni,mert ez örökre megmarad,és valahol mindig hallani fogja azt,hogy ott a hsm-ből a lány,vagy ott van gabriella,vagy hogy itt meg ott tűnt fel..és még mindig egy kérdés kering a fejemben azóta is MIÉRT??....szóval ez no comment
2011. július 18. 14:49
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én igazából örülök hogy így néz ki mert most legalább a külsője tükrözi a belsőjét
Amúgy nagyon jót nevettem a képek láttán , szerzett egy pár per örömet
Amúgy nagyon jót nevettem a képek láttán , szerzett egy pár per örömet
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.