Olimpia 2012 - London
2012. augusztus 09. 11:52
Kozák teljesítménye elképesztő volt,nagyon megérdemelte az aranyat.A férfi kajaknégyesünk és a női kajakkettesünk pedig szintén nagyon jól szerepelt és az ezüst is van olyan jó mint az arany. Csak így tovább lányok,fiúk,szurkolok minden sportolónknak.
2012. augusztus 09. 12:38
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Elképesztően büszke vagyok mindenkire!
Azokra is akiknek nem sikerült érmet szerezni, mert ebben hatalmas munkájuk van. Már az nagy teljesítmény hogy végigcsinálták és kijutottak!
1 felhasználónak tetszik:
Bella99
2012. augusztus 09. 15:30
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Hatalmas gratuláció és tisztelet Risztov Évának.Nagyon büszkék lehetünk rá.
CocoBerry
2012. augusztus 09. 15:34
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Beelőztük az olaszokat az éremtáblázaton és ugyanannyi aranyunk van, mint a franciáknak
Arany és ezüst eső délelőtt és most egy hatalmas meglepetés, amolyan pont az i-re, köszönjük
Micsoda nap, te jó ég és még mindig nincs vége, mert este még a vízilabdás csajoknak is jelenésük lesz
CocoBerry
2012. augusztus 09. 15:44
hááá én közel a 30-hoz egyszerűen bőgtem Risztov Éva győzelménél!
emlékszem soha nem sikerült neki nyerni mindig ezüst vagy bronz és mindig ezek után így legyintettek rá hááá ő nem lesz soha Kovács Ági és Egerszegi utódja!
és nem is lett szegény soha!de én soha nem értettem miért kellett ekkora tehert helyezni a médiának Risztovra akkoriban!és valahogy mindig leírták szegényt sajnáltam nagyon őt már akkor!
nagyon megérdemelte ezt a győzelmet! ez az ország úgy leírta ezt a lányt évek óta és most bizonyította hogy mekkora sportoló!
én amikor megtudtam hogy indul reménykedtem benne hogy képernyőre fog kerülni és szerencsére így is lett!
nagyon szépen köszönöm neki ezt a délutánt még most is könnyekkel küszködök!
nagyon megérdemelte ezt a győzelmet! ez az ország úgy leírta ezt a lányt évek óta és most bizonyította hogy mekkora sportoló!
nagyon szépen köszönöm neki ezt a délutánt még most is könnyekkel küszködök!
2012. augusztus 09. 15:56
Éva hihetetlen volt,most aztán megmutattok hogy tudunk mi még meglepetéseket okozni. Gratulálok neki,nem is kérdéses hogy igazán megérdemelte azt az aranyat,ugyanilyen sikereket kívánok neki a továbbiakban
Az pedig külön öröm hogy így feljöttünk az éremtáblázaton,azért mégiscsak jó érzés hogy egy kicsiny ország is mint ami a mienk,ilyen sikereket képes elérni.
Az pedig külön öröm hogy így feljöttünk az éremtáblázaton,azért mégiscsak jó érzés hogy egy kicsiny ország is mint ami a mienk,ilyen sikereket képes elérni.
ilus1996
2012. augusztus 09. 15:59
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Arany és ezüst eső van ma az Olimpián:)
Hihetetlenül gratulálok a 4-es kajak-kenusoknak,hogy megcsípték az ezüstöt.Igazából nem volt kérdés,hogy ki győz,mert az Ausztrálok jól elhúztak.A végén tényleg ránk másztak a Csehek,és annak örülhetünk,hogy valamivel leelőztük őket.
Danutának őszinte elismerésem.2 arany 2 nap alatt,szép teljesítmény.Ebből látszik,hogy kiváló kajak-kenus.
Szegény Katit és Natasát sajnáltam,hogy olyan csalódottak voltak,hisz ez lett volna nekik zsinórba a 3.aranyérme,de csak ezüstöt vihettek el.Igazából tényleg ez a probléma,hogyha többedszer kijut az Olimpiára az ember és jól teljesít az elmúlt Olimpiákon,akkor elvárás maguktól is,hogy megtartsák a teljesítményt.De én mondom,hogy a németeket ma nem lehetett volna semmivel megelőzni,ezért a lányok ne kenődjenek el.Lesz még Olimpia
Risztov Éva...úristen,hogy bírta ki 10km-ren át,főleg,hogy mindig ott volt az 1eg első ötbe,sőt már többször le is előzte.Gyakorlatilag ő úszta végig a leggyorsabban az egész távot.Gondolom,hogy a napokba nem is tud majd lábra állni,de megérte.Hisz neki köszönhetően az érem táblázaton 8.helyen állunk!
Szerezni kéne még egy-kettőt,hogy a franciák vagy az ausztrálok ne,hogy elhúzzanak,hisz köztudott tény,hogy a nagyobb országok több embert küldenek.De mi a mostaniaknál sokkal kevesebb embert küldtünk,még is most sokkal jobban szereplünk,mint 2008-ba.Én kívánom,hogy a még versenyben lévő magyarok a legjobbat hozzák ki magukból.
Hihetetlenül gratulálok a 4-es kajak-kenusoknak,hogy megcsípték az ezüstöt.Igazából nem volt kérdés,hogy ki győz,mert az Ausztrálok jól elhúztak.A végén tényleg ránk másztak a Csehek,és annak örülhetünk,hogy valamivel leelőztük őket.
Danutának őszinte elismerésem.2 arany 2 nap alatt,szép teljesítmény.Ebből látszik,hogy kiváló kajak-kenus.
Szegény Katit és Natasát sajnáltam,hogy olyan csalódottak voltak,hisz ez lett volna nekik zsinórba a 3.aranyérme,de csak ezüstöt vihettek el.Igazából tényleg ez a probléma,hogyha többedszer kijut az Olimpiára az ember és jól teljesít az elmúlt Olimpiákon,akkor elvárás maguktól is,hogy megtartsák a teljesítményt.De én mondom,hogy a németeket ma nem lehetett volna semmivel megelőzni,ezért a lányok ne kenődjenek el.Lesz még Olimpia
Risztov Éva...úristen,hogy bírta ki 10km-ren át,főleg,hogy mindig ott volt az 1eg első ötbe,sőt már többször le is előzte.Gyakorlatilag ő úszta végig a leggyorsabban az egész távot.Gondolom,hogy a napokba nem is tud majd lábra állni,de megérte.Hisz neki köszönhetően az érem táblázaton 8.helyen állunk!
Szerezni kéne még egy-kettőt,hogy a franciák vagy az ausztrálok ne,hogy elhúzzanak,hisz köztudott tény,hogy a nagyobb országok több embert küldenek.De mi a mostaniaknál sokkal kevesebb embert küldtünk,még is most sokkal jobban szereplünk,mint 2008-ba.Én kívánom,hogy a még versenyben lévő magyarok a legjobbat hozzák ki magukból.
2012. augusztus 09. 16:02
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Én is megkukkantottam az éremtáblázatot, és kik állnak az első helyen? Naná, hogy a kínaiak.
Ez szerintem sosem fog változni. Na, jelen pillanatban, még is csak a franciák vannak előbb.
2012. augusztus 09. 19:20
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.09. 15:44)
hááá én közel a 30-hoz egyszerűen bőgtem Risztov Éva győzelménél!
... még most is könnyekkel küszködök! 
Szerintem ezekben a napokban minden magyarlelkű magyar (szerte a világon) egyfolytában így érez. Korra és nemre való tekintet nélkül
Fantasztikus ez az olimpia!
gonzales7
2012. augusztus 09. 22:20
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Szegény lányok:(
Pedig annyira igyekeztek a végén,és visszatért a remény a hosszabbításnál,de legalább kijelenthetjük,hogy nem voltunk könnyű ellenfelek,és alaposan megküzdöttek az Ausztrálok az éremért.Tehát a lányok mindent megtettek,és ezért nem szabad haragudnunk rájuk.
És hát az utolsó reménység a csapatainknál csak is a kéziseink,hisz csak ők esélyesek az érem szerzésre.És nem szeretném,ha az történne velük,mint a női vízilabdázókkal.Most minden reménységünk bennük van,és most nem mondok semmit.Semmit,hogy alakul a meccs.Nem szeretnék most már semmit elkiabálni,mint a vízilabdázóknál tettem.Félek,hogy nem jó járunk azzal,ha elkiabáljuk.Minden estre bennük van az utolsó remény,hogy érmet szerezzenek,mint csapat.És csak belegondolok nem mondok semmit,hanem álmodozok,hogy milyen szép lenne,ha a svédeket letudnák győzni,és így biztos az érem esély.Bár félek.Félek,mert lehet,hogy ez olyan év,ami nem kedvezz a csapatok érem esélyeire.Rossz még bele gondolni is.De annyit biztosra vehetek,hogy Magyarország velük van!
Pedig annyira igyekeztek a végén,és visszatért a remény a hosszabbításnál,de legalább kijelenthetjük,hogy nem voltunk könnyű ellenfelek,és alaposan megküzdöttek az Ausztrálok az éremért.Tehát a lányok mindent megtettek,és ezért nem szabad haragudnunk rájuk.
És hát az utolsó reménység a csapatainknál csak is a kéziseink,hisz csak ők esélyesek az érem szerzésre.És nem szeretném,ha az történne velük,mint a női vízilabdázókkal.Most minden reménységünk bennük van,és most nem mondok semmit.Semmit,hogy alakul a meccs.Nem szeretnék most már semmit elkiabálni,mint a vízilabdázóknál tettem.Félek,hogy nem jó járunk azzal,ha elkiabáljuk.Minden estre bennük van az utolsó remény,hogy érmet szerezzenek,mint csapat.És csak belegondolok nem mondok semmit,hanem álmodozok,hogy milyen szép lenne,ha a svédeket letudnák győzni,és így biztos az érem esély.Bár félek.Félek,mert lehet,hogy ez olyan év,ami nem kedvezz a csapatok érem esélyeire.Rossz még bele gondolni is.De annyit biztosra vehetek,hogy Magyarország velük van!
2012. augusztus 10. 15:05
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Ma 18:00-tól Magyarország-Svédország férfi kézilabda meccs !! Hajrá Magyarook ! Hajráá Fiúúk !! Ti vagytok a legjobbak ! Imádlak titeket !!!
Mindenki nézze a meccset!
2012. augusztus 10. 20:04
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Vesztettünk. Mi tagadás, nagyon erősek voltak a svédek, de a német bírok is olykor elnéztek egy-két dolgot.
Megint nem volt 100%-osan fer a játék. Erős kapusuk volt, viszont Fazekas is kitett magért, no meg a csapatért. Az elején ügyesek voltunk, aztán fokozatosan szétestünk. Nem baj. Még ott áll szabadon az a 3. hely, vigyük mi el! Én már akkor is rettentően büszke leszek rájuk, persze most is az vagyok.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.