Amy édesanyja: „A drog végezett a lányommal”
2011. július 25. 10:19
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
R.I.P Amy remélem nem lesz az mint Michaelnél hogy pénzt akarnak csinálni belőle halála után :/ az durva volt :/
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. július 25. 10:23
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Jajh.. Eltudom képzelni,milyen szörnyű lehetett neki megpróbálni leszokni a drogról,meg az alkoholról...
Nagyon tehetséges és szép énekesnő volt.Nyugodj békében Amy!!
Nagyon tehetséges és szép énekesnő volt.Nyugodj békében Amy!!
2011. július 25. 10:28
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline |
Hát én is sajnálom őt De végülis ő tudta, hogy milyen káros szenvedélye van és erről akármikor nagyobb akaraterővel megpróbálhatott volna leszokni.Pedig tehetséges volt R.I.P
2011. július 25. 10:32
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline |
Hát valószínűleg igaza van. :cray:
2011. július 25. 10:39
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
Bárcsak időben segítettek volna rajta
2011. július 25. 10:43
Ilyenkor nem tudja senki,hogy mit érezhet a hátra hagyott család..:S Csilla19 teljesen egyetértek! RIP Amy!
2011. július 25. 10:47
Lehet hogy nem a legnagyobb kedvencem volt,de a hangját mindig is imádtam.És akik itt olyan undorító dolgokat írnak Amy-ről az süllyedjen el.Mert Amy is csak egy ember volt,aki egy betegségben szenvedett,és ha mások azt mondják hogy miért nem tudott leszokni,annak azt mondom hogy az kicsit sem olyan egyszerű.Még ki sem próbáltad,de már egyből is ítélsz..és senkit nem kívánunk a halálba,soha,még ha az a legnagyobb ellenséged is.Tehát itt pár ember azért nézzen magába..://
R.I.P. Amy
2011. július 25. 10:50
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline |
gratulálok a cikkhez nagyon szépen lett megfogalmazva.
Borzasztó, hogy nem tudott talpra állni. Igazi tehetség volt.
Remélem ez mindenkinek intő példa, hogy rászokjon a drogra, alkoholra, és cigarettára.
R.I.P Amy
Borzasztó, hogy nem tudott talpra állni. Igazi tehetség volt.
Remélem ez mindenkinek intő példa, hogy rászokjon a drogra, alkoholra, és cigarettára.
R.I.P Amy
2011. július 25. 10:54
Nagyon jó cikk lett, gratulálok hozzá.
Én Amy édesanyjával egyetértek, de ezt már egy korábbi cikknél is elmondtam, hogy minden bizonnyal a drogok végeztek vele. Sajnálom Amyt. Sokan nem tudják felfogni, hogy milyen az, ha valaki függő, pedig ez kisebb dolgokkal is előfordul a mindennapi életben. Nincs olyan sztár a világon, aki valamilyen drogot még nem próbált ki, de a nagy nyomás, ami rajtuk van sokszor belekényszeríti őket ezekbe a rossz döntésekbe, és ez gyakran vezet függőséghez.
R.I.P
Én Amy édesanyjával egyetértek, de ezt már egy korábbi cikknél is elmondtam, hogy minden bizonnyal a drogok végeztek vele. Sajnálom Amyt. Sokan nem tudják felfogni, hogy milyen az, ha valaki függő, pedig ez kisebb dolgokkal is előfordul a mindennapi életben. Nincs olyan sztár a világon, aki valamilyen drogot még nem próbált ki, de a nagy nyomás, ami rajtuk van sokszor belekényszeríti őket ezekbe a rossz döntésekbe, és ez gyakran vezet függőséghez.
R.I.P
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.