Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”
2011. július 26. 01:55
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
hát... nem vagyok hasra esve... de azért nem rossz
2011. július 26. 07:59
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline |
Selenát hogy lehet nem szeretni? Ő olyan természetes, kedves és nagylelkű. Őt nem érdekli az ami a többi sztárt, hogy minél drágább cuccokat vegyen, ő tud józan maradni. Ő annyira aranyos és gyönyörű......És még sok tulajdonságát leírhatnám ide, hogy milyen Selena. Én nagyon imádom őt már kiskorom óta, és jó pár embert nem értettem akik nem szerették őt, és még most se értem. Én mindig imádni fogom, úgyhogy Selly 4ever!!!!!
2011. július 26. 09:12
szerintem Justin nem való Selenához mert Justin egy nagy tehetségtelen tejfölös szájú gyerek Selena meg egy nagyszerű énekes és nagyon jó színész is.
2011. július 26. 09:25
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline |
bellathorne2001 : nézzél már meg légyszíves egy filmet vagy egy LIVE videót szelináról..''
remélem van füled.,)
(tudom h kicsit ugy mondtam.. de bocsi,csak már idegesit nagyon h selena olyan jó selenya ilyen kis angyal,mintha 100 éve ő lenne a toppon.:S)
remélem van füled.,)
(tudom h kicsit ugy mondtam.. de bocsi,csak már idegesit nagyon h selena olyan jó selenya ilyen kis angyal,mintha 100 éve ő lenne a toppon.:S)
2011. július 26. 09:37
Hah meg hogy nem lehet utalni egyetlen dolog amit mar nagyon utalok nala az ez a sok felesleges cikk.....Mar elegem van de nagyon...Jah es nyugottan be lehet szolni ezert de mar elegem van....
2011. július 26. 12:49
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Nem bírom a csajt, de sajnálom a sok retardált, fogyatékos belieber miatt. Selena helyében egy-kettőt szájba rúgnék amolyan elrettentő példa gyanánt, hogy velem ne b*szakodjatok, kis senkik! =D
2011. július 26. 13:07
Seli99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 133500 offline |
Jessica99 igazad van!!!Sok sztár példát vehetne Selenáról!!!Aki meg nem szereti Selenát miért kell bántania ezért,mert Justinnal összejöttek?Nem nekünk kell eldönteni kivel legyen eggyütt Se4lena hanem nekik!!!
2011. július 26. 14:25
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline |
najó. ehhez már nekem is hozzá kell szólnom. régóta nem írtam egy selenás cikkhez sem, pedig lett volna mit, mert komolyan hihetetlen amit itt az antik művelnek.
ha NEM szereted Selenát, minek olvasod el? minek? minek szólsz hozzá? minek pazarlod az idődet erre? most teljesen őszintén...az minek jó nektek, hogy itt utálkoztok? írjatok ahhoz kommentet akit szerettek, ne ahhoz akit utáltok. jöttök a szerintetek baromi értelmes hozzászólásaitokkal, arra alapozva, hogy ti már idősebbek vagyytok, és jobban értitek meg tudjátok hogy mi a média, meg mi az ami a mai világban folyik. na persze. szerintem mindenkinek szive joga eldönteni hogy kit szeret, ha ti meg nembírjátok, akkor egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül. persze, hogy nekem is az agyamra menne, ha az összes cikket elolvasnám arról akit utálok.
a másik meg, hogy annyi anti ír selenás cikkekhez minden nap, hogy lassan már többen vannak mint a fanok. és ráadásul vannak olyan kislányok, akiket simán befolyásoltok ezekkel a kommentekkel, és Selena ellen hergelitek őket, amikor teljesen unreális dolgokról írtok. honnan a fenéből tudjátok, hogy neki minden egyes szava megvan tervezve? honnan? lehet mondani. ha meg annyira idősebbek vagytok, akkor jólenne példát mutatni a kisebbeknek itt a fórumon, és nem mindenféle hülyeséget összeirogatni. véleményed lehet, miattam aztán, csak ne az legyen a véleményed, amiről fogalmad sincs. mert SENKI nemlehet biztos abban, hogy mi megy ott a kulisszák mögött. de legalább aki szereti, azzal ne próbáljátok már megutáltatni légyszives. nemtudom nektek miért fáj hogy mások szeretik. higyjétek el, sokkal jobb ha szerettek valakit, mint utáltok. és ezzel nem azt akarom mondani, hogy szeressétek őt, hanem azt, hogy hagyjátok figyelmen kívül.
nekem lehet pattogni ha valami nem tetszik, miattam aztán. nem vitatkozom tovább, ez a véleményem, kész. nemtetszik, nemtetszik.
Selena fanok nektek meg azt üzenem, hogy ne hagyjátok magatokat az antiktól befolyásolni. semmi alapja nincs annak, amit írnak. ha őt szeretitek, akkor ne hagyjátok hogy beszennyezzék a hírét előttetek. semmi olyat nem tett, ami az antik véleményét bizonyítaná.
Selena Gomez ♥
ha NEM szereted Selenát, minek olvasod el? minek? minek szólsz hozzá? minek pazarlod az idődet erre? most teljesen őszintén...az minek jó nektek, hogy itt utálkoztok? írjatok ahhoz kommentet akit szerettek, ne ahhoz akit utáltok. jöttök a szerintetek baromi értelmes hozzászólásaitokkal, arra alapozva, hogy ti már idősebbek vagyytok, és jobban értitek meg tudjátok hogy mi a média, meg mi az ami a mai világban folyik. na persze. szerintem mindenkinek szive joga eldönteni hogy kit szeret, ha ti meg nembírjátok, akkor egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül. persze, hogy nekem is az agyamra menne, ha az összes cikket elolvasnám arról akit utálok.
a másik meg, hogy annyi anti ír selenás cikkekhez minden nap, hogy lassan már többen vannak mint a fanok. és ráadásul vannak olyan kislányok, akiket simán befolyásoltok ezekkel a kommentekkel, és Selena ellen hergelitek őket, amikor teljesen unreális dolgokról írtok. honnan a fenéből tudjátok, hogy neki minden egyes szava megvan tervezve? honnan? lehet mondani. ha meg annyira idősebbek vagytok, akkor jólenne példát mutatni a kisebbeknek itt a fórumon, és nem mindenféle hülyeséget összeirogatni. véleményed lehet, miattam aztán, csak ne az legyen a véleményed, amiről fogalmad sincs. mert SENKI nemlehet biztos abban, hogy mi megy ott a kulisszák mögött. de legalább aki szereti, azzal ne próbáljátok már megutáltatni légyszives. nemtudom nektek miért fáj hogy mások szeretik. higyjétek el, sokkal jobb ha szerettek valakit, mint utáltok. és ezzel nem azt akarom mondani, hogy szeressétek őt, hanem azt, hogy hagyjátok figyelmen kívül.
nekem lehet pattogni ha valami nem tetszik, miattam aztán. nem vitatkozom tovább, ez a véleményem, kész. nemtetszik, nemtetszik.
Selena fanok nektek meg azt üzenem, hogy ne hagyjátok magatokat az antiktól befolyásolni. semmi alapja nincs annak, amit írnak. ha őt szeretitek, akkor ne hagyjátok hogy beszennyezzék a hírét előttetek. semmi olyat nem tett, ami az antik véleményét bizonyítaná.
Selena Gomez ♥
2011. július 26. 15:46
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline |
rebecca: elég sokszor elmondták már h azért irunk ide,és nézzük meg mert vélemnye mindenkinek vasn, és hidd el ha lenne a kedvencemről hír,legalább 1 héten 1 hír pl Miley-tól.. akkor oda is irnék,de mivel hozzá tudok irni,mármint selenához ezért csak ide tudok..:S
(szépen irtam xĐ aki kiveszi mit akartam irni,az kiveszi aki meg nem az meg nem.)
(szépen irtam xĐ aki kiveszi mit akartam irni,az kiveszi aki meg nem az meg nem.)
2011. július 26. 15:58
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
Biztos nehéz az élete a sztároknak de senki nem kényszerítette hogy az legyen.
2011. július 26. 19:07
Vikkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 156586 offline |
ööhmm...szerintem akik nem Selena rajongók nyugodtan irhatnak csak akkor ne ugyhogy ... "-.-...vagy .."u fhuj vagy ilyenek...hanem normálisan...szerintem öket is meglehet érteni hogynem szeretik...ehez a cikhez viszont ...nekem olyan furának tünik
2011. július 26. 19:38
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Tudom,hogy a riporter érdeklődött a Justintól kapott ajándékok miatt,de szerintem gáz,hogy elkezd arról beszélni,hogy mennyi mindent kap és,hogy miket.Elég lett volna azt mondani,hogy kap néhány dolgot és ennyi.Ettől függetlenül élete első normális interjúját sikerült produkálnia.Bárcsak az éneklés is ilyen jól menne már neki.
2011. július 26. 19:51
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
Az interjú eleje kicsit fura volt, mert a cuccairól beszélt.Azt nem értem hogy miért bántják a Bieber rajongók.Selena nem tett semmit igazából sztm Justint utálják amiért összejött Sellyvel. Bárcsak szakítana Justin Bieberrel. Bár nem kívánom Sellynek hogy boldogtalan legyen.
2011. július 26. 20:02
♥Selena♥ sztem nagyon normálisan nyilatkozott, bár az eleje tényleg picit fura volt, de aranyos Selly 4ever♥
2011. július 26. 20:49
Öcsém amikor ez a csaj a Bieber gyerekről nyilatkozik valamit akkor elkap az elháríthatatlan ellenszenv
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.