Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”
2011. július 25. 14:18
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Corby val egyetértek.
2011. július 25. 14:20
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline |
Nem bírom Selenát,régebben szerettem,de annyira megváltozott.Mindig mást mond..
2011. július 25. 14:20
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline |
Most hogy hergeljem az idegeket. Ki az a Selena Gomez? .
Nem értem mit teszi itt magát a Justinkájával.Eltűnhetne a süllyesztőbe, hogy soha többé ne halljuk felőle.. >.<
Nem értem mit teszi itt magát a Justinkájával.Eltűnhetne a süllyesztőbe, hogy soha többé ne halljuk felőle.. >.<
2011. július 25. 14:24
Na jó,már legalább 30 ilyen interjú készült,gyakorlatilag a NAGY SEMMIRŐL! Örülünk,hogy boldog meg minden-bár szerintem ez pont hogy csak egy érdekkapcsolat- de tartsa meg magának,már tényleg senkit sem érdekel. Mennyi ilyen interjú lesz még? Mert már tényleg kezd unalmas lenni. Kérdezzék a zenéjéről,vagy a filmjeiről,mert eredetileg ezekért lett híres,nem pedig Bieberke miatt...Észre vehetné már Selena,hogy az ő imidzsének Justin csak rosszat tesz.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. július 25. 14:26
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
És kinek nem fontos a szabadság? Mindenki arra vágyik. Szabad akar mindenki lenni -.- ennyi sz*rt már... Értelmetlen cikkek. Bezzeg gagaról meg miley v akárkiről ilyen semmitmondó cikkek nem jelennek meg. Nem kamidemifan ellen szólok, de ez ha utálom ezt a műcsajt ha nem, sajnos kiszúrja a szemem, ha feljövök ide és szinte tönkreteszi a napomat -.-
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. július 25. 14:32
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 556 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline |
a félrebeszélésből nekem az jött le hogy nem akar duettet
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.