Hát ja, én is írtam 2 cikket az egyik Ashley Tisdale-lel és a sorozatával volt kapcsolatos.. a másik meg hogy megjelent Demi Skyscraperjének a spanyol változata. és egyik se jelent meg. de akkor ezek szerint ez az interjú biztos fontosabb.
DE! lemerném fogadni írnék egy ilyen semmitmondó cikket Selenáról, tuti kiraknák. Igaz már irtam egyet azon még meg is lepődtem hogy kirakták, mert így visszatekintve tök fölösleges volt
de azért ne Selenát hibáztassátok már -.-' ő nem tehet róla h minden 2. cikk róla szól. szerintem csak itt Starityn olyan híres.
Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”
2011. július 25. 15:13
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Szeretem Selenát, de már elegem van az ilyen cikkekből
2011. július 25. 15:13
secretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 148477 offline |
Thora_90 mért ne válaszolna, ha kérdezik? Nincs semmi eltitkolni valója, hogy csak azért nem fog nem válaszolni, mert valakinek nem tetszik a válasza...-.-
kovicseni14 az érthető, hogy akik nem szeretik selenát, ideírják, na de ezek hogy írják ide? "bárcsak eltűnne a süllyesztőbe", "dögölne meg" meg ilyenek?! Azért legyen már egy kis kultúra... Ő is ember... aki nem tudja normálisan kifejezni magát, arra értettem...-.-
kovicseni14 az érthető, hogy akik nem szeretik selenát, ideírják, na de ezek hogy írják ide? "bárcsak eltűnne a süllyesztőbe", "dögölne meg" meg ilyenek?! Azért legyen már egy kis kultúra... Ő is ember... aki nem tudja normálisan kifejezni magát, arra értettem...-.-
2011. július 25. 15:16
Azért az már milyen,hogy vesz neki egy napszemüveget és közben fél,hogy akármikor elhagyhatja?Én inkább visszaadnám.
2011. július 25. 15:19
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
2011. július 25. 15:19
COdyfanrévisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 155854 offline |
hát nem tudom
szerintem Selena körül túl nagy mostanában a felhajtás és én azon csodálkozom hogy őt ez látszolag nem zavarja de végülis én szeretem Selenát de azért nem kell annyi cikk írni róla de ha így érzi jól magát akkor nekem nincs beleszólásom.....
szerintem Selena körül túl nagy mostanában a felhajtás és én azon csodálkozom hogy őt ez látszolag nem zavarja de végülis én szeretem Selenát de azért nem kell annyi cikk írni róla de ha így érzi jól magát akkor nekem nincs beleszólásom.....
2011. július 25. 15:24
Látszik hogy szelita nem szerelmes biber fiúba 1. nem akar vele duettezni 2. nem akar vele összeházasodni és együtt lakni . Bibör gyerek nem veszi észre hogy szelita nem szereti ? ;/ Majd nagyot fog koppanni az biztos ;/ !!
2011. július 25. 15:24
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
perszehogy Dzsásztnkáról is volt kérdés, hát persze...
2011. július 25. 15:29
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
szerintem összeillik Justinnal és örülök hogy még mindig együtt vannak sztem aranyosak együtt :)secret egyetértek "
2011. július 25. 15:34
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (secret @ 2011.07.25. 14:45)
Egyébként én sem értem, hogy aki utálja az minek olvassa el a cikket...-.-
Ezek a cikkek Selena rajongóknak szólnak... aki meg utálja, a sz*rja le Selenát, és ne hergeljen az okoskodásával minden Selena rajongót! Senkit nem érdekel hogy hogy ócsároljátok Selenát... mi szeretjük és ha ti nem akkor el lehet menni és nem kell olvasgatni a cikkeit... És attól mert nem szeretitek, attól nem kell olyanokat írni, hogy eltűnhetne a süllyesztőbe meg dögöljön meg meg ilyenek... ő is ember, attól mert nem kedvelitek a zenéjét, vagy magát, akkor csöndbe kéne maradni, mert ezek a cikkek róla szólnak, és a Selena rajongók részére... Egyszerűen nem értem hogy mit csinálnak itt azok, akik utálják... ?!
Ezek a cikkek Selena rajongóknak szólnak... aki meg utálja, a sz*rja le Selenát, és ne hergeljen az okoskodásával minden Selena rajongót! Senkit nem érdekel hogy hogy ócsároljátok Selenát... mi szeretjük és ha ti nem akkor el lehet menni és nem kell olvasgatni a cikkeit... És attól mert nem szeretitek, attól nem kell olyanokat írni, hogy eltűnhetne a süllyesztőbe meg dögöljön meg meg ilyenek... ő is ember, attól mert nem kedvelitek a zenéjét, vagy magát, akkor csöndbe kéne maradni, mert ezek a cikkek róla szólnak, és a Selena rajongók részére... Egyszerűen nem értem hogy mit csinálnak itt azok, akik utálják... ?!
Mindenkinek joga van leírni a véleményét. Ez van
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.