Starity

Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 25. 16:14 #101
Trinda
Trinda
BFMV
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Victoria Rainbow,ezt én is észrevettem és persze el is gondolkoztam ezen,és erre jutottam:hiszen még fiatal,bárkibe lehet még szerelmes.Az élet előtte áll.
Amúgy Sellynek valahol igaza van.
És mikor hallhatunk több sztárról? smileeee.gif Ne haragudjatok,hogy ezt felmertem tenni,de érdekelne más is,nem csak Selly és a Justinról szóló kapcsolata wink.gif persze kíváncsi vagyok,hogy mi lesz,eljegyezte-e már vagy valami,de nem napi szinten szeretném követni az életét wink.gif
2011. július 25. 16:20 #102
- törölt felhasználó -    
nem értem azokat,akik nem szeretik Selenát..akkor miért írnak ide,és egyáltalán,minek olvassák el a hírt,ha nem érdekli őket? -.-
Amúgy meg nekem nagyon tetszik ez az interjú. smileeee.gif
2011. július 25. 16:27 #103
Bonnie_Wright
Bonnie_Wright
visszatérő vendég

StátuszYou are the only thing in this screwed up world that's right! ♥
Hozzászólás: 209
Csatolások: 318
Azonosító: 119035
Jópofa...És igaza is van pár dologban. de örülök, hogy boldog.
2011. július 25. 16:28 #104
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Elnézve pár kommentet, erre csak azt írom: akinek a profilképén Selena van, elfogult.
Aki meg az antiSelena csoportba tartozik, azokat többnyire idegesíti az összes semmitmondó cikk, meg az, ha meglátja ezt a csajt a címlapon egy nap többször is.
Ők már rájöttek, hogy Selena színészi képessége a legjobb az összes tulajdonsága közül, mert még mindig nem veszik észre a rajongók, hogy csak érdekből van hírhedt sztárokkal, és csak azért ad interjúkat, hogy foglalkozzanak vele, és persze azok simán beveszik, mert simán megjátssza magát.
Igyekszem nem elfogult lenni, de nyilván, ha van kedvence az embernek, tűzön-vízen megvédi, és rohad*ul idegesíti az, ha fikázzák az általa dicsőített legjobbat. De azért én is kiakadnék, ha dolgoznák jópár cikken, és nem raknák be, ellenben ha "Selena eresztett egyet" máris címlapra kerül, és a legolvasottabb híreknél van...
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Cassie3
2011. július 25. 16:29 #105
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
lehet féltékenynek nevezni,akkoris leírom a véleményem.nem fog izgatni az,hogy ti mit gondoltok majd rólam.
ebből az interjúból az tűnik ki,hogy műviség.eddig akármelyik cikket elolvastam,ami róla szólt,abban ennyi van,mint ahogy ebben is:mennyire tökéletesnek hiszi magát,a nyafizása a justin-fanok miatt,valamint a hülye bizonygatás,hogy ez nem érdekkapcsolat.minek ezt bizonygatni?úgy beszél erről az egészről,mintha valami játék lenne vagy nem is tudom.milyen jó napszemüvegete kapott tőle,és hogy arra vigyáz-e vagy sem?!nagyon komoly téma.nem azt mondom,hogy kösse vele össze az életét,de ebből látszik,hogy egyáltalán nem veszi komolyan a dolgot,és azt mondja,amit hallani akar tőle a közönség.én már egyre inkább nem kedvelem justin-t se,mivel folyton csak erről hallok,munkásság az nuku.
selena nem tehetséges,egyszerűen egy olyan lány,aki azt mondja,amit megírtak neki előre.azért ennyire népszerű,mert van az a dizni csatorna,de már érezhető valamennyire,hogy kezd csökkeni a ˝hatalmas˝ tábora,akik körülrajongják.(nem a normálisabb fanokra gondoltam).a szüleim tudják,hogy ki az a shakira vagy angelina jolie,viszont selena neve semit nem mond nekik.ha jól hallottam,még mindig diznis,csak más műsora lesz.ennyi idősen még mindig itt tart?!ha annyira tehetséges lenne,akkor már komolyabb filmekben kapna szerepet,nem pedig mindig tinilányt alakítana.selena addig lesz látványosság,amíg így viselkedik,amit mindenki,köztük selena is tud,bárki bármit mond.hány fanja lenne,ha nem így öltözne,és nem lenne a jókislányos imidzse?egyértelműen sokkal kevesebb.lehet vitatkozni ezzel,de én ezt akkoris így látom.én őt csak hillary duff-hoz tudom hasonlítani,amint kilép a diznitől,vége lesz az imádatnak,komolyabb filmszerepekt én nem jósolnék neki.justin pedig pont kapóra jött neki(mindkettőjüknek jó fogás),mivel így a köztudatban maradnak még egy ideig.a tehetséggel nem is kell igazán foglalkozni,csak a hírnév maradjon meg a pénzzel együtt,manapság ez a lényeg.
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2011. július 25. 16:39 #106
vikica77
vikica77
visszatérő vendég
Hozzászólás: 340
Csatolások: 0
Azonosító: 148063
An_d_a
lehet féltékenynek nevezni,akkoris leírom a véleményem.nem fog izgatni az,hogy ti mit gondoltok majd rólam.
ebből az interjúból az tűnik ki,hogy műviség.eddig akármelyik cikket elolvastam,ami róla szólt,abban ennyi van,mint ahogy ebben is:mennyire tökéletesnek hiszi magát,a nyafizása a justin-fanok miatt,valamint a hülye bizonygatás,hogy ez nem érdekkapcsolat.minek ezt bizonygatni?úgy beszél erről az egészről,mintha valami játék lenne vagy nem is tudom.milyen jó napszemüvegete kapott tőle,és hogy arra vigyáz-e vagy sem?!nagyon komoly téma.nem azt mondom,hogy kösse vele össze az életét,de ebből látszik,hogy egyáltalán nem veszi komolyan a dolgot,és azt mondja,amit hallani akar tőle a közönség.én már egyre inkább nem kedvelem justin-t se,mivel folyton csak erről hallok,munkásság az nuku.
selena nem tehetséges,egyszerűen egy olyan lány,aki azt mondja,amit megírtak neki előre.azért ennyire népszerű,mert van az a dizni csatorna,de már érezhető valamennyire,hogy kezd csökkeni a ˝hatalmas˝ tábora,akik körülrajongják.(nem a normálisabb fanokra gondoltam).a szüleim tudják,hogy ki az a shakira vagy angelina jolie,viszont selena neve semit nem mond nekik.ha jól hallottam,még mindig diznis,csak más műsora lesz.ennyi idősen még mindig itt tart?!ha annyira tehetséges lenne,akkor már komolyabb filmekben kapna szerepet,nem pedig mindig tinilányt alakítana.selena addig lesz látványosság,amíg így viselkedik,amit mindenki,köztük selena is tud,bárki bármit mond.hány fanja lenne,ha nem így öltözne,és nem lenne a jókislányos imidzse?egyértelműen sokkal kevesebb.lehet vitatkozni ezzel,de én ezt akkoris így látom.én őt csak hillary duff-hoz tudom hasonlítani,amint kilép a diznitől,vége lesz az imádatnak,komolyabb filmszerepekt én nem jósolnék neki.justin pedig pont kapóra jött neki(mindkettőjüknek jó fogás),mivel így a köztudatban maradnak még egy ideig.a tehetséggel nem is kell igazán foglalkozni,csak a hírnév maradjon meg a pénzzel együtt,manapság ez a lényeg.

Egyetértek smileeee.gif
2011. július 25. 16:40 #107
rekush98
rekush98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 408
Csatolások: 7
Azonosító: 150983
és Justin sztem tényleg szereti mert őt is kérdezik erről a csajról.. de Ő nem válaszol..:S szval.:S
2011. július 25. 16:43 #108
- törölt felhasználó -    
Jajj,annyian mondták már,hogy nem illenek össze,meg ilyenek...
Ha szeretik egymást nem tök mind1,hogy hogy néznek ki egymás mellett? -.-
2011. július 25. 16:47 #109
- törölt felhasználó -    
Furcsa nekem a Justinnal kapcsolatos kérdésekre adott válasza, egy szerelmes nő nem szeret minél többet beszélni a párjáról? Bár, lehet, már annyit beszélt, hogy már a könyökén jön ki a téma, de... nem tudom... fura.
2011. július 25. 16:50 #110
- törölt felhasználó -    
Hát igaza is van, neki is kell egy kis szabadság biggrin.gif
2011. július 25. 16:51 #111
Sanoma
Sanoma
Oh, wow, lovely ▼

Státuszrock & roll heart#
Hozzászólás: 997
Csatolások: 1
Azonosító: 137780
egyetértek Regie1997!
2011. július 25. 16:54 #112
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Üzenem sellynek,hogy használja ki minnél jobban dzsásztínt!!!Most még van ideje,rajta,kölcse el az összes szánalomból kapott pénzét! biggrin.gif biggrin.gif egyépként egész jó interjú lett,bár bizonyos részeit erőssen kétlek dry.gif
2011. július 25. 16:54 #113
Ronetta001
Ronetta001
Mario Casas ... ♥

Státusz3msec..<3
Hozzászólás: 4140
Csatolások: 537
Azonosító: 143253
Inkább nem is írok semmit nem idegeskedem ettől a kis ..... smileeee.gif
2011. július 25. 16:56 #114
Elizabeth.85
Elizabeth.85
visszatérő vendég

StátuszMég hogy ne haragudjak!!
Hozzászólás: 139
Csatolások: 3
Azonosító: 153156
nem is tudok erre mit mondani...
2011. július 25. 16:58 #115
- törölt felhasználó -    
az az egy bajom van egyedül selenával, hogy justinnal jár...semmi más...
2011. július 25. 16:58 #116
krisztiselena
krisztiselena
visszatérő vendég

StátuszSELENA GOMEZ 4EVER<3<3<3<3
Hozzászólás: 102
Azonosító: 151446
Teljes mértékben egyet értek Selel!!!!!!!!!!!!! De azért én meghallgattam volna hogy ha lenne Justinnal közös duettjük.
2011. július 25. 17:01 #117
- törölt felhasználó -    
ez mind jó és szép...nekem is az egyetlen bajon h Justinnal jár.....
2011. július 25. 17:05 #118
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2485
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
egyetértek Selena-val.....és nem veszekedés de aki azt irta h egy bajom van vele h Jusin-naljár annak annyi mi köze hozzá másnak h kivel jár én is utálom JB-t de nem érdekl h kivel jár ez van ezt kell szeretni ha meg enm tetszik enm kell olvasni
2011. július 25. 17:06 #119
secret
secret
új tag

StátuszWhere words fail, music speaks. - Hans Christian Andersen
Hozzászólás: 48
Azonosító: 148477
An_d_a: Ismered Selenát? smileeee.gif Vagy honnan tudod ennyire biztosra, hogy érdekkapcsolat? smileeee.gif Ugyanmár, mért olyan nehéz elhinni, hogy szeretik egymást? A riporter kérdezte tőle ezeket a dolgokat, ő csak válaszolt! Nem értem mért mentek ennyire biztosra mindenben! Senki sem ismeri Selenát! Nyilván azért nem beszél róla olyan sokat, mert magánéletet szeretne! Az ő döntése hogy hogyan beszél a kapcsolatáról! És ebből is látszik hogy felnőtt nőként viselkedik, hogy nem kiabálja mindenkinek hogy omg Justinnal járok... Különben is? Mért lenne érdekkapcsolat, amikor az összes "Belieber" meg akarná ölni őt? Ha érdekkapcsolat lenne már rég otthagyta volna ezért... Hiszen ez nem tesz jót az ő hírnevének... Annyira biztosak vagytok mindenben, pedig nem is ismeritek Selenát... Amúgy meg ott van, hogy "De a kapcsolatunk fontosabb mint a drága holmik!" ... Ne akarjátok már mindenképpen lerontani a rajongók szemében! Az a te dolgod ha nem tetszik! Írd le, kész. Nem kell olyanokat írni hogy menjen a süllyesztőbe meg ilyenek! Hagyjátok már békén, kapott már ilyenekből így is eleget... És egyáltalán nem hiszi magát tökéletesnek, mert nemrég azt nyilatkozta, hogy kellemetlenül érzi magát a vörösszőnyegen, és a haja sincs mindíg megcsinálva... Én nagy Miley rajongó vagyok, de inkább mondanám azt hogy Miley jobban beképzelt, mint ő.. És mért hiszitek, hogy tetteti a jókislányt? Mivan ha tényleg ilyen szerény? Nehéz elhinni? Gondoltam. Mert akinek elsőre nem szimpi, az már erre is csak harcolni fog velem. De nem érdekel.. Én elmondtam amit akartam.
2011. július 25. 17:11 #120
Ronetta001
Ronetta001
Mario Casas ... ♥

Státusz3msec..<3
Hozzászólás: 4140
Csatolások: 537
Azonosító: 143253
Idézet (sztárcsaj @ 2011.07.25. 16:54)
Üzenem sellynek,hogy használja ki minnél jobban dzsásztínt!!!Most még van ideje,rajta,kölcse el az összes szánalomból kapott pénzét! biggrin.gif biggrin.gif egyépként egész jó interjú lett,bár bizonyos részeit erőssen kétlek dry.gif

Használja ki? 110.gif te nem jól vmit szívtál vagy mi a bajod?? omg.gif már bocs de ekkora hülyeséget még életeben nem hallottam. blink.gif És még ti szelenítáá rajongók mondjátok h mindig csak szidjuk? először el is kéne gondolkozni egy kicsit. 'kölcse el az összes szánalomból kapott pénzét!' szánalomból kapott pénzét??? _nevet.gif akkor szellíke hogy keresi meg a pénzét hát persze persze ő aztán egy qurva nagy tehetség ezek szerint csak biztos én nem hallom... de fura think.gif
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok