Victoria Rainbow,ezt én is észrevettem és persze el is gondolkoztam ezen,és erre jutottam:hiszen még fiatal,bárkibe lehet még szerelmes.Az élet előtte áll.
Amúgy Sellynek valahol igaza van.
És mikor hallhatunk több sztárról? Ne haragudjatok,hogy ezt felmertem tenni,de érdekelne más is,nem csak Selly és a Justinról szóló kapcsolata persze kíváncsi vagyok,hogy mi lesz,eljegyezte-e már vagy valami,de nem napi szinten szeretném követni az életét
Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”
2011. július 25. 16:20
nem értem azokat,akik nem szeretik Selenát..akkor miért írnak ide,és egyáltalán,minek olvassák el a hírt,ha nem érdekli őket? -.-
Amúgy meg nekem nagyon tetszik ez az interjú.
Amúgy meg nekem nagyon tetszik ez az interjú.
2011. július 25. 16:27
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 209 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline |
Jópofa...És igaza is van pár dologban. de örülök, hogy boldog.
2011. július 25. 16:28
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline |
Elnézve pár kommentet, erre csak azt írom: akinek a profilképén Selena van, elfogult.
Aki meg az antiSelena csoportba tartozik, azokat többnyire idegesíti az összes semmitmondó cikk, meg az, ha meglátja ezt a csajt a címlapon egy nap többször is.
Ők már rájöttek, hogy Selena színészi képessége a legjobb az összes tulajdonsága közül, mert még mindig nem veszik észre a rajongók, hogy csak érdekből van hírhedt sztárokkal, és csak azért ad interjúkat, hogy foglalkozzanak vele, és persze azok simán beveszik, mert simán megjátssza magát.
Igyekszem nem elfogult lenni, de nyilván, ha van kedvence az embernek, tűzön-vízen megvédi, és rohad*ul idegesíti az, ha fikázzák az általa dicsőített legjobbat. De azért én is kiakadnék, ha dolgoznák jópár cikken, és nem raknák be, ellenben ha "Selena eresztett egyet" máris címlapra kerül, és a legolvasottabb híreknél van...
Aki meg az antiSelena csoportba tartozik, azokat többnyire idegesíti az összes semmitmondó cikk, meg az, ha meglátja ezt a csajt a címlapon egy nap többször is.
Ők már rájöttek, hogy Selena színészi képessége a legjobb az összes tulajdonsága közül, mert még mindig nem veszik észre a rajongók, hogy csak érdekből van hírhedt sztárokkal, és csak azért ad interjúkat, hogy foglalkozzanak vele, és persze azok simán beveszik, mert simán megjátssza magát.
Igyekszem nem elfogult lenni, de nyilván, ha van kedvence az embernek, tűzön-vízen megvédi, és rohad*ul idegesíti az, ha fikázzák az általa dicsőített legjobbat. De azért én is kiakadnék, ha dolgoznák jópár cikken, és nem raknák be, ellenben ha "Selena eresztett egyet" máris címlapra kerül, és a legolvasottabb híreknél van...
2011. július 25. 16:29
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
lehet féltékenynek nevezni,akkoris leírom a véleményem.nem fog izgatni az,hogy ti mit gondoltok majd rólam.
ebből az interjúból az tűnik ki,hogy műviség.eddig akármelyik cikket elolvastam,ami róla szólt,abban ennyi van,mint ahogy ebben is:mennyire tökéletesnek hiszi magát,a nyafizása a justin-fanok miatt,valamint a hülye bizonygatás,hogy ez nem érdekkapcsolat.minek ezt bizonygatni?úgy beszél erről az egészről,mintha valami játék lenne vagy nem is tudom.milyen jó napszemüvegete kapott tőle,és hogy arra vigyáz-e vagy sem?!nagyon komoly téma.nem azt mondom,hogy kösse vele össze az életét,de ebből látszik,hogy egyáltalán nem veszi komolyan a dolgot,és azt mondja,amit hallani akar tőle a közönség.én már egyre inkább nem kedvelem justin-t se,mivel folyton csak erről hallok,munkásság az nuku.
selena nem tehetséges,egyszerűen egy olyan lány,aki azt mondja,amit megírtak neki előre.azért ennyire népszerű,mert van az a dizni csatorna,de már érezhető valamennyire,hogy kezd csökkeni a ˝hatalmas˝ tábora,akik körülrajongják.(nem a normálisabb fanokra gondoltam).a szüleim tudják,hogy ki az a shakira vagy angelina jolie,viszont selena neve semit nem mond nekik.ha jól hallottam,még mindig diznis,csak más műsora lesz.ennyi idősen még mindig itt tart?!ha annyira tehetséges lenne,akkor már komolyabb filmekben kapna szerepet,nem pedig mindig tinilányt alakítana.selena addig lesz látványosság,amíg így viselkedik,amit mindenki,köztük selena is tud,bárki bármit mond.hány fanja lenne,ha nem így öltözne,és nem lenne a jókislányos imidzse?egyértelműen sokkal kevesebb.lehet vitatkozni ezzel,de én ezt akkoris így látom.én őt csak hillary duff-hoz tudom hasonlítani,amint kilép a diznitől,vége lesz az imádatnak,komolyabb filmszerepekt én nem jósolnék neki.justin pedig pont kapóra jött neki(mindkettőjüknek jó fogás),mivel így a köztudatban maradnak még egy ideig.a tehetséggel nem is kell igazán foglalkozni,csak a hírnév maradjon meg a pénzzel együtt,manapság ez a lényeg.
ebből az interjúból az tűnik ki,hogy műviség.eddig akármelyik cikket elolvastam,ami róla szólt,abban ennyi van,mint ahogy ebben is:mennyire tökéletesnek hiszi magát,a nyafizása a justin-fanok miatt,valamint a hülye bizonygatás,hogy ez nem érdekkapcsolat.minek ezt bizonygatni?úgy beszél erről az egészről,mintha valami játék lenne vagy nem is tudom.milyen jó napszemüvegete kapott tőle,és hogy arra vigyáz-e vagy sem?!nagyon komoly téma.nem azt mondom,hogy kösse vele össze az életét,de ebből látszik,hogy egyáltalán nem veszi komolyan a dolgot,és azt mondja,amit hallani akar tőle a közönség.én már egyre inkább nem kedvelem justin-t se,mivel folyton csak erről hallok,munkásság az nuku.
selena nem tehetséges,egyszerűen egy olyan lány,aki azt mondja,amit megírtak neki előre.azért ennyire népszerű,mert van az a dizni csatorna,de már érezhető valamennyire,hogy kezd csökkeni a ˝hatalmas˝ tábora,akik körülrajongják.(nem a normálisabb fanokra gondoltam).a szüleim tudják,hogy ki az a shakira vagy angelina jolie,viszont selena neve semit nem mond nekik.ha jól hallottam,még mindig diznis,csak más műsora lesz.ennyi idősen még mindig itt tart?!ha annyira tehetséges lenne,akkor már komolyabb filmekben kapna szerepet,nem pedig mindig tinilányt alakítana.selena addig lesz látványosság,amíg így viselkedik,amit mindenki,köztük selena is tud,bárki bármit mond.hány fanja lenne,ha nem így öltözne,és nem lenne a jókislányos imidzse?egyértelműen sokkal kevesebb.lehet vitatkozni ezzel,de én ezt akkoris így látom.én őt csak hillary duff-hoz tudom hasonlítani,amint kilép a diznitől,vége lesz az imádatnak,komolyabb filmszerepekt én nem jósolnék neki.justin pedig pont kapóra jött neki(mindkettőjüknek jó fogás),mivel így a köztudatban maradnak még egy ideig.a tehetséggel nem is kell igazán foglalkozni,csak a hírnév maradjon meg a pénzzel együtt,manapság ez a lényeg.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. július 25. 16:39
vikica77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 148063 offline |
An_d_a
lehet féltékenynek nevezni,akkoris leírom a véleményem.nem fog izgatni az,hogy ti mit gondoltok majd rólam.
Egyetértek
Egyetértek
Cassie3
2011. július 25. 16:43
Jajj,annyian mondták már,hogy nem illenek össze,meg ilyenek...
Ha szeretik egymást nem tök mind1,hogy hogy néznek ki egymás mellett? -.-
Ha szeretik egymást nem tök mind1,hogy hogy néznek ki egymás mellett? -.-
2011. július 25. 16:47
Furcsa nekem a Justinnal kapcsolatos kérdésekre adott válasza, egy szerelmes nő nem szeret minél többet beszélni a párjáról? Bár, lehet, már annyit beszélt, hogy már a könyökén jön ki a téma, de... nem tudom... fura.
2011. július 25. 16:54
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline |
Üzenem sellynek,hogy használja ki minnél jobban dzsásztínt!!!Most még van ideje,rajta,kölcse el az összes szánalomból kapott pénzét! egyépként egész jó interjú lett,bár bizonyos részeit erőssen kétlek
2011. július 25. 16:54
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline |
Inkább nem is írok semmit nem idegeskedem ettől a kis .....
2011. július 25. 16:56
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline |
nem is tudok erre mit mondani...
2011. július 25. 16:58
az az egy bajom van egyedül selenával, hogy justinnal jár...semmi más...
2011. július 25. 16:58
krisztiselenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 151446 offline |
Teljes mértékben egyet értek Selel!!!!!!!!!!!!! De azért én meghallgattam volna hogy ha lenne Justinnal közös duettjük.
2011. július 25. 17:01
ez mind jó és szép...nekem is az egyetlen bajon h Justinnal jár.....
2011. július 25. 17:05
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
egyetértek Selena-val.....és nem veszekedés de aki azt irta h egy bajom van vele h Jusin-naljár annak annyi mi köze hozzá másnak h kivel jár én is utálom JB-t de nem érdekl h kivel jár ez van ezt kell szeretni ha meg enm tetszik enm kell olvasni
2011. július 25. 17:06
secretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 148477 offline |
An_d_a: Ismered Selenát? Vagy honnan tudod ennyire biztosra, hogy érdekkapcsolat? Ugyanmár, mért olyan nehéz elhinni, hogy szeretik egymást? A riporter kérdezte tőle ezeket a dolgokat, ő csak válaszolt! Nem értem mért mentek ennyire biztosra mindenben! Senki sem ismeri Selenát! Nyilván azért nem beszél róla olyan sokat, mert magánéletet szeretne! Az ő döntése hogy hogyan beszél a kapcsolatáról! És ebből is látszik hogy felnőtt nőként viselkedik, hogy nem kiabálja mindenkinek hogy omg Justinnal járok... Különben is? Mért lenne érdekkapcsolat, amikor az összes "Belieber" meg akarná ölni őt? Ha érdekkapcsolat lenne már rég otthagyta volna ezért... Hiszen ez nem tesz jót az ő hírnevének... Annyira biztosak vagytok mindenben, pedig nem is ismeritek Selenát... Amúgy meg ott van, hogy "De a kapcsolatunk fontosabb mint a drága holmik!" ... Ne akarjátok már mindenképpen lerontani a rajongók szemében! Az a te dolgod ha nem tetszik! Írd le, kész. Nem kell olyanokat írni hogy menjen a süllyesztőbe meg ilyenek! Hagyjátok már békén, kapott már ilyenekből így is eleget... És egyáltalán nem hiszi magát tökéletesnek, mert nemrég azt nyilatkozta, hogy kellemetlenül érzi magát a vörösszőnyegen, és a haja sincs mindíg megcsinálva... Én nagy Miley rajongó vagyok, de inkább mondanám azt hogy Miley jobban beképzelt, mint ő.. És mért hiszitek, hogy tetteti a jókislányt? Mivan ha tényleg ilyen szerény? Nehéz elhinni? Gondoltam. Mert akinek elsőre nem szimpi, az már erre is csak harcolni fog velem. De nem érdekel.. Én elmondtam amit akartam.
2011. július 25. 17:11
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline |
Idézet (sztárcsaj @ 2011.07.25. 16:54)
Üzenem sellynek,hogy használja ki minnél jobban dzsásztínt!!!Most még van ideje,rajta,kölcse el az összes szánalomból kapott pénzét! egyépként egész jó interjú lett,bár bizonyos részeit erőssen kétlek
Használja ki? te nem jól vmit szívtál vagy mi a bajod?? már bocs de ekkora hülyeséget még életeben nem hallottam. És még ti szelenítáá rajongók mondjátok h mindig csak szidjuk? először el is kéne gondolkozni egy kicsit. 'kölcse el az összes szánalomból kapott pénzét!' szánalomból kapott pénzét??? akkor szellíke hogy keresi meg a pénzét hát persze persze ő aztán egy qurva nagy tehetség ezek szerint csak biztos én nem hallom... de fura
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.