Starity

Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 25. 17:11 #121
- törölt felhasználó -    
szerintem nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat...fiatalok még...
2011. július 25. 17:15 #122
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
kedves secret.te sem ismered selena-t,csak azalapján mondod ezt róla,amit látsz.ebből is látszik,hogy elfogult vagy vele kapcsolatban.soha nem szerettem,és soha nem is fogom őt szeretni.miért nem lehet megérteni,annyira nehéz elfogadni,hogy más a véleményem?ha annyira nem érdekelne,hogy mit írok,akkor nem kaptam volna választ rá tőled.miley-t meg azért tartják sokan beképzeltnek,mivel sok volt a ˝botránya˝,de én ezidő alatt mégjobban megszerettem,mivel ebből láttam,hogy őszinte.nem kürtöli világgá,hogy vele jár?tomnak(tokio hotel) is van barátnője jóideje,mégsem tudott róla senki,pedig ő is a médiában van,ha nem is annyira népszerű.ha annyira nem akarná,hogy beszéljenek róla az emberek,akkor biztos vagyok benne,hogy találna rá módot,hogy eltitkolja.nem tudom,hogy te hol láttad a hozzászólásomban,hogy ˝menjen a süllyesztőbe˝.én annyit írtam,hogy szerintem el fog tűnni.van különbség,ha te nem is vetted észre.nem fogom sajnáli,mert egyes beteg emberek fenyegetéseket küldenek neki.sajnáltassa magát,az ő gondja.ha annyira nem izgatná,rá se rántana,nem pedig nyafizna.
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2011. július 25. 17:15 #123
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
Hozzászólás: 5320
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Ez csak tini szerelem!
2011. július 25. 17:16 #124
- törölt felhasználó -    
Tetszik, hogy selly ilyen magabiztos! smileeee.gif
2011. július 25. 17:22 #125
Csilla19
Csilla19
*Crazy Girl*

Státuszáhh. szerelmes vagyok az uj Csabi & Tomi klippbe/számba ♥ ♥ ♥ :DDDD
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 53
Azonosító: 123941
Hát már én sme tudom mit mongyak. Nem tudom miért, de Selena egyik napról a másirka ellenszenvessé vállt pedig 3 évig példaképként tekitnettem rá. Színészkétn tehetséges, meg dalíróként. Hát énekeskén tmidnneki tudja, h nem a legjobb. De én ugy vettem észre, h kezd elszállni amgától. tongue.gif És nem azért nem szeretem, mert JB-vel jár, hanem nem tudom megmagyarázni. tulajdonképpen én még örlük is, h JB-vel jár, emrt szerintem összeillenek és, ha ő így boldog... nekem 8 tongue.gif Amuyg eza jó interjú smileeee.gif
2011. július 25. 17:23 #126
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Tök jó, hogy magának választja ki a ruháit és nem a hülye styleistok rontják el a hülye divatmániájukkal.
2011. július 25. 17:24 #127
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Húha! dry.gif Ebből most nagyon sok dolgot tudtunk meg! Haha omg.gif dry.gif
2011. július 25. 17:25 #128
- törölt felhasználó -    
Idézet (sztárcsaj @ 2011.07.25. 16:54)
Üzenem sellynek,hogy használja ki minnél jobban dzsásztínt!!!Most még van ideje,rajta,kölcse el az összes szánalomból kapott pénzét! biggrin.gif biggrin.gif egyépként egész jó interjú lett,bár bizonyos részeit erőssen kétlek dry.gif

Egy jó tanács:még egyszer olvasd el a hozzászólásodat mielőtt elküldöd. wink.gif
Nem csak azért mert elég sok a helyesírási hiba benne hanem azért is mert még egyszer átgondolhatod hogy miket írsz.
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2011. július 25. 17:25 #129
Csilla19
Csilla19
*Crazy Girl*

Státuszáhh. szerelmes vagyok az uj Csabi & Tomi klippbe/számba ♥ ♥ ♥ :DDDD
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 53
Azonosító: 123941
És amuyg még hozzáfűzném, h engme nem rédekel,h szeretik-e egymást v csak érdekkapcsolat. ezt senkisem tudhatja. A hollywoodi sztárok mögött már nem eleht tudni, hogy milyen ember áll. tongue.gif Miley is egyik percben még jó kislány volt másik perben meg már hollywood legnagyonn botrányhőse tongue.gif Selenáról sem tudja senkisem giazából milyen ember. Csak sejthetitek. És ezzel nem mondom, hogy orssz. Csak sosem lehet tudni wink.gif
2011. július 25. 17:25 #130
secret
secret
új tag

StátuszWhere words fail, music speaks. - Hans Christian Andersen
Hozzászólás: 48
Csatolások: 0
Azonosító: 148477
An_d_a Igen, nem ismerem, én csak azért kérdezem, hogy mért lenne nehéz elhinni, hogy tényleg "jókislány"? Értem, hogy más a véleményed, de a "süllysztőset" nem rád értettem...lehet, hogy elfogult vagyok, nem is azt kérem hogy szeresd meg, én csak csodálkozom, hogy mért vagy ennyire biztos benne, hogy nem szereti, és tetteti magát. Miley-t nem a botrányai miatt tartják beképzeltnek, hanem az öltözéke miatt, és a dalaiból ítélve.. de én is Miley fan vagyok, nem erről van szó. nekem ezt sokan mondták. Igen akkor a Tom is szereti a barátnőjét. Nem dicsekszik vele Selena sem, csak hogy jó hírneve legyen. Minek eltitkolni, ha szereti? Nem kell eltitkolni a kapcsolatukat, de nem kell felhajtást sem csinálni belőle. Tudom, hogy mindenki szerint felhajtás van körülöttük, de ezt nem ők csinálják, hanem a rajongók. És én pedig azt nem értem, hogy te hol láttad vagy hallottad hogy sajnáltatja magát. Látod, hogy azt mondta hogy figyelmen kívül hagyja. Akkor sajnáltatná magát, ha rendősöket hívott volna maga mellé, és kiverte volna a balhét... Én azt sem látom, hogy hol nyafizik... Én itt azt olvastam, hogy próbál nem figyelni rájuk.. Ebben hol a nyafi? Én nem szeretnék senkivel se balhézni, csak egyes dolgokat nem értek. Engem nem zavar hogy nem szereted Selenát, csak érdekel, hogy miért. Mert azt én is elismerem, hogy élőben nincs hangja. Én csak a számait szeretem. De valószínűleg neked nem tetszenek a számai. Talán ezért nem szereted. De inkább nem talágatok, ezt te tudod a legjobban.
2011. július 25. 17:27 #131
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Ronetta001:
khm,khm,kezdjünk hát hozzá: biggrin.gif nem bírom justint,azért írtam azt,hogy használja csak ki,de ezt az egésszet vicces hozzászólásnak szántam nem vérig sértő kommentnek,de sajnos nem értitek ahogy látom... 110.gif egyépként lehet,hogy szeretem selenát,de nem vagyok akkora fanja,hogy ne mondjam meg azt amit gondolok róla!Félre ne értsd,nem veszekedni akarok...
2011. július 25. 17:29 #132
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ronetta001 @ 2011.07.25. 17:11)
Használja ki?  110.gif te nem jól vmit szívtál vagy mi a bajod?? omg.gif már bocs de ekkora hülyeséget még életeben nem hallottam.  blink.gif És még ti szelenítáá rajongók mondjátok h mindig csak szidjuk? először el is kéne gondolkozni egy kicsit. 'kölcse el az összes szánalomból kapott pénzét!' szánalomból kapott pénzét???  _nevet.gif akkor szellíke hogy keresi meg a pénzét hát persze persze ő aztán egy qurva nagy tehetség ezek szerint csak biztos én nem hallom... de fura think.gif

attól még h hány Selenától nem kéne mást kritizálni. Ha valamit gondolsz Sel-ről írd le véleményben. ENNYI. Amúgy nem tom te 10 éves vagy h ilyen gyerekes véleményt alkotsz valakiről? Nah no comment.
2011. július 25. 17:34 #133
Kristen95
Kristen95
¤ ♥ Király.k. ¤ ♥

StátuszSelenna esküszöm lelopom a képeid annyirajók :D ♥♥♥ na jó én nemvagyok lopos!♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 30
Azonosító: 133666
Hát.... NO COMMENT most mondanák Justinkájáról egy két dolgt de tudom h SOKAN szeretik és nincs kedvem megbántani őket pedig...na mind1 Selenáról meg annyit hogy nem értem máár a csjaszit mutatja h kis szerény és közben pedig kiakar szabadulni a burokból nekem nicns bajom vele h szerény meg avval sem h felnőtt de akkor egyet válaszon de ez csak az én vélenyényem szóval nem kell rám figyelni okk???
2011. július 25. 17:36 #134
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Egyszerűen annyira idegesít már ez a nulla személyiségű, tehetségtelen Selena, aki ugye nem nyilatkozik sokszor szerelmi életéről, de azért hetente egy-két dolgot megemlít, nehogy már azt higgye az egész világ hogy kapcsolatuk csak kamu Bieber-el.

Egyszerűen felháborító, hogy ilyenek manapság lehetnek sztárok, és lehetnek példaképek. Rengetegen néznek fel rá, de mi miatt is? Mert harmatgyenge produkciót nyújtott egy dizni sorozatban? Mert összetákoltak neki 3 lemezt? Ezek miatt? Ha a Disney csatorna nem emeli ki a névtelenségből, akkor ma nem lenne ilyen híres. Egyszerűen ő egy megcsinált sztárocska, aki úgy ugrik ahogy fütyülnek neki, van egy tökéletesen felépített imidzse. Most még fiatal, felkapott, megéri futtatni, de hamarosan lesz más helyette, aztán meg megy a süllyesztőbe...
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Ronetta001
2011. július 25. 17:39 #135
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
secret,én a nyafizást a legutóbbi interjúira értettem.a hangja nem tetszik,és színésznőként sem tartom sokra.de azért elég érdekes(nem tudom hallottad-e az interjút),hogy selena az egyik percben ezt nyilatkozza:˝együtt vagyunk,de nem szeretnék beszélni róla˝ a másik pillanatban pedig justin csókolózási technikájáról beszél..miley-val én úgy vagyok,hogy nekem úgy összességébe 4 éve ő a kedvencem,a diznis korszak lezárultával mégjobban megszerettem.nem,nem vagyok elfogult vele kapcsolatban,ha hibázik,én is ugyanúgy megjegyzem,és észreveszem a botlásait.nem tartom tökéletesenek,hanem egy öntörvényű lánynak,aki igenis visszavág azoknak,akik nem szeretik és a lesifotósokkal is kesztyűs kézzel bánik.nekem ő a kedvencem,de mégegyszer hangsúlyozom,nem tartom tökéletesnek.a sajnáltatás pedig az,ogy ahelyett,hogy visszavágna,először az,hogy ez nehéz neki,aztán meg az,hogy nem érdekli,majd utána hogy ez átlagos,majd ebben az interjúban megint az,hogy nem érdekli.az eltitkolást pedig úgy értettem,hogy ennyi lett volna,amikor kérdezik:˝igen,együtt vagyunk,és szeretjük egymást.˝ nem pedig az,hogy hónapokon keresztül hazudozik.akkor tartanám ezt igaznak.selenaval az a bajom,hogy ok nélkül lett ennyire felkapott,mivel nem szeretem a számait,és nem tartom jó színésznőnek sem.tiszteletben tartom a te véleményedet is,mert normálisan fejezted ki magadat,normális érvekkel,ami azért nagy szó.
2011. július 25. 17:41 #136
- törölt felhasználó -    
Gyerekek, most komolyan itt vitatkoztok? FELESLEGES. Én már a múltkor - mikor Selena klipjében található, később kivett rózsaszín lovak volt napirenden - rájöttem, h felesleges, a Selena fanok elfogultak, mint az fene - tisztelet a kivételnek, mert olyannal is találkoztam -, hiába is magyarázzátok nekik, h mi ésszerű, nekik Selena az Isten.
Sajnos ez van. Nem tudják elfogadni,h nekünk, akik nem szeretjük, más a véleményünk. Én leírtam, amit gondolok, és teszek rá, mit mondanak a Selena rajongók. Abból meg elegem van, h lépten-nyomon Selena-cikkek vannak, és a rajongóik okoskodnak. Értem én, h védik a kedvencüket, de ami itt megy, az sok.
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Ronetta001
2011. július 25. 17:52 #137
rekush98
rekush98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 408
Csatolások: 7
Azonosító: 150983
secret: azt irtad h azértt nem beszél annyit a magánéletéről mert..nos.kérlek szépen, ha nagy fanja vagy.akkor tudnád h minden cikk csak róla meg Juss-ról szól.:S másképp nem lenne sehol már.:S
2011. július 25. 17:52 #138
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2390
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Idézet (audrey @ 2011.07.25. 17:36)
Egyszerűen annyira idegesít már ez a nulla személyiségű, tehetségtelen Selena, aki ugye nem nyilatkozik sokszor szerelmi életéről, de azért hetente egy-két dolgot megemlít, nehogy már azt higgye az egész világ hogy kapcsolatuk csak kamu Bieber-el.
Egyszerűen felháborító, hogy ilyenek manapság lehetnek sztárok, és lehetnek példaképek. Rengetegen néznek fel rá, de mi miatt is? Mert harmatgyenge produkciót nyújtott egy dizni sorozatban? Mert összetákoltak neki 3 lemezt? Ezek miatt? Ha a Disney csatorna nem emeli ki a névtelenségből, akkor ma nem lenne ilyen híres. Egyszerűen ő egy megcsinált sztárocska, aki úgy ugrik ahogy fütyülnek neki, van egy tökéletesen felépített imidzse. Most még fiatal, felkapott, megéri futtatni, de hamarosan lesz más helyette, aztán meg megy a süllyesztőbe...

Teljesen egyet értek
2011. július 25. 17:56 #139
Dikaa
Dikaa
új tag

StátuszMerry Christmas!!!
Hozzászólás: 60
Azonosító: 154842
Selena és Jistin is csak azért jöttek össze hogy folyton róluk dumáljunk...sad.gif tongue.gif
2011. július 25. 18:01 #140
secret
secret
új tag

StátuszWhere words fail, music speaks. - Hans Christian Andersen
Hozzászólás: 48
Azonosító: 148477
Thora_90 Lehet eleged a cikkekből, de ezzel csak saját magadat hergeled. Ezután is lesznek róla cikkek, mert akár tetszik akár nem, híres, és lehet hogy nincs miért, de az, és még lesznek cikkek róla...smileeee.gif

An_d_a Én is tiszteletben tartom a te véleményedet, mert valamilyen szinten idazad van. Selenának nincs jó hangja, én csak a dalokat szeretem. Ha más énekelné akkor is szeretném a dalokat, de mivel az ő dalai, ezért kedvelem. De tényleg élőben, nincs hangja. De kár ezen "veszekedni" mert ez az ő dolguk. Engem csak érdekelt egy "anti" véleménye is, hogy vajon mért nem kedvelik őt. sokakat még csak a látványa is irritál, ami azért már kicsit túlzás szerintem... De te is szépen érveltél, és hidd el, én nem akartam "veszekedni, vagy odamarni" akárkinek sem. Örülök, hogy te sem kaptad fel a vizet és kezdtünk el marni egymást. De legalább egy közös van bennünk: Évek óta Miley a példaképünk. wink.gif
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok