Kristen Stewart mint Hófehérke
2011. július 26. 17:52
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.07.26. 17:34)
ígéretes történetnek tűnik, bár kicsit fura, hogy most minden régi Disney-mesét feldolgoznak horrorrá (A Lány és a Farkas, majd ez), de úgy látszik, most ez a divat.
Elfogyott azon filmek listája, amiből még nem készült remake most jönnek összeszennyezik a mesék világát
Idézet (panka10.03 @ 2011.07.26. 17:44)
num1Kolosszus teljesen igazad van..Kristen nem való a színészek világába..
Valóban nem, de manapság nem a tehetség számít. Kinézetre pont beleillik, fehér a bőre, sötét a haja, pont olyan, amilyennek Hófehérkének lennie kell. A tehetséges másodlagos, nyilván nem azért castingolták be, mert olyan nagyon tehetséges, hanem mert ő a Twilightos csaj és mert a kinézete pont megfelel.
2011. július 26. 17:59
Kiváncsi vagyok a filmre... bisztos hogy meg fogom nézni!
2011. július 26. 18:01
én is nagyon kíváncsi vagyok a filmre...biztosan jó lesz
2011. július 26. 18:07
Idézet (kateblock @ 2011.07.26. 17:52)
Elfogyott azon filmek listája, amiből még nem készült remake most jönnek összeszennyezik a mesék világát
Valóban nem, de manapság nem a tehetség számít. Kinézetre pont beleillik, fehér a bőre, sötét a haja, pont olyan, amilyennek Hófehérkének lennie kell. A tehetséges másodlagos, nyilván nem azért castingolták be, mert olyan nagyon tehetséges, hanem mert ő a Twilightos csaj és mert a kinézete pont megfelel.
Egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 26. 18:08
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Nem tűnik rossznak. Lehet belenézek majd, igaz az nagyon piszkálja a csőröm, hogy Kristen lesz az egyetlen, aki szebb a királynőnél. Értem, hogy így van a story meg minden, de hogy Charlize-nél szebb legyen... max akkor fordulhatna ez elő, ha Charlize úgy nézne ki, mint a Rém című filmben.
2011. július 26. 18:08
SusanCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 155762 offline |
Erre kíváncsi vagyok
2011. július 26. 18:15
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline |
kíváncsi leszek, bár szerintem nem lesz olyan nagy szám, mert az ilyeneket csak a színészekért nézik meg.
valaki nekem azt mondta, hogy az alice csodaországban film változata sem volt olyan nagy durranás.
nem értem, hogy miért kell bemocskolni már minden klasszikus történetet, ilyen borzalmas "folytatásokkal"...
a lány és a farkast én meg elkezdtem nézni, de az első fél órát sem tudtam végignézni xd
valaki nekem azt mondta, hogy az alice csodaországban film változata sem volt olyan nagy durranás.
nem értem, hogy miért kell bemocskolni már minden klasszikus történetet, ilyen borzalmas "folytatásokkal"...
a lány és a farkast én meg elkezdtem nézni, de az első fél órát sem tudtam végignézni xd
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 26. 18:25
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline |
Na, erre kíváncsi leszek. Hófehérke gyilkolászni fog Jesszus...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.