Megjelent VV Zsófi első videoklipje
2011. augusztus 01. 20:53
Hú, de menő lett most a zsófi. Most ez a szexi beállítottság? Ezen nevetnem kell. Na meg ha rágó akkor ne banánt zabáljon félreérthető pozíciókban. Komolyan mondom elmegy a kedvem a rágózástól.
Emberek és mi még Rebecca Blacket szidtuk, most visszasírjuk. mi jöhet még?
Emberek és mi még Rebecca Blacket szidtuk, most visszasírjuk. mi jöhet még?
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 01. 21:32
ádámka_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 156635 offline |
Ennél borzalmasabb idegesítőbb klipet még nem láttam/halottam,hogy lehet valaki ennyire primitív?
Azért kicsit magába szállhatna most már nem a kamerák figyelik a nap 24órájában !
Azért kicsit magába szállhatna most már nem a kamerák figyelik a nap 24órájában !
2011. augusztus 01. 21:43
koko1118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 147746 offline |
Hát a ritmus még úgy ahogyí elmenne de a szöveg..?! Háát ez gyerekes..
Mert a ritmus az annyira nem rossz..dee azért én nem szídok senkit de háát mit is mondjak azért komolyabb szöveget irhatna a 19 éves fejével.. Hát de mit is mondjak a mostani világban már ez is elfogadott mondjuk akkor nem tudom miért piszkálták Rebecca Blacket meg Fluor Filigrant nah de mind1.. azért lehetne sokkal komolyabb..
Mert a ritmus az annyira nem rossz..dee azért én nem szídok senkit de háát mit is mondjak azért komolyabb szöveget irhatna a 19 éves fejével.. Hát de mit is mondjak a mostani világban már ez is elfogadott mondjuk akkor nem tudom miért piszkálták Rebecca Blacket meg Fluor Filigrant nah de mind1.. azért lehetne sokkal komolyabb..
2011. augusztus 01. 21:56
Beautiful monsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 156669 offline |
Csudálatos fiaim....!! -.-"
Ez a sztár,jesszusom .......
Ez a sztár,jesszusom .......
2011. augusztus 01. 22:34
ZoeyMagnumúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 156297 offline |
Szerintem maga a szám jó de ahogy énekli Zsófi, egyszerűen Borzalmas...:/ De azért Gratulálok a Klipphez...:/
2011. augusztus 02. 01:16
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline |
hulladék, mást nem lehet hozzáfűzni.És állítólag Puskás Peti rendezte, mert láttam interjút.. Szánalom a zeneipar. Egy: Egyáltalán hogy lehet ilyen ócska, fos szöveget kitalálni?! Ennél jobbat, még a három éves unoka húgom is képes lenne írni..
Kettő: Hogyan lehet ENNEK a rendezője Puskás Peti?! Soha ne volt nagy kedvencem, de úgy gondolom, igényes zenét játszik. Úgy gondolom, ezzel a klippel meghazudtolja önmagát.
Három: Zsófikának még betorzítva is rettenetes hangja van. Úgy gondolom, ha valaki énekes, tudjon má énekelni!!Mikor lesz megint normális , igényes , magyar zene? Gondolok itt (pl. Neoton Famíliára..)Ők igazi legendák. De majd , ha már mi szülők leszünk, ellenben a mi szüleinkkel, nem lesz milyen hazai zenét mutogatni a gyerkőcöknek. Szomorú ://
Kettő: Hogyan lehet ENNEK a rendezője Puskás Peti?! Soha ne volt nagy kedvencem, de úgy gondolom, igényes zenét játszik. Úgy gondolom, ezzel a klippel meghazudtolja önmagát.
Három: Zsófikának még betorzítva is rettenetes hangja van. Úgy gondolom, ha valaki énekes, tudjon má énekelni!!Mikor lesz megint normális , igényes , magyar zene? Gondolok itt (pl. Neoton Famíliára..)Ők igazi legendák. De majd , ha már mi szülők leszünk, ellenben a mi szüleinkkel, nem lesz milyen hazai zenét mutogatni a gyerkőcöknek. Szomorú ://
2011. augusztus 02. 07:52
hm..erre a klipre nem tudok mást írni:SZÖRNYŰ.
2011. augusztus 02. 09:04
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline |
már ehhez írtam... de egyetértek Dóryy96. :S
2011. augusztus 02. 09:11
kriszti78dkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 153877 offline |
Ultra gáz...
2011. augusztus 02. 09:14
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline |
Most őszintén van valaki ezen az oldalon akinek tetszik mert eddig még sekit nem találtam???
2011. augusztus 02. 09:16
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline |
10 év múlva az ilyen és hozzá hasonló dalok fogják ellepni a világot!!!
Visszasírom Justint!!!!!!!!!!!!!!
Visszasírom Justint!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.