Starity

Mi lesz veled, Vanessa?

18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 27. 13:54 #81
- törölt felhasználó -    
SelenaGirl egyetértek
2011. július 27. 13:55 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (alcoholicillusion @ 2011.07.27. 13:35)
Már komolyan vártam erre a cikkre smileeee.gif
Csak nekem enyhe túlzás az egész? Persze, hogy sírnak azok, akik még a High School Musical-es Gabriellát látják benne, hogy jaj, mit tett magával. Akkor itt a "rossz" hír: Vanessa már nem Disney, felnőtt, 22 éves!
Másik: a szerep kedvéért hízott meg, vágatta le a haját. Ez inkább becsülendő, hogy ilyen áldozatot hoz egy filmért.
Cigizik. Nagy ügy. És, mi van akkor? Már a mai világban az csoda, ha valaki 16 éves és nem cigizik. Az emberek 94% dohányzik. Most össze fog dőlni a világ, hogy Vanessa Hudgens rágyújtott? Jut eszembe, támadjuk Nina Dobrevet is, ő is rágyújtott, az miért nem ilyen nagy szenzáció? (Mellesleg őt is imádom, megjegyzem.)
Rátámadtad a paparazzókra? Na, oké, ez már tényleg túlzás. Egyértelmű, hogy nem szereti őket, ha így belemásznak a magánszférájába, te is utálnád, akkor ő miért ne tehetné? Mellesleg mielőtt ítélkezünk, mindenki nézzen magába. Mi olyan tökéletesek vagyunk mindig?

Az igaz, hogy nagy áldozatot hozott az új filmjéért, és ezért becsülni kéne, nem leszidni, hogy milyen kövér, stb, de azt viszont igazán tudhatná, hogy nem érdemes rászokni a cigarettázásra, ha az ember énekes, vagy ha bármikor is akarja folytatni az énekesi karrierjét, mivel teljesen tönkrevágja a hangszálakat. És az is hatalmas tévedés, hogy az emberek 94%-a dohányzik. Lehet, hogy a fiatalok körében elterjedt lett, mert ez a "menő", de a 94% azért már igencsak túlzás rohog.gif
Nina Dobrev pedig nem cigizik - lehet, hogy lekapták, hogy cigizett valahol, de lehet, hogy éppen csak kipróbálta. Tudomásom szerint nem dohányzik rendszeresen, de ha mégis, neki azért mégsem akkora "veszteség", mivel ő "csak" színésznő, és nem énekel.
Ami a paprazzókat illeti, teljesen igazad van - én sokkal durvább dolgokat is tetem volna az ő helyében rohog.gif
2011. július 27. 13:58 #83
missmolly09
missmolly09
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 64
Csatolások: 0
Azonosító: 154197
alcoholicillusion: teljesen egyetértek, majdnem elkezdtem ezt írni...
2011. július 27. 14:02 #84
Lilla2
Lilla2

StátuszKi tudja mi jön, nem? Éljünk a mának, ennyi a lényeg.
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 425
Azonosító: 139586
Egyetértek veled SelenaGirl.
2011. július 27. 14:03 #85
nore<P
nore<P

StátuszFleur Delacour-Weasley ϟ
Hozzászólás: 643
Azonosító: 97587
Istenem,miért kell mindenből nagy ügyet csinálni?!!!! Cigizik. És? Jobb lenne ha drogozna vagy mi??????? Korban meg már ottvan,hogy megteheti. Nem egy tinisztárt tudok mondani akik isznak,cigiznek,és bőven nincsenek olyan idősek hogy megtehetnék....Ráadásul,mindenkinek lehet szar napja! Lehet én is rátámadtam volna arra a rámenős fotósra ha olyanom van....A hajat meg a hízást tudjátok miért van,miért kell ezt úgy kezelni,hogy lecsúszik a lejtőn,mikor tudjátok hogy a film kedvéért van??????????? UTÁLOM amikor valaki gondol egyet és megír egy cikket, mert ő egy pár apróságból következtet valamire,jól felfújja,és kész is a szenzáció....nem akarok senkit bántani,tényleg,a cikk jól van megfogalmazva,csak szerintem nagyon túlzó,és felidegesítettem rajta magam.....
2011. július 27. 14:03 #86
- törölt felhasználó -    
az, hogy a külsejét így megváltoztatta az elhivatottságát jelzi. és hogy rátámadt a paparazzókra ... valószínűleg én is ezt tettem volna a helyében. borzalmasan idegesítő lehet ha mindig az ember s*ggében vannak..
2011. július 27. 14:06 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.07.27. 13:20)
Briney Spears leborotváltatta a haját és utána kiment az utcára, valaki autójának nekiment egy nagy esernyővel, úgy emlékszem ...  unsure.gif

Így már értem, köszi. Csak néha olyan szavakat írnak le a cikkekben, hogy már tényleg nem tudom, hogy én nem tudok olvasni, vagy komolyan is gondolják, amit leírtak. Egy másik cikkben meg valami "elkezdődésében" volt a "kezdetén" helyett... blink.gif
2011. július 27. 14:06 #88
Anita9912
Anita9912
visszatérő vendég

Státusz~~~~~~ Az igazi barát a kezedet fogja,és a szivedet gyógyitja!~~~~~~~ <3
Hozzászólás: 137
Azonosító: 156625
ez Vanessa akit en ugy szerettem? ez hihtetlen
2011. július 27. 14:07 #89
- törölt felhasználó -    
Na, hát már ezért nem az első számú kedvencem.Jól van, szeretem.De, azért az hogy cigizik...
2011. július 27. 14:08 #90
uzftv
uzftv
Hozzászólás: 517
Azonosító: 151465
hát ez gáz ...
2011. július 27. 14:08 #91
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
Inkább nem írok semmit. Utálom, az ismerőseim tudják.biggrin.gif
2011. július 27. 14:11 #92
- törölt felhasználó -    
Ez mióta olyan nagy ügy? Komolyan az ember rágyújt az már olyan nagy probléma, főleg ha Vanessáról van szó?
alcoholicillusion egyetértek!
2011. július 27. 14:13 #93
- törölt felhasználó -    
szerintem sem akkora gáz hogy cigizik manapság már a 10 évesek is rágyújtanak, inkább az a gáz, hogy nyíltan teszi, nagyon sok fiatalnak kellene példát mutatnia (de így nem fog menni)
2011. július 27. 14:13 #94
Victoria
Victoria
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 127508
nemigaz,hogy egyfolytába a hajával jönnek.ezért fizetik meg ott,ha nem tenné meg a szeretepet sem kapná meg és nem is volt HOSSZÚ haja!!:SSS
2011. július 27. 14:17 #95
- törölt felhasználó -    
Nem fest valami jól, és nem tudom miért kell Britney-t emlegetni , Vanessa egy szerep kedvéért változott meg. Filmet forgat Britney-hez semmi köze.
2011. július 27. 14:19 #96
alcoholicillusion
alcoholicillusion
új tag

Státuszúj profil :) előző: yesmissblair volt.
Hozzászólás: 95
Azonosító: 156196
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.07.27. 13:55)
Az igaz, hogy nagy áldozatot hozott az új filmjéért, és ezért becsülni kéne, nem leszidni, hogy milyen kövér, stb, de azt viszont igazán tudhatná, hogy nem érdemes rászokni a cigarettázásra, ha az ember énekes, vagy ha bármikor is akarja folytatni az énekesi karrierjét, mivel teljesen tönkrevágja a hangszálakat. És az is hatalmas tévedés, hogy az emberek 94%-a dohányzik. Lehet, hogy a fiatalok körében elterjedt lett, mert ez a "menő", de a 94% azért már igencsak túlzás :rohog:
Nina Dobrev pedig nem cigizik - lehet, hogy lekapták, hogy cigizett valahol, de lehet, hogy éppen csak kipróbálta. Tudomásom szerint nem dohányzik rendszeresen, de ha mégis, neki azért mégsem akkora "veszteség", mivel ő "csak" színésznő, és nem énekel.
Ami a paprazzókat illeti, teljesen igazad van - én sokkal durvább dolgokat is tetem volna az ő helyében :rohog:

Ez tény. Nem is azt mondtam, hogy jó dolog, hogy dohányzik, mert nem. Az én környezetemben is sokan szívják, és tudják, hogy utálom a cigit. Én csak azt mondtam, hogy ez az ő dolga, és nem szabad rögtön ítélkezni, mert nem ismerjük őt.
Nem tudom, hogy Nina rendszeresen dohányzik-e, de ennyi erővel azt se tudhatjuk, hogy Vanessa rendszeresen rágyújt-e, vagy csak pár alkalommal. Ezt a helyzetet is meg lehet közelíteni így :)
Undorító, amit néha művelnek... -.-"
2011. július 27. 14:20 #97
- törölt felhasználó -    
Micsoda züllés: dohányzott egy autóban! Hát hova fajul ez a világ?? rolleyes.gif Istenem, emberek, hagyjuk már ezt a folytonos álszentkedést, miért is bűn, ha cigizik? Ennél hiányosabb és/vagy provokatívabb öltözetben járkál nem egy sztár, szóval hol is van a gond? Jó, az, hogy nekiállt hisztizni a paparazzóval, az gáz, de nem olyan értelemben, hogy úristen, mégis hogy képzeli, hanem olyan értelemben, hogy ügyet csinál a semmiségből... égeti magát. Egyébként meg tettlegességig nem fajult, ha jól olvastam, meg egyébként is, azért Britney kopasz-történetéhez hasonlítani erősen túlzás.
Egyébként meg szvsz sokkal szimpatikusabb rövid hajjal és kicsit ducibban, mint azelőtt...
2011. július 27. 14:25 #98
- törölt felhasználó -    
Ő nem Brit sorsára ,hogy jutni, hanem Amy-ére. Múltkor drogozva kapták el, most cigizve. Egy hét múlva meg már egy vodkás üveggel fog szaladgáni.
2011. július 27. 14:25 #99
- törölt felhasználó -    
Ehhez nem tudok hozzászólni. Nem értem miért lett egy . Na hagyjuk!
2011. július 27. 14:26 #100
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 593
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
milasnape igazad van!
18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok