Nem kell miss tökélynek lennie....felszedett pár kilót...nem baj.Nem egy tömeggyártású barbie baba..Cigizik? Nem nagyon tartozik ránk,hogy hogy teszi tönkre az egészségét.És rátámadt egy paparazzóra? Nem először hallunk ilyet sztárokról...És meg is értem.
Imádom amikor minden durranásig fel van fújva
Mi lesz veled, Vanessa?
2011. július 27. 18:16
Én ma láttam a képeket.Tök gázul néz ki a csaj.Zac nélkül eléggé ..hogy is mondjam ..szét van csúszva.
Nekem nincs a dohányzással bajom mert néha én is szoktam.Lehet hogy Ő is csak party dohányos.A társaság miatt. Ha pedig "rátámadt" a paparazzira azt is meglehet érteni. Hiszen ha bele gondolok én se szeretném,hogy pl:a rajongóim ilyen képeket lássanak Rólam.
Komolyan nem a dohányzással van bajom.Mindenki magának él..és nem a másik mebernek.V úgy roncsolja a szervezetét ahogy akarja.És úgy fog bele menni hülyeségekbe ahogy akar.Igazából nem tartozik ránk. Bár egy igényes nő szerintem ilyeneket nem csinál..
Nekem nincs a dohányzással bajom mert néha én is szoktam.Lehet hogy Ő is csak party dohányos.A társaság miatt. Ha pedig "rátámadt" a paparazzira azt is meglehet érteni. Hiszen ha bele gondolok én se szeretném,hogy pl:a rajongóim ilyen képeket lássanak Rólam.
Komolyan nem a dohányzással van bajom.Mindenki magának él..és nem a másik mebernek.V úgy roncsolja a szervezetét ahogy akarja.És úgy fog bele menni hülyeségekbe ahogy akar.Igazából nem tartozik ránk. Bár egy igényes nő szerintem ilyeneket nem csinál..
2011. július 27. 18:18
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
azt csinál amit akar.ennyi *-*
2011. július 27. 18:19
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Az elso kepen cigizik, o baja. De a tobbi kep azert nem annyra remiszto..
2011. július 27. 18:47
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline |
hát...ok...
szentem bególyózott...
biztos megártott neki a sok pucérkodás és jókislány lét...-.-"
am meg aki már leakarja tépni a fejemet,h miket mondok,bele se kezdjen léccy,mert nem nagyon érdekel...
szentem bególyózott...
biztos megártott neki a sok pucérkodás és jókislány lét...-.-"
am meg aki már leakarja tépni a fejemet,h miket mondok,bele se kezdjen léccy,mert nem nagyon érdekel...
2011. július 27. 18:51
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline |
Bevallom, sokkal durvább képekre számítottam.
Mindenkinek lehet rossz napja, lehet, hogy épp ezért gyújtott rá. És abban sem vagyok bitos, hogy az a "kiabálás" tényleg kiabálás volt. Túlozhatnak a paparazzik is, hisz ebből élnek.
Mindenkinek lehet rossz napja, lehet, hogy épp ezért gyújtott rá. És abban sem vagyok bitos, hogy az a "kiabálás" tényleg kiabálás volt. Túlozhatnak a paparazzik is, hisz ebből élnek.
2011. július 27. 18:57
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Durvábbra számítottam. Az ő dolga ha cigizik, a paparazzós ügy meg szinte semmiség, minden sztár is csinálja ezt minimum egyszer.
2011. július 27. 19:00
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
uhh.... azért eléggé kiakadtam....
ha,nem is a képeken,de az infókról olvasottakkal kapcsolatban elég durva h Vanessa leromlott és sztem Zac-el való szakítása után lett ilyen
ha,nem is a képeken,de az infókról olvasottakkal kapcsolatban elég durva h Vanessa leromlott és sztem Zac-el való szakítása után lett ilyen
2011. július 27. 19:00
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
hát sajnos ő is kezd elindulni a lejtőn lefelé... bár ez még sztem nem olyan nagy ügy!
2011. július 27. 19:05
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Nem vagyok rajongó, de most a védelmére kelek. Belegondol bárki is abba, hogy most egy filmszerep miatt hízott meg és vágta le a haját? Lehet, hogy ennyire át akar lényegülni és ekkora művésznek képzeli magát, hogy most a karakter stílusában él egyébként is. Közelében sincs Charlize Theronnak, ám az ő esete jó példa, A rém forgatása alatt az életben is teljesen megváltozott mozgása, beszéde, mert átlényegült és őszintén szólva lehengerlő is volt az alakítása! Aztán végül is ki tudja, csak én így látom a dolgot, hogy Nessi most a nagy színésznőt játssza, nem pedig kezd zülleni, mondjuk mindig benne volt egy kis csinga..
2011. július 27. 19:14
Demi starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 151195 offline |
Hát ő dolga,hogy mit csinál.Engem nem érdekel az,hogy cigizik,mert nem az szerint válogatom meg a kedvenc sztárjaimat,azt csinál,amit akar.Az sem érdekel,hogy levágatta a haját,egy szerep végett vágatta le,és amúgy is a haj az egy olyan dolog,ami hamar megnő.Ja és az hogy lekiabálta a paparazzit,azt megértem,én is ezt tettem volna,hát nem lehet jó érzés,hogy nap mint nap egyfolytában paparazzik követnek téged!
Amúgy ,meg a Zac-el való szakítása után tényleg megváltozott,hát, több mint 4 évig voltak együtt,hát megértem,fura lehet neki szingliként,nekem is az lenne!
1s amúgy is nemtudom,hogy minek kell ezt ennyire felfújni!
Minden pici dologból akkor ügyet csinálnak....
Amúgy ,meg a Zac-el való szakítása után tényleg megváltozott,hát, több mint 4 évig voltak együtt,hát megértem,fura lehet neki szingliként,nekem is az lenne!
1s amúgy is nemtudom,hogy minek kell ezt ennyire felfújni!
Minden pici dologból akkor ügyet csinálnak....
2011. július 27. 19:20
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
coke. egyetértek
2011. július 27. 19:42
krechlpanna2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155599 offline |
Háttttttt......
Ő volt régen a kedvenc sztárom a High School Musical-ban de most már nem így van, meghízott,levágatta a haját egy film miatt ?
én nem tenném Vanessa
de hát a te bajod Vanessa:)
Ő volt régen a kedvenc sztárom a High School Musical-ban de most már nem így van, meghízott,levágatta a haját egy film miatt ?
én nem tenném Vanessa
de hát a te bajod Vanessa:)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.